2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet geç kalınırsa çok zor oluyo haklısın ama şuan sakinleştirmek çok zor oluyo bazenn çok yardımcı oluyo daha çok küçükler sakinleştirmek zor oluyo bizi anlamaya gülmeye başladıklarında sakinleştirmenin kolay olacağını düşünüyorum dişlerini çıkmaya başlayıncada bıraktırmayı düşünüyorum

Saat başı emziriyorum bugün, tam daliyor az sonra uyaniyor ve aglamalar bagirmalar. Geziyoruz ediyoruz yok en son meme ve uyku yine basa dönüyoruz. Bu sabah da böyle.
Öğlen olmuş hatta

Benim kuzenim çok geç yaşlara kadar biberon kullandı 25 yaşında hala parmağını emerek uyuyo neler yaptılar bıraktıramadılar

Saat başı emziriyorum bugün, tam daliyor az sonra uyaniyor ve aglamalar bagirmalar. Geziyoruz ediyoruz yok en son meme ve uyku yine basa dönüyoruz. Bu sabah da böyle.
Öğlen olmuş hatta
Saat başı emzirirsen daha çok gazı olur diye düşünüyorum canım. Bir düzene sokmaya çalışırsan sanki daha iyi olur. Tabiki bu sadece naçizane fikrim.

5 yaşıma kadar emzik emmiş biri olarak buna katılmıyorum. Sorun çözme soruna değil çözüme odaklanma ailenin tavrı çocukluk yaşantıları yani yetiştirme ile alakalı bence

bilemiyorum...
zaten herkesde aynı sorun ortaya çıkacak diye bir şey yok.
risktir.
ve bence risk olmaya gerek yok.
psikolojik danışmanım ben ve emzik cidden cocuklar da genel olarak sıkıntı sebebi oluyor.
kaygı nesnesi haline geliyor ve bağımlı bir kişilik olma riski taşıyorlar.
anksiyete ve panik atağa eğilimleri artıyor.

Atak aralığına hosgeldinn benimki bugün iyi gibi darısı sana
Dogum tarihi 29.8 beklenen 22.8
Doguma gore 5.hafta ok de burda beklenen tarihe gore hesaplayin yazılmıştı hep.

Ay neyse 20dkdir kucagimda uyuyo, fonda fön sesi ile telefonda geziyorum ocakta da iki tencere var yarim kavrulmus soganlarla, yemek yapacaktim sözde

Saat başı emzirirsen daha çok gazı olur diye düşünüyorum canım. Bir düzene sokmaya çalışırsan sanki daha iyi olur. Tabiki bu sadece naçizane fikrim.
Sorunun ne olduğunu anlayamadkm bugun, normalde gaz sancisi ağlamasını ayird edebiliyorum, bugün huysuzum ile sanci arasi değişik ağlıyordu.

Mamayi baya azalttim, geceleri sadece anne sutuyle uyuyor diyebilirim. Günde 3 kere 60cc falan veriyorum. Dün aksam mesela huysuzdu mama verdim pat uyudu, çocuk açmış demek ki.

tabiki olur.
kayısı falan yiyin.
en son çare bebeğinizin ağzına zeytin yağı damlatın 5 damla.
zaten hastanelerde zeytinyağını prematurelere verirlermiş gelişimleri iyi olsun diye.
bir de göbek deliğinin etrafına zeytinyağı ile saat yönünde masaj yapın.

evolvia ile başladık hep onla da devam ettik su güne kadar. bizde çok kilo yapti... o yüzden azaltma çabasındayım.
ilk ay 1800 ikinci ay 1500 gram aldı.

Golden goat
Arada similac denedim kutuyu bitirmeden bıraktım, sanki daha fazla kustu vs dedim ama meger kusma zamanlarina girmisiz.

Bu kadar pimpirikli olmak da bunlardan daha bile fazla zarara neden olabilir. Onu da aklımızda tutalım. Anneler yararını zararını araştırarak bu konuda karar verebilirler. Forumumuzda sizin gibi hepimiz az çok okumuş mürekkep yalamış hayat tecrübesi yaşamış insanlarız. Birlikte fikir alışverişi yapmak güzel. Biraz endişe verici şekilde olsa da bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim

Aptamilim conformil olanını kullanıyoduk sarılık döneminde sindirimi kolaymış ama bizde hippte aptamilde kabızlıklık yapmıştır conformil bi tık daha iyiydi hiptte çok kusuyodu

Aptamilim conformil olanını kullanıyoduk sarılık döneminde sindirimi kolaymış ama bizde hippte aptamilde kabızlıklık yapmıştır conformil bi tık daha iyiydi hiptte çok kusuyodu
Hipin iceriginde kursun ve metaryeller varmıs
Dogumdan önce arastırmıstm ben.
Kardesim de aptamil kullandı hep memnun ama sanki yaramadı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…