2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sen verme olur mu
Canım sen verme olur mu.
Valla bencede zaten onu yapma bunu yapma ,emiyor mu diye darlayan es dost hısım akraba yetiyor.
Bide burda emzik verdin cocukda zeka geriliği olur diye duymak hic hos olmuyor.
Sen vermezsin olur biter.

Canım benim atak durumunda fark ettgm şu oldu. Normalde de böyleydik ama gündüz 2 3 saat aralıklarla uykusu vardı şimdi sadece hiç uyumadan böyle biz baştan beri yapışık ikizmisiz meğerse.Hatta annem bugün telefonda dedi ki kaç tane büyüttüm cevremde de böyle meme aşıgi görmedim
Bugün arkadsn dedgi yanak okşama yaptım sanki alacak gbi geldi. Emzik Verdgm zaman ise emip emip epey kustu ama emmek istyr hala o sekilde 2 dakika tuttu insallah gerisi gelir kuzum da rahat eder.
Bilgi paylaşımı güzel bişey canım ama sonuçta bebeği için en iyisini kendi annesi bilir dmi sonuna kadar katlyrm sana

2 yaşına kadar beyin gelişimi pik yapiyr bu dönemde çocuğuma d vitamini verdirmek için bile 3 doktor gezdm kıyamam ama d vitamini tahlili yaptrdim güneş banyosu derken ancak d vitaminine başlıcam. Yani demem o ki vitamin bile verirken kili 40 yaran anne olarak işimiz zor
Bu arada 2 yaştan sonra aşılarımızi yine de Turkiyede yaptirmaycgm.
Vallahi yararlimi zararlimi onu bile anlamadim
[/QUOT

Valla bencede zaten onu yapma bunu yapma ,emiyor mu diye darlayan es dost hısım akraba yetiyor.
Bide burda emzik verdin cocukda zeka geriliği olur diye duymak hic hos olmuyor.
Sen vermezsin olur biter.
Canım ben bilgi verilmesine çok mutlu olurum her şeyde sonuçta doktorasını yapan bilime eğitime gönül vermiş insanım bu uğurda yaşlandım inan.ama dikte eder gibi söylem hoş olmuyor. Ben emse bebegim havalara ucacagm kimse indirmez o başka

Yaa asure yapuo getiriyolar oturup dwli gbi yiyesim var ama bi kasik alsam burdan uzaya ucariz cocukla gazdan onuda biliyorum
Sakın sakın yeme kv yapmış mahvoldum bebeğimi çok iyi anladım yani. Kramp nasıl giriyor sanki doğum sansıcı ahh diye bağarıyorum elim ayağım kitkeniyor. Küçük kuzumda ağlayıp durmuştu

Sakın sakın yeme kv yapmış mahvoldum bebeğimi çok iyi anladım yani. Kramp nasıl giriyor sanki doğum sansıcı ahh diye bağarıyorum elim ayağım kitkeniyor. Küçük kuzumda ağlayıp durmuştu
Yok kendimdebzaten bagirsaklarimdwn rahatsizim hem ben yesem cocuga gecse ufo goruldu diye tv de gorursunuz bizi artik... Esime diyorum ye diye oda yok canim isteniyo diyo sunu gozlerim gormeyeydi daha fazla

D vitamini bisde kabizlik yapti cok fena zaten onu da hic sevmedim... Turkiyeyle yurtdiai arasi fark var mi ben bilmedihimden soruyorum

bencede emzige hiç alıştırmayın
alışması gibi bide bırakması var benim buyuk kizda emzik vermedim ama 2 yaşdan sonra biberonla süt içti hala birakmiyo biberonu
bardakla asla süt ismiyo
Emzigi oglum tek gunde birakti. Oglum pis olmus emzikler hadi atalim dedim hepsini cope attik baban onun yerine sana araba alcak dedim sorunca attik ya ehhh oldu yerine araba aldik dedim. Bir haftaya unuttu 2 yasindaydi ama hala biberon kullaniyoruz

Hah aynen katiliyorum. Cok biliyorlar aman cizgi film izlemesin geri zekali olur aman emzik emmesin soyle olur. Arkadas bebeyi tv onunde unutmuyorsan cizgi film izlemekten ne olur hepimiz izledik geri zekali falanda degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…