evolvia ile başladık hep onla da devam ettik su güne kadar. bizde çok kilo yapti... o yüzden azaltma çabasındayım.
ilk ay 1800 ikinci ay 1500 gram aldı.
panik yapma canım. oluyor bizde de var ama aşırı ise doktoruna konuş laktoza karsı duyarlı olabilirhapsuu yok hanimlar zaten doktora soadan fitil vermem en son care olarak onu goruyorum ben sadece neden her gun kabiz bunun telasindayim aslinda bagirsaklari mi bozuldu diye
2 3 gündür benim bebeğimin de yeşil. Bilemedim ki neden oldu? Üşüttüm belki de.Yeşil kaka sorunu olan var mi? 1 haftadır kakası yeşil kızımın eskiler üsutmeden olur inanışında ama fazla süt emince sindirilmeden çıkıyormuş gerçekten buara çok fazla emiyo 1 saat memede emiyor bazen kusuyor ve kaka hep yeşil. Kilo alımını etkiliycek diye korkuyorum
Ayını alırken olur derler eskıler kv derdı hem huzursuz olurmus hem kakası yesıl 1. Veya 2. Aya gırıyor musunuz yedıgınız rengıde olabılır ya da cok yemıstır sındırememıstırYeşil kaka sorunu olan var mi? 1 haftadır kakası yeşil kızımın eskiler üsutmeden olur inanışında ama fazla süt emince sindirilmeden çıkıyormuş gerçekten buara çok fazla emiyo 1 saat memede emiyor bazen kusuyor ve kaka hep yeşil. Kilo alımını etkiliycek diye korkuyorum
Allah kolaylık versın bız bebek kucuk dıye mevlude davet ettık toplu cıktı. Burda da bı kac kısı gelecek lojmanda aksamdan yapıp dolaba koycam kolay seyler yapcam makarna salatası revanı borek yaparım uc cesıt bol koyarm. Pratık seyler yapsan canım tatlıyı hazır aldır esıne gelenlerde yardım eder elbetyarin bir yigin misafir var. zamaninda gelmediler simdi bana zor olacak. hic hazirlik vs kalmadi (buzluga attiklarim ve cikolatalar bitti)... kv ve akrabalari...
Bebekle o kadar zor oluyo ki 1 gün boyunca temizlikle uğraşıyorum 1 günde pasta börekle. Annemin tarafından misafir gelirse annem poğaça börek falan yapıyo erkenden geliyo temizliğe yardım ediyo allah razı olsun. Geçem arkadaşlarım geldi akşamdan mercimek köftesi makarna salatası ıslak kek poğaça yaptım kurabiyem vardı doğumdan önce 2 tepsi yaptım uzun ömürlü 5 6 ay hiç bişey olmuyo kolaylık oluyo ıslak keki falan buzluğa atıyolarmış bişey olmuyomuş hiç denemedim bilsem önceden yapar atardım çokça allah kolaylık versin canımyarin bir yigin misafir var. zamaninda gelmediler simdi bana zor olacak. hic hazirlik vs kalmadi (buzluga attiklarim ve cikolatalar bitti)... kv ve akrabalari...
Hepimiz bi apartmanda otursak ne güzel olurdu işimiz yada misafirimiz olduğumda birbirimize yardım ederdikyarin bir yigin misafir var. zamaninda gelmediler simdi bana zor olacak. hic hazirlik vs kalmadi (buzluga attiklarim ve cikolatalar bitti)... kv ve akrabalari...
cnm tatil keyifleri ancak bitti o yuzden simdi geliyrlar. amca dayi gelen. ev temizlenmedi daha. kiz kucaktan inmiyr. uf... kv bisiler yapip getiririm dedi. olur dedim artik mecburen. evi bi temizleyebilsem super olacak.Allah kolaylık versın bız bebek kucuk dıye mevlude davet ettık toplu cıktı. Burda da bı kac kısı gelecek lojmanda aksamdan yapıp dolaba koycam kolay seyler yapcam makarna salatası revanı borek yaparım uc cesıt bol koyarm. Pratık seyler yapsan canım tatlıyı hazır aldır esıne gelenlerde yardım eder elbet
saol cnm. hazirliklarim varken gelselerdi iyi olacakti. masallah bitmedi misafir bir turlu benim.Bebekle o kadar zor oluyo ki 1 gün boyunca temizlikle uğraşıyorum 1 günde pasta börekle. Annemin tarafından misafir gelirse annem poğaça börek falan yapıyo erkenden geliyo temizliğe yardım ediyo allah razı olsun. Geçem arkadaşlarım geldi akşamdan mercimek köftesi makarna salatası ıslak kek poğaça yaptım kurabiyem vardı doğumdan önce 2 tepsi yaptım uzun ömürlü 5 6 ay hiç bişey olmuyo kolaylık oluyo ıslak keki falan buzluğa atıyolarmış bişey olmuyomuş hiç denemedim bilsem önceden yapar atardım çokça allah kolaylık versin canım
ya guzel olurdu. kres yapardik her gun bir eviHepimiz bi apartmanda otursak ne güzel olurdu işimiz yada misafirimiz olduğumda birbirimize yardım ederdik
Aynen hahahasaol cnm. hazirliklarim varken gelselerdi iyi olacakti. masallah bitmedi misafir bir turlu benim.
ya guzel olurdu. kres yapardik her gun bir evi...
Cok dıp kose temızlıkte beklemesınler yenı dogum yapmıssın valla be kendımı ne bebegımı uzerım gelen seven boyle kabul etsın eskısı gıbı olmayacak bellıcnm tatil keyifleri ancak bitti o yuzden simdi geliyrlar. amca dayi gelen. ev temizlenmedi daha. kiz kucaktan inmiyr. uf... kv bisiler yapip getiririm dedi. olur dedim artik mecburen. evi bi temizleyebilsem super olacak.
Valla geleb oldumu sadece evi elektrik supurgesiyle cekip banyoyu siliyorum bu kadar toz mozda almiyorum yiyecekleri yetistireniyorum zaten hep hazir coguCok dıp kose temızlıkte beklemesınler yenı dogum yapmıssın valla be kendımı ne bebegımı uzerım gelen seven boyle kabul etsın eskısı gıbı olmayacak bellı
Bilemedim cnm zehra sıcacık zeynep buz gibi elleri o yüzden tedirgin oldumElleri üşüyebilir canım. Ellerinin soğuk olması üşüdüpü anlamına gelmez. Ensesinden elini sokup sırtına bak. Normalse üşümüyordur. Yada kulak ve burnuna bakabilirsin buz gibiyse üşüyor ama ellere değil
bugunde benim misafirlerim vardi, dunden keki ve pogacayi yapmistim buzluktan sarmayi cikardim, annem patates salatami yapti kaynanamda tava boregi yapti. yarin da misafirim gelcek aksam yapicam yine biseylerBebekle o kadar zor oluyo ki 1 gün boyunca temizlikle uğraşıyorum 1 günde pasta börekle. Annemin tarafından misafir gelirse annem poğaça börek falan yapıyo erkenden geliyo temizliğe yardım ediyo allah razı olsun. Geçem arkadaşlarım geldi akşamdan mercimek köftesi makarna salatası ıslak kek poğaça yaptım kurabiyem vardı doğumdan önce 2 tepsi yaptım uzun ömürlü 5 6 ay hiç bişey olmuyo kolaylık oluyo ıslak keki falan buzluğa atıyolarmış bişey olmuyomuş hiç denemedim bilsem önceden yapar atardım çokça allah kolaylık versin canım
bende toz alma isini biraktim iyice wc banyo yika evi supur etrafi topla bu kadar, zaten gelen misafirden sonra ev yine pisleniyor yerlere biseyler dokuluyo sonrasında temizliyorum daha iyi oluyo.Valla geleb oldumu sadece evi elektrik supurgesiyle cekip banyoyu siliyorum bu kadar toz mozda almiyorum yiyecekleri yetistireniyorum zaten hep hazir cogu
Yok canim benim zaten ugrasilmaz xildirir insan her gelene gidene o kadar temizlik yapsa.... Eskiden hafta dolmadan cam silerdim ne manyakmisim umrumda degil vallahi simdibende toz alma isini biraktim iyice wc banyo yika evi supur etrafi topla bu kadar, zaten gelen misafirden sonra ev yine pisleniyor yerlere biseyler dokuluyo sonrasında temizliyorum daha iyi oluyo.
Bize anne sutunun yuzde sekseni su dediler ben de verme ihtiyaci duymadim suyu almiyo zaten diliyle itiyokizlar bebegim sadece anne sütü ile besleniyor ben bu zamana kadar hic su vermedim, bugun gelenler su vermedim deyince aaaa niye vermiyosun dediler kimse bana su ver demedi siz veriyormusunuz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?