2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biraz fazla keskin ve sert anlatıyosunuz. Daha lohusa olan annelere biraz daha yumşak anlatabilirsiniz

pedagog ve psikologlar önermiyor.
emzik ile sakinlesen çocukların ileride de kendi kendine sorun çözmekten uzak oluyorlarmış
yok artik Allah guzel kaliteli yetistirmeyi nasip etsin, emzik mi yapicakmis bunlari

Valla bencede zaten onu yapma bunu yapma ,emiyor mu diye darlayan es dost hısım akraba yetiyor.
Bide burda emzik verdin cocukda zeka geriliği olur diye duymak hic hos olmuyor.
Sen vermezsin olur biter.
hakikaten bos bi tartisma olmus. herkes diledigini yapar, ici bos panik yaratmaya luzum yok. biz emmisiz de n’oolmus? sorun cozemiyomuyuz

Kızlar pusette bir yere giderken duruyor ya evde de koydum şok uyudu çok koyup canı acır diye dusndgmden 1 saat kadar uyusa yeter böyle sizin bebelere iyi gelen şeyleri yazın ki arkdslar fikir olsun
Bnm kızlar kundak yapınca daha uzun uyuyor ama uykuya daldiklarinda kollarını çıkarıyorum yoksa uyanıyorlar :)

Bn bebelac gold kullanıyorum bizim kızlar başka mama yemediler ztn kilo alımları güzel gidiyor

Kızlar bnm kızlardan biri iyi ama diger kiz çok üşüyor sürekli elleri soğuk doktor kansızlıktan şüphelendi ama 4 aydan önce tahlil yapsakta anlamı olmaz kan ilacı veremeyiz dedi birde kalbinde ses var kardiyoloji görsün dedi haftaya goturcem ins önemli birşey dgldir

insallah yoktur cnm.

Ayy allah kahretmesin gerizekalılar. Hangi işi düzgün yapıyorlarki bunuda yapsınlar bizimde yaklaştı aşı mutlaka kontrol edeyim

Holle doktor onerdi organikmis benn hipp kullaniyorum

Olabiliyor canım. Anneler kabız olmayı kaka yapamamak sanıyor fakat öyle değil dediğin gibi ufak ufak top şeklinde gelmesi gerekiyor. Benimki sadece anne sütü alıyor ve geçtiğimiz ay öyle oldu. Doktor hemen fitil yazdı. Evde yaptık yok böyle birşey resmen bağırsak şeklinde yaptı çocuk dağ 10cm falan yükseldi döne döne. nasıl katıydı mümkün değil yapamazdı. Doktora gidersen fitil verecektir yada direk eczaneden alabilirsin. Kahverengi sarılı bir kutu. dikeylemesine ortadan ikiye kesiyorsun. bir tarafı çöp oluyor parçalanıyor diğer tarafını Kullanıyorsun elinleniyice ısıtıp sivri yerleri yok ediyorsun. 4bez değiştirmişti sürekli yapmıştı yani. Git al canım bekleme yazık

Gunde kac kere verebiliyorum bu zeytinyagini cunku bi kere bende fayda etmedi
Doktorum günde 3 kere bir tatlı kaşığı kadar verebilirsin dedi. Ben çay kaşığı kadar veriyordum günde birkez şuan 3 4günde birkez falan veriyorum. Çok yardımcı oluyor hemen yapıyordu kakasını dene mutlaka canım saf zeytinyağı soğuk sıkım

Kızlar pusette bir yere giderken duruyor ya evde de koydum şok uyudu çok koyup canı acır diye dusndgmden 1 saat kadar uyusa yeter böyle sizin bebelere iyi gelen şeyleri yazın ki arkdslar fikir olsun
Bende yapıyorum onu yemek falan yaparken mutfakta arabada duruyor birtane oyuncağı var siyah beyaz aynalı bayılıyor ona araba yolculuğu yaparkende hep ona bakıyor uyuyakalıyor. Öyle koyuyorum oyalanıyor

Beklenen tarihe göre bakmalısın canım eğer zamanını geçtiyse yinede beklenene bakmalısın

Elleri üşüyebilir canım. Ellerinin soğuk olması üşüdüpü anlamına gelmez. Ensesinden elini sokup sırtına bak. Normalse üşümüyordur. Yada kulak ve burnuna bakabilirsin buz gibiyse üşüyor ama ellere değil

Peki o fitildeb sonra duzenli yapmaya mi basladi yoksa yine kabizlik devammi etti canim

Peki o fitildeb sonra duzenli yapmaya mi basladi yoksa yine kabizlik devammi etti canim
bence doktorunuza danısmadan herhangi bir ilaç kullanmayın .. annemiz önermiş ama her çocukda ilaç ayni etkiyi vermeyebilir. birde vucudu sürekli ilaçla kaka yapmaya alıstırmamak lazım o nedenle gabızlık sorununuz varsa doktorunuzun önerilerini dinleyin vede ilaç kullanacaksanız doktorunuzun önerdiği sürelerde kullanın.

Canım zeytinyağı su gibi doğal çözümler işe yaramazsa doktora sorarak fitil kullan bence. İşine karışmak haddim değil kusura bakma ama bu tarz ilaçlar barsak tembelliğine neden olup anlık çözüm olurken uzun vadede sorunu arttırabilir. Tabi bu sadece benim endişem uyarmak istedim. Yine de sen bilirsin güzel anne

hapsuu yok hanimlar zaten doktora soadan fitil vermem en son care olarak onu goruyorum ben sadece neden her gun kabiz bunun telasindayim aslinda bagirsaklari mi bozuldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…