2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
pedagog ve psikologlar önermiyor.
emzik ile sakinlesen çocukların ileride de kendi kendine sorun çözmekten uzak oluyorlarmış

5 yaşıma kadar emzik emmiş biri olarak buna katılmıyorum. Sorun çözme soruna değil çözüme odaklanma ailenin tavrı çocukluk yaşantıları yani yetiştirme ile alakalı bence

Anne sütü ile beslenen bebek de kabız olabilir eğer muz falan çok yiyorsan ye senden de geçmiş olabilir biberonla mama ya da süt verirken bir çay kaşığı saf zeytinyağ ekleyebilirsin Zararı olmaz iyi gelir

Yaa Mustafa Kemal bey ne alemde annesi bana Özelden fotosunu atar msn
Çok gazı var canım Ama çok şükür iyi onun dışında bir sorun yok akşama kadar ve sabaha kadar kucağımda zorla yalancı emziği alıştırdım biraz ama hala çok da sevmiyor İştahı İyi ama benim sütüm az hatta kesildi gibi o yüzden çoğunlukla mama yiyor resmini atayım birazdan öpüyorum canım

Gunde kac kere verebiliyorum bu zeytinyagini cunku bi kere bende fayda etmedi

kabiz olabilir canim. sen ictigin su miktarini da artir.

Aa oglunuzun ismi Mustafa Kemal mi ?

Tatlım mama da meme de onlar için zaten hepsi şifa olsun kuzularımıza benimki de alışsa inşallah denemeye devam ama geç basldm sanrim

Istahlı bı bebek degıl meme cok aramıyor emzık vermıyorum hıc denemedım gece ılk uykuya dalarkan bıraz uzun emıyor elını verıyorum nasıl emıyor ama beceremıyor o ara emzık versem alır. Öyle bır zaman yakalamak lazım almayanlar ıcın

kk sakinleri
kac gundur emzik muhabbeti var. yazmazsam catlarim..
emzik verilir verilmez ben o noktada degilim ki ben vermiyrm. ama sizlere nacizane tavsiyem biraktirmak icin gec kalmayin. cunku.....

ben anne sutu hic almadigim icin mecbur emzik vermisler. taaaa 5 yasina kadar. hatjrliyrm baya baya. ve ne yazik ki o kadar gec kaldilar ki bu yasimdayim hala farkinda olmadan dilimi emiyorum. gulmeyin tuhafuniza da gitmesin. o zamandan kalan o aliskanlik duzeltilemiyor tam olarak. lutfen ona dikkat edin. ben cok uzuluyrm cunku biyle oldugunda.

Ahaha ciddi misin ben de 5 yaşında hala seviyordum emziklerimi ama şu an öyle bir durum yok. GüZeldi ama ya cuk cuk emiyorsun stresini alıyor hem de ben hala Bebeğim çok şirinim duygusu falan

Evet canım . Çok severek koydum. İnşallah adıma yakışsın. Hepimizin evlatları sağlıklı mutlu başarılı ve kendine de insanlığa da faydalı bireyler olsun inşallah ❤
Harikasin canim çok mutlu oldum bir annenin oğluna bu yüce ismi koymasina inşallahhh ismini cok guzel taşir, tüm dualarina çok aminnn şu mübarek cuma günu. Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…