Biraz fazla keskin ve sert anlatıyosunuz. Daha lohusa olan annelere biraz daha yumşak anlatabilirsinizbilemiyorum...
zaten herkesde aynı sorun ortaya çıkacak diye bir şey yok.
risktir.
ve bence risk olmaya gerek yok.
psikolojik danışmanım ben ve emzik cidden cocuklar da genel olarak sıkıntı sebebi oluyor.
kaygı nesnesi haline geliyor ve bağımlı bir kişilik olma riski taşıyorlar.
anksiyete ve panik atağa eğilimleri artıyor.
yok artikpedagog ve psikologlar önermiyor.
emzik ile sakinlesen çocukların ileride de kendi kendine sorun çözmekten uzak oluyorlarmış
hakikaten bos bi tartisma olmus. herkes diledigini yapar, ici bos panik yaratmaya luzum yok. biz emmisiz de n’oolmus? sorun cozemiyomuyuzValla bencede zaten onu yapma bunu yapma ,emiyor mu diye darlayan es dost hısım akraba yetiyor.
Bide burda emzik verdin cocukda zeka geriliği olur diye duymak hic hos olmuyor.
Sen vermezsin olur biter.
Bnm kızlar kundak yapınca daha uzun uyuyor ama uykuya daldiklarinda kollarını çıkarıyorum yoksa uyanıyorlar :)Kızlar pusette bir yere giderken duruyor ya evde de koydum şok uyudu çok koyup canı acır diye dusndgmden 1 saat kadar uyusa yeterböyle sizin bebelere iyi gelen şeyleri yazın ki arkdslar fikir olsun
Bn bebelac gold kullanıyorum bizim kızlar başka mama yemediler ztn kilo alımları güzel gidiyorHayırlı cumalar kızlar
Mama veren anneler hangi mamayı kullanıyorsunjz?
Aptamil1 kullanıyoruz biz sanki yaramıyor cocuga ya
Hip de kursun oranı fazla cıkmıs
Sma icinde seker oranı fazla diye okudm
Bilemedim var mı organik bi mama?
insallah yoktur cnm.Kızlar bnm kızlardan biri iyi ama diger kiz çok üşüyor sürekli elleri soğuk doktor kansızlıktan şüphelendi ama 4 aydan önce tahlil yapsakta anlamı olmaz kan ilacı veremeyiz dedi birde kalbinde ses var kardiyoloji görsün dedi haftaya goturcem ins önemli birşey dgldir
Ayy allah kahretmesin gerizekalılar. Hangi işi düzgün yapıyorlarki bunuda yapsınlar bizimde yaklaştı aşı mutlaka kontrol edeyimGunaydin sağlık bakanlığı 72 bin bayat aşının 63 bin çocuğa yapıldığını açıklamış... ihmaller ulkesinde yasiyoruz.. bugun asiya gidecektik. Son kullanma tarihini kendim görmeden aşi yaptirmiycam.
Holle doktor onerdi organikmis benn hipp kullaniyorumHayırlı cumalar kızlar
Okul çağındaki çocuklara yapılmış sinir oldumm nası bi ihmalsizlik bu yaAyy allah kahretmesin gerizekalılar. Hangi işi düzgün yapıyorlarki bunuda yapsınlar bizimde yaklaştı aşı mutlaka kontrol edeyim
Olabiliyor canım. Anneler kabız olmayı kaka yapamamak sanıyor fakat öyle değil dediğin gibi ufak ufak top şeklinde gelmesi gerekiyor. Benimki sadece anne sütü alıyor ve geçtiğimiz ay öyle oldu. Doktor hemen fitil yazdı. Evde yaptık yok böyle birşey resmen bağırsak şeklinde yaptı çocuk dağ 10cm falan yükseldi döne döne. nasıl katıydı mümkün değil yapamazdı. Doktora gidersen fitil verecektir yada direk eczaneden alabilirsin. Kahverengi sarılı bir kutu. dikeylemesine ortadan ikiye kesiyorsun. bir tarafı çöp oluyor parçalanıyor diğer tarafını Kullanıyorsun elinleniyice ısıtıp sivri yerleri yok ediyorsun. 4bez değiştirmişti sürekli yapmıştı yani. Git al canım bekleme yazıkHanimlar biwey sorucam anne sutu ile beslenen bir bebek kabiz olamaz mi benimki kabiz ve sadece anne sutuyle besleniyo.. kabiz oldugunu kendini kasiyo kaka yapmak icin ama yapamiyo buedan anliyorum ve kakasi top top her seferinde minik minik parcalar var
Doktorum günde 3 kere bir tatlı kaşığı kadar verebilirsin dedi. Ben çay kaşığı kadar veriyordum günde birkez şuan 3 4günde birkez falan veriyorum. Çok yardımcı oluyor hemen yapıyordu kakasını dene mutlaka canım saf zeytinyağı soğuk sıkımGunde kac kere verebiliyorum bu zeytinyagini cunku bi kere bende fayda etmedi
Bende yapıyorum onu yemek falan yaparken mutfakta arabada duruyor birtane oyuncağı var siyah beyaz aynalı bayılıyor ona araba yolculuğu yaparkende hep ona bakıyor uyuyakalıyor. Öyle koyuyorum oyalanıyorKızlar pusette bir yere giderken duruyor ya evde de koydum şok uyudu çok koyup canı acır diye dusndgmden 1 saat kadar uyusa yeterböyle sizin bebelere iyi gelen şeyleri yazın ki arkdslar fikir olsun
Beklenen tarihe göre bakmalısın canım eğer zamanını geçtiyse yinede beklenene bakmalısınDogum tarihi 29.8 beklenen 22.8
Doguma gore 5.hafta ok de burda beklenen tarihe gore hesaplayin yazılmıştı hep.
Ay neyse 20dkdir kucagimda uyuyo, fonda fön sesi ile telefonda geziyorumocakta da iki tencere var yarim kavrulmus soganlarla, yemek yapacaktim sözde
Elleri üşüyebilir canım. Ellerinin soğuk olması üşüdüpü anlamına gelmez. Ensesinden elini sokup sırtına bak. Normalse üşümüyordur. Yada kulak ve burnuna bakabilirsin buz gibiyse üşüyor ama ellere değilKızlar bnm kızlardan biri iyi ama diger kiz çok üşüyor sürekli elleri soğuk doktor kansızlıktan şüphelendi ama 4 aydan önce tahlil yapsakta anlamı olmaz kan ilacı veremeyiz dedi birde kalbinde ses var kardiyoloji görsün dedi haftaya goturcem ins önemli birşey dgldir
Aptamil 1 veriyorum canim...Hayırlı cumalar kızlar
Peki o fitildeb sonra duzenli yapmaya mi basladi yoksa yine kabizlik devammi etti canimOlabiliyor canım. Anneler kabız olmayı kaka yapamamak sanıyor fakat öyle değil dediğin gibi ufak ufak top şeklinde gelmesi gerekiyor. Benimki sadece anne sütü alıyor ve geçtiğimiz ay öyle oldu. Doktor hemen fitil yazdı. Evde yaptık yok böyle birşey resmen bağırsak şeklinde yaptı çocuk dağ 10cm falan yükseldi döne döne. nasıl katıydı mümkün değil yapamazdı. Doktora gidersen fitil verecektir yada direk eczaneden alabilirsin. Kahverengi sarılı bir kutu. dikeylemesine ortadan ikiye kesiyorsun. bir tarafı çöp oluyor parçalanıyor diğer tarafını Kullanıyorsun elinleniyice ısıtıp sivri yerleri yok ediyorsun. 4bez değiştirmişti sürekli yapmıştı yani. Git al canım bekleme yazık
bence doktorunuza danısmadan herhangi bir ilaç kullanmayın .. annemiz önermiş ama her çocukda ilaç ayni etkiyi vermeyebilir. birde vucudu sürekli ilaçla kaka yapmaya alıstırmamak lazım o nedenle gabızlık sorununuz varsa doktorunuzun önerilerini dinleyin vede ilaç kullanacaksanız doktorunuzun önerdiği sürelerde kullanın.Peki o fitildeb sonra duzenli yapmaya mi basladi yoksa yine kabizlik devammi etti canim
Canım zeytinyağı su gibi doğal çözümler işe yaramazsa doktora sorarak fitil kullan bence. İşine karışmak haddim değil kusura bakma ama bu tarz ilaçlar barsak tembelliğine neden olup anlık çözüm olurken uzun vadede sorunu arttırabilir. Tabi bu sadece benim endişem uyarmak istedim. Yine de sen bilirsin güzel annePeki o fitildeb sonra duzenli yapmaya mi basladi yoksa yine kabizlik devammi etti canim
Canım zeytinyağı su gibi doğal çözümler işe yaramazsa doktora sorarak fitil kullan bence. İşine karışmak haddim değil kusura bakma ama bu tarz ilaçlar barsak tembelliğine neden olup anlık çözüm olurken uzun vadede sorunu arttırabilir. Tabi bu sadece benim endişem uyarmak istedim. Yine de sen bilirsin güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?