2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım çok geçmiş olsun. Ben pek giremiyorum. Seni merak etmiştim aslında. Şimdi gördüm yazdığını. Allah çocuklarına bağışlamış seni. Bundan sonra güzel sağlıklı günlerin olsun inşallah.

sindirilmeden atıldığı için kilo alımı azalır canım ön sütünü sağarak arkada kalan sütünü emzirebilirsin ön sütün fazlaysada yeşil yapabilir

2 3 gündür benim bebeğimin de yeşil. Bilemedim ki neden oldu? Üşüttüm belki de.

Usutmeden değildir eskiler oyle diyor ama yeşil köpüklü olursa hastalık olabilirmiş

Ayını alırken olur derler eskıler kv derdı hem huzursuz olurmus hem kakası yesıl 1. Veya 2. Aya gırıyor musunuz yedıgınız rengıde olabılır ya da cok yemıstır sındırememıstır

Bugün 1 aylık olduk gerçekten çok huzursuz 1 haftadır

sindirilmeden atıldığı için kilo alımı azalır canım ön sütünü sağarak arkada kalan sütünü emzirebilirsin ön sütün fazlaysada yeşil yapabilir

Bende aynı bundan olduğunu düşünüyorum fazla emiyo doymak bilmiyo sonra kişiyi tekrar istiyo devamlı emiyo sutum var eminim birini emerken diğeri akıyo ama bu şekilde yaramıyo kilo alımıza az zaten küçük doğdu neyapcaz bilemedim

Su birini emerken digerinin akmasini falan goremeden buyutucem ben bu çocuğu herhalde. Zaten ne nişan gördüm ne su gördüm, öyle degisik bi analık hikayesi
akiyo valla sinir bisey kiyafetin hep sut oluyo (evde sutyen takmiyom) halka olusuyo orda dun gece de uyurken carsafa akmis tabak kadar yuvarlak islaklik olmus mecbur carsafi degistirdim

Kızlar Bnm sütüm az geliyor iki bebeğe yetmiyor tek te olsa yetmez çok az çünkü milletin bebesi mamadan sonra meme yemek istemez bnm kız memeden sonra mama veriyorum ortalığı yıkıyor illa da meme mamayı zor yediriyordum küçük cadı ya

Ben kek koymuştum deneme amaçlı, o kadar güzel oldu ki. Dilimleyip atmıştım, çıkarıp bi peçete üzerine koydum kendi kendine çözüldü. Pişmiş sarma da attım, çıkarınca çok az suyla ısıttım, yeni pişmiş gibi oldu. Ay lav buzluk.

sinemist57 sen sordun galiba, hiç su vermedim valla, mama verildiği zaman nasıl oluyor bilmiyorum da sadece sütle beslendiği zaman gerek olmuyormuş,

diyor ve misafirlerimi karşılamak üzere kendimi uğurluyorum, siii yuu.

Promalt ebebekte 24 al 12 ode seklinde tavsiye ederim hergun ictikce geliyo
Baktim ama 6li var bi de 2 secenek var, link atar mısın?
Ben meme ve mama veriyorum, su vermiyorum.

Valla 3 veya 2 gunde bir yapiyor. Bugün yaoti astık bayraklari mesela pazar carsamba cuma yapmış oldu.
Doktor 4 gune kadar birakti sonra fitil dedi ama ne adini aldik fitilin ne kendini.
Peki sunu sorim huzursuzmu cocuk surekli ikinma hareketi yapiyomu... Yoksa halinden memnunmu... Zeytinyagi verdim yapti bi huzurlansi aha aimdi yine ikiniyo emdikten sonra ay yemin ederim cildirica

Peki sunu sorim huzursuzmu cocuk surekli ikinma hareketi yapiyomu... Yoksa halinden memnunmu... Zeytinyagi verdim yapti bi huzurlansi aha aimdi yine ikiniyo emdikten sonra ay yemin ederim cildirica
Bence yapmiyo, gazi oluyo işte agliyo ikiniyor geriliyor yay gibi falan. Onlarin kaka ikinmasi olduğunu düşünmüyorum, sen sorana kadar da dikkat etmemistim ama.

Carsamba aksam yapti rahatlamis olmasi lazim, ardından yine aglamalar zirlamalar

Gerinme harekeri kaka yaoma istegiymis ayaklari toplama gazmis yay gbi geriliyo yazmisin ya doktor bu sekilde dedi ooof of evet biDe de kakadan sonra yine huzursuz

Ya vallahi disari cikicaktim cikasim gelmedi surekli huzursuz dedim disari da cikilmaz eimdi bebekle

udg06
Arkadaslar instagramda drrifatcanozturk ün sayfasinda görmüstüm. Yesil kaka normal, sadece bebegin fazla ön süt aldigini gösterirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…