Ay ben yedim çocuk yatakta havalanacaktı tavana doğru nerdeyse acaip gaz yaptı kimyon sağ olsun biraz fayda etmiştiGuvenemiyom yoksa canim cok cekiyoo
Ay ben gözüm kapıda biri getirsin diye bekledim . Komşu kapıyı çalmış uykumdan kokuyu aldım uyandım yedimGuvenemiyom yoksa canim cok cekiyoo
Valla bencede zaten onu yapma bunu yapma ,emiyor mu diye darlayan es dost hısım akraba yetiyor.Canım sen verme olur mu
Canım sen verme olur mu.
gündüz ye canim arkasına da 2 bardak rezene üç ben yedim hafif bi gaz oldu fazladamYaa asure yapuo getiriyolar oturup dwli gbi yiyesim var ama bi kasik alsam burdan uzaya ucariz cocukla gazdan onuda biliyorum
Canım benim atak durumunda fark ettgm şu oldu. Normalde de böyleydik ama gündüz 2 3 saat aralıklarla uykusu vardı şimdi sadece hiç uyumadan böyleBen de emziğin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bizim jenerasyonda emziksiz büyümüş herhangi bir insan var mı acaba? Çok şükür gayet normaliz, yani çoğumuz normaliz en azından.Bebek emmeye çok meyilliyse 24 saat anneye yapışık olmasındansa emzikle kendini sakinleştirebilmesi aksine olumlu bir şey .
Vallahi yararlimi zararlimi onu bile anlamadim
[/QUOT
Canım ben bilgi verilmesine çok mutlu olurum her şeyde sonuçta doktorasını yapan bilime eğitime gönül vermiş insanım bu uğurda yaşlandım inan.ama dikte eder gibi söylem hoş olmuyor. Ben emse bebegim havalara ucacagm kimse indirmez o başkaValla bencede zaten onu yapma bunu yapma ,emiyor mu diye darlayan es dost hısım akraba yetiyor.
Bide burda emzik verdin cocukda zeka geriliği olur diye duymak hic hos olmuyor.
Sen vermezsin olur biter.
Sakın sakın yeme kv yapmış mahvoldum bebeğimi çok iyi anladım yani. Kramp nasıl giriyor sanki doğum sansıcı ahh diye bağarıyorum elim ayağım kitkeniyor. Küçük kuzumda ağlayıp durmuştuYaa asure yapuo getiriyolar oturup dwli gbi yiyesim var ama bi kasik alsam burdan uzaya ucariz cocukla gazdan onuda biliyorum
Yok kendimdebzaten bagirsaklarimdwn rahatsizim hem ben yesem cocuga gecse ufo goruldu diye tv de gorursunuz bizi artik... Esime diyorum ye diye oda yok canim isteniyo diyo sunu gozlerim gormeyeydi daha fazlaSakın sakın yeme kv yapmış mahvoldum bebeğimi çok iyi anladım yani. Kramp nasıl giriyor sanki doğum sansıcı ahh diye bağarıyorum elim ayağım kitkeniyor. Küçük kuzumda ağlayıp durmuştu
D vitamini bisde kabizlik yapti cok fena zaten onu da hic sevmedim... Turkiyeyle yurtdiai arasi fark var mi ben bilmedihimden soruyorum2 yaşına kadar beyin gelişimi pik yapiyr bu dönemde çocuğuma d vitamini verdirmek için bile 3 doktor gezdm kıyamam ama d vitamini tahlili yaptrdim güneş banyosu derken ancak d vitaminine başlıcam. Yani demem o ki vitamin bile verirken kili 40 yaran anne olarak işimiz zor
Bu arada 2 yaştan sonra aşılarımızi yine de Turkiyede yaptirmaycgm.
Bende baya olur canim rezene falan pek ise yaramiyo bagirsaktan dolayigündüz ye canim arkasına da 2 bardak rezene üç ben yedim hafif bi gaz oldu fazladam
Ohh afiyet olsun benim yerime de yeAy ben gözüm kapıda biri getirsin diye bekledim . Komşu kapıyı çalmış uykumdan kokuyu aldım uyandım yedimkuru fasulyesini biraz bıraktım zaten sevmiyorum. Sen de o şekilde yapabilirsin
Ay koptumAy ben yedim çocuk yatakta havalanacaktı tavana doğru nerdeyse acaip gaz yaptı kimyon sağ olsun biraz fayda etmişti
Emzigi oglum tek gunde birakti. Oglum pis olmus emzikler hadi atalim dedim hepsini cope attik baban onun yerine sana araba alcak dedim sorunca attik ya ehhh oldu yerine araba aldik dedim. Bir haftaya unuttu 2 yasindaydi ama hala biberon kullaniyoruzbencede emzige hiç alıştırmayın
alışması gibi bide bırakması var benim buyuk kizda emzik vermedim ama 2 yaşdan sonra biberonla süt içti hala birakmiyo biberonu
bardakla asla süt ismiyo
Hah aynen katiliyorum. Cok biliyorlar aman cizgi film izlemesin geri zekali olur aman emzik emmesin soyle olur. Arkadas bebeyi tv onunde unutmuyorsan cizgi film izlemekten ne olur hepimiz izledik geri zekali falanda degilimBen de emziğin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bizim jenerasyonda emziksiz büyümüş herhangi bir insan var mı acaba? Çok şükür gayet normaliz, yani çoğumuz normaliz en azından.Bebek emmeye çok meyilliyse 24 saat anneye yapışık olmasındansa emzikle kendini sakinleştirebilmesi aksine olumlu bir şey .
Ilahi yaaaaYaa asure yapuo getiriyolar oturup dwli gbi yiyesim var ama bi kasik alsam burdan uzaya ucariz cocukla gazdan onuda biliyorum
Aynen öyleCanım ben bilgi verilmesine çok mutlu olurum her şeyde sonuçta doktorasını yapan bilime eğitime gönül vermiş insanım bu uğurda yaşlandım inan.ama dikte eder gibi söylem hoş olmuyor. Ben emse bebegim havalara ucacagm kimse indirmez o başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?