Sorma yahu bu sene aşureler içimde kaldı 1 kaşık yiyemeden gitti.Yaa asure yapuo getiriyolar oturup dwli gbi yiyesim var ama bi kasik alsam burdan uzaya ucariz cocukla gazdan onuda biliyorum
pedagog ve psikologlar önermiyor.
emzik ile sakinlesen çocukların ileride de kendi kendine sorun çözmekten uzak oluyorlarmış
Canım markasını değiştir d vitaminn umarım iyi gelir. Canım çok ayrıntı konu bu burda 2 cümle aciklmk olmaz malsf.D vitamini bisde kabizlik yapti cok fena zaten onu da hic sevmedim... Turkiyeyle yurtdiai arasi fark var mi ben bilmedihimden soruyorum
Anne sütü ile beslenen bebek de kabız olabilir eğer muz falan çok yiyorsan ye senden de geçmiş olabilir biberonla mama ya da süt verirken bir çay kaşığı saf zeytinyağ ekleyebilirsin Zararı olmaz iyi gelirHanimlar biwey sorucam anne sutu ile beslenen bir bebek kabiz olamaz mi benimki kabiz ve sadece anne sutuyle besleniyo.. kabiz oldugunu kendini kasiyo kaka yapmak icin ama yapamiyo buedan anliyorum ve kakasi top top her seferinde minik minik parcalar var
Yaa Mustafa Kemal bey ne alemde annesi bana Özelden fotosunu atar msn5 yaşıma kadar emzik emmiş biri olarak buna katılmıyorum. Sorun çözme soruna değil çözüme odaklanma ailenin tavrı çocukluk yaşantıları yani yetiştirme ile alakalı bence☺
Çok gazı var canım Ama çok şükür iyi onun dışında bir sorun yok akşama kadar ve sabaha kadar kucağımda zorla yalancı emziği alıştırdım biraz ama hala çok da sevmiyor İştahı İyi ama benim sütüm az hatta kesildi gibi o yüzden çoğunlukla mama yiyor resmini atayım birazdan öpüyorum canımYaa Mustafa Kemal bey ne alemde annesi bana Özelden fotosunu atar msn
Gunde kac kere verebiliyorum bu zeytinyagini cunku bi kere bende fayda etmediAnne sütü ile beslenen bebek de kabız olabilir eğer muz falan çok yiyorsan ye senden de geçmiş olabilir biberonla mama ya da süt verirken bir çay kaşığı saf zeytinyağ ekleyebilirsin Zararı olmaz iyi gelir
kabiz olabilir canim. sen ictigin su miktarini da artir.Hanimlar biwey sorucam anne sutu ile beslenen bir bebek kabiz olamaz mi benimki kabiz ve sadece anne sutuyle besleniyo.. kabiz oldugunu kendini kasiyo kaka yapmak icin ama yapamiyo buedan anliyorum ve kakasi top top her seferinde minik minik parcalar var
Zeytin yağı anne sütüne en yakın şey ama rafine değil Sızma. 3.04 kere verebilirsin ama kademeli arttır mesela bugün iki kere ver baktın iyi gelmedi yarın birbdaha fazla verirsinGunde kac kere verebiliyorum bu zeytinyagini cunku bi kere bende fayda etmedi
Aa oglunuzun ismi Mustafa Kemal mi ?Çok gazı var canım Ama çok şükür iyi onun dışında bir sorun yok akşama kadar ve sabaha kadar kucağımda zorla yalancı emziği alıştırdım biraz ama hala çok da sevmiyor İştahı İyi ama benim sütüm az hatta kesildi gibi o yüzden çoğunlukla mama yiyor resmini atayım birazdan öpüyorum canım
Tatlım mama da meme de onlar için zaten hepsi şifa olsun kuzularımızaÇok gazı var canım Ama çok şükür iyi onun dışında bir sorun yok akşama kadar ve sabaha kadar kucağımda zorla yalancı emziği alıştırdım biraz ama hala çok da sevmiyor İştahı İyi ama benim sütüm az hatta kesildi gibi o yüzden çoğunlukla mama yiyor resmini atayım birazdan öpüyorum canım
Evet canımAa oglunuzun ismi Mustafa Kemal mi ?
Dogum cantama koyucam bi dahakineTatlım mama da meme de onlar için zaten hepsi şifa olsun kuzularımızabenimki de alışsa inşallah denemeye devam ama geç basldm sanrim
Ben daha dusunmdgmdn buna mutlaka alistrmm lazimDogum cantama koyucam bi dahakine
Ahaha ciddi misinkk sakinleri
kac gundur emzik muhabbeti var. yazmazsam catlarim..
emzik verilir verilmez ben o noktada degilim ki ben vermiyrm. ama sizlere nacizane tavsiyem biraktirmak icin gec kalmayin. cunku.....
ben anne sutu hic almadigim icin mecbur emzik vermisler. taaaa 5 yasina kadar. hatjrliyrm baya baya. ve ne yazik ki o kadar gec kaldilar ki bu yasimdayim hala farkinda olmadan dilimi emiyorum. gulmeyin tuhafuniza da gitmesin. o zamandan kalan o aliskanlik duzeltilemiyor tam olarak. lutfen ona dikkat edin. ben cok uzuluyrm cunku biyle oldugunda.
Harikasin canim çok mutlu oldum bir annenin oğluna bu yüce ismi koymasinaEvet canım. Çok severek koydum. İnşallah adıma yakışsın. Hepimizin evlatları sağlıklı mutlu başarılı ve kendine de insanlığa da faydalı bireyler olsun inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?