Evet geç kalınırsa çok zor oluyo haklısın ama şuan sakinleştirmek çok zor oluyo bazenn çok yardımcı oluyo daha çok küçükler sakinleştirmek zor oluyo bizi anlamaya gülmeye başladıklarında sakinleştirmenin kolay olacağını düşünüyorum dişlerini çıkmaya başlayıncada bıraktırmayı düşünüyorumkk sakinleri
kac gundur emzik muhabbeti var. yazmazsam catlarim..
emzik verilir verilmez ben o noktada degilim ki ben vermiyrm. ama sizlere nacizane tavsiyem biraktirmak icin gec kalmayin. cunku.....
ben anne sutu hic almadigim icin mecbur emzik vermisler. taaaa 5 yasina kadar. hatjrliyrm baya baya. ve ne yazik ki o kadar gec kaldilar ki bu yasimdayim hala farkinda olmadan dilimi emiyorum. gulmeyin tuhafuniza da gitmesin. o zamandan kalan o aliskanlik duzeltilemiyor tam olarak. lutfen ona dikkat edin. ben cok uzuluyrm cunku biyle oldugunda.
Benim kuzenim çok geç yaşlara kadar biberon kullandı 25 yaşında hala parmağını emerek uyuyo neler yaptılar bıraktıramadılarkk sakinleri
kac gundur emzik muhabbeti var. yazmazsam catlarim..
emzik verilir verilmez ben o noktada degilim ki ben vermiyrm. ama sizlere nacizane tavsiyem biraktirmak icin gec kalmayin. cunku.....
ben anne sutu hic almadigim icin mecbur emzik vermisler. taaaa 5 yasina kadar. hatjrliyrm baya baya. ve ne yazik ki o kadar gec kaldilar ki bu yasimdayim hala farkinda olmadan dilimi emiyorum. gulmeyin tuhafuniza da gitmesin. o zamandan kalan o aliskanlik duzeltilemiyor tam olarak. lutfen ona dikkat edin. ben cok uzuluyrm cunku biyle oldugunda.
Atak aralığına hosgeldinn benimki bugün iyi gibi darısı sanaSaat başı emziriyorum bugün, tam daliyor az sonra uyaniyor ve aglamalar bagirmalar. Geziyoruz ediyoruz yok en son meme ve uyku yine basa dönüyoruz. Bu sabah da böyle.
Öğlen olmuş hatta
Saat başı emzirirsen daha çok gazı olur diye düşünüyorum canım. Bir düzene sokmaya çalışırsan sanki daha iyi olur. Tabiki bu sadece naçizane fikrim.Saat başı emziriyorum bugün, tam daliyor az sonra uyaniyor ve aglamalar bagirmalar. Geziyoruz ediyoruz yok en son meme ve uyku yine basa dönüyoruz. Bu sabah da böyle.
Öğlen olmuş hatta
5 yaşıma kadar emzik emmiş biri olarak buna katılmıyorum. Sorun çözme soruna değil çözüme odaklanma ailenin tavrı çocukluk yaşantıları yani yetiştirme ile alakalı bence
Dogum tarihi 29.8 beklenen 22.8Atak aralığına hosgeldinn benimki bugün iyi gibi darısı sana
Sorunun ne olduğunu anlayamadkm bugun, normalde gaz sancisi ağlamasını ayird edebiliyorum, bugün huysuzum ile sanci arasi değişik ağlıyordu.Saat başı emzirirsen daha çok gazı olur diye düşünüyorum canım. Bir düzene sokmaya çalışırsan sanki daha iyi olur. Tabiki bu sadece naçizane fikrim.
tabiki olur.Hanimlar biwey sorucam anne sutu ile beslenen bir bebek kabiz olamaz mi benimki kabiz ve sadece anne sutuyle besleniyo.. kabiz oldugunu kendini kasiyo kaka yapmak icin ama yapamiyo buedan anliyorum ve kakasi top top her seferinde minik minik parcalar var
Canım sen verme olur mu
Canım sen verme olur mu.
evolvia ile başladık hep onla da devam ettik su güne kadar. bizde çok kilo yapti... o yüzden azaltma çabasındayım.Hayırlı cumalar kızlar
Mama veren anneler hangi mamayı kullanıyorsunjz?
Aptamil1 kullanıyoruz biz sanki yaramıyor cocuga ya
Hip de kursun oranı fazla cıkmıs
Sma icinde seker oranı fazla diye okudm
Bilemedim var mı organik bi mama?
Golden goatHayırlı cumalar kızlar
Bu kadar pimpirikli olmak da bunlardan daha bile fazla zarara neden olabilir. Onu da aklımızda tutalım. Anneler yararını zararını araştırarak bu konuda karar verebilirler. Forumumuzda sizin gibi hepimiz az çok okumuş mürekkep yalamış hayat tecrübesi yaşamış insanlarız. Birlikte fikir alışverişi yapmak güzel. Biraz endişe verici şekilde olsa da bildiklerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederimbilemiyorum...
zaten herkesde aynı sorun ortaya çıkacak diye bir şey yok.
risktir.
ve bence risk olmaya gerek yok.
psikolojik danışmanım ben ve emzik cidden cocuklar da genel olarak sıkıntı sebebi oluyor.
kaygı nesnesi haline geliyor ve bağımlı bir kişilik olma riski taşıyorlar.
anksiyete ve panik atağa eğilimleri artıyor.
Ay bende bakayım onaevolvia ile başladık hep onla da devam ettik su güne kadar. bizde çok kilo yapti... o yüzden azaltma çabasındayım.
ilk ay 1800 ikinci ay 1500 gram aldı.
Aptamilim conformil olanını kullanıyoduk sarılık döneminde sindirimi kolaymış ama bizde hippte aptamilde kabızlıklık yapmıştır conformil bi tık daha iyiydi hiptte çok kusuyoduHayırlı cumalar kızlar
Benimki de kusuyor fazlasınıGolden goat
Arada similac denedim kutuyu bitirmeden bıraktım, sanki daha fazla kustu vs dedim ama meger kusma zamanlarina girmisiz.
Hipin iceriginde kursun ve metaryeller varmısAptamilim conformil olanını kullanıyoduk sarılık döneminde sindirimi kolaymış ama bizde hippte aptamilde kabızlıklık yapmıştır conformil bi tık daha iyiydi hiptte çok kusuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?