Canım çok geçmiş olsun. Ben pek giremiyorum. Seni merak etmiştim aslında. Şimdi gördüm yazdığını. Allah çocuklarına bağışlamış seni. Bundan sonra güzel sağlıklı günlerin olsun inşallah.Kızlar beni hatırlıyo musunuz?
Ben yine neler atlattım geldim inanamazsınız. Dün taburcu oldum hastaneden.
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Bebeğinizle ve sağlıkla geçen her gün için ne kadar şükretsek az.
sindirilmeden atıldığı için kilo alımı azalır canım ön sütünü sağarak arkada kalan sütünü emzirebilirsin ön sütün fazlaysada yeşil yapabilirYeşil kaka sorunu olan var mi? 1 haftadır kakası yeşil kızımın eskiler üsutmeden olur inanışında ama fazla süt emince sindirilmeden çıkıyormuş gerçekten buara çok fazla emiyo 1 saat memede emiyor bazen kusuyor ve kaka hep yeşil. Kilo alımını etkiliycek diye korkuyorum
bize hem de hem hemsire su verme dedi cnm.kizlar bebegim sadece anne sütü ile besleniyor ben bu zamana kadar hic su vermedim, bugun gelenler su vermedim deyince aaaa niye vermiyosun dediler kimse bana su ver demedi siz veriyormusunuz merak ettim.
2 3 gündür benim bebeğimin de yeşil. Bilemedim ki neden oldu? Üşüttüm belki de.
Ayını alırken olur derler eskıler kv derdı hem huzursuz olurmus hem kakası yesıl 1. Veya 2. Aya gırıyor musunuz yedıgınız rengıde olabılır ya da cok yemıstır sındırememıstır
sindirilmeden atıldığı için kilo alımı azalır canım ön sütünü sağarak arkada kalan sütünü emzirebilirsin ön sütün fazlaysada yeşil yapabilir
akiyo valla sinir bisey kiyafetin hep sut oluyo (evde sutyen takmiyom) halka olusuyo orda dun gece de uyurken carsafa akmis tabak kadar yuvarlak islaklik olmus mecbur carsafi degistirdimSu birini emerken digerinin akmasini falan goremeden buyutucem ben bu çocuğu herhalde. Zaten ne nişan gördüm ne su gördüm, öyle degisik bi analık hikayesi
Al benden de o kadarSu birini emerken digerinin akmasini falan goremeden buyutucem ben bu çocuğu herhalde. Zaten ne nişan gördüm ne su gördüm, öyle degisik bi analık hikayesi
Promalt ebebekte 24 al 12 ode seklinde tavsiye ederim hergun ictikce geliyoAl benden de o kadarşu memeden sut akma olayina bayiliom ne diyim darisi basimiza
Bebekle o kadar zor oluyo ki 1 gün boyunca temizlikle uğraşıyorum 1 günde pasta börekle. Annemin tarafından misafir gelirse annem poğaça börek falan yapıyo erkenden geliyo temizliğe yardım ediyo allah razı olsun. Geçem arkadaşlarım geldi akşamdan mercimek köftesi makarna salatası ıslak kek poğaça yaptım kurabiyem vardı doğumdan önce 2 tepsi yaptım uzun ömürlü 5 6 ay hiç bişey olmuyo kolaylık oluyo ıslak keki falan buzluğa atıyolarmış bişey olmuyomuş hiç denemedim bilsem önceden yapar atardım çokça allah kolaylık versin canım
Baktim ama 6li var bi de 2 secenek var, link atar mısın?Promalt ebebekte 24 al 12 ode seklinde tavsiye ederim hergun ictikce geliyo
Ben meme ve mama veriyorum, su vermiyorum.Ben kek koymuştum deneme amaçlı, o kadar güzel oldu ki. Dilimleyip atmıştım, çıkarıp bi peçete üzerine koydum kendi kendine çözüldü. Pişmiş sarma da attım, çıkarınca çok az suyla ısıttım, yeni pişmiş gibi oldu. Ay lav buzluk.
sinemist57 sen sordun galiba, hiç su vermedim valla, mama verildiği zaman nasıl oluyor bilmiyorum da sadece sütle beslendiği zaman gerek olmuyormuş,
diyor ve misafirlerimi karşılamak üzere kendimi uğurluyorum, siii yuu.
https://www.e-bebek.com/promalt-6li-alkolsuz-malt-icecek-p-pro-2016Baktim ama 6li var bi de 2 secenek var, link atar mısın?
Ben meme ve mama veriyorum, su vermiyorum.
Uygulamasini indiricnxe cikiyoBaktim ama 6li var bi de 2 secenek var, link atar mısın?
Ya sen bu kabiLik durumunu naptin devamli kabiz cocukBaktim ama 6li var bi de 2 secenek var, link atar mısın?
Valla 3 veya 2 gunde bir yapiyor. Bugün yaoti astık bayraklari meselaYa sen bu kabiLik durumunu naptin devamli kabiz cocuk
Peki sunu sorim huzursuzmu cocuk surekli ikinma hareketi yapiyomu... Yoksa halinden memnunmu... Zeytinyagi verdim yapti bi huzurlansi aha aimdi yine ikiniyo emdikten sonra ay yemin ederim cildiricaValla 3 veya 2 gunde bir yapiyor. Bugün yaoti astık bayraklari meselapazar carsamba cuma yapmış oldu.
Doktor 4 gune kadar birakti sonra fitil dedi ama ne adini aldik fitilin ne kendini.
Bence yapmiyo, gazi oluyo işte agliyo ikiniyor geriliyor yay gibi falan. Onlarin kaka ikinmasi olduğunu düşünmüyorum, sen sorana kadar da dikkat etmemistim ama.Peki sunu sorim huzursuzmu cocuk surekli ikinma hareketi yapiyomu... Yoksa halinden memnunmu... Zeytinyagi verdim yapti bi huzurlansi aha aimdi yine ikiniyo emdikten sonra ay yemin ederim cildirica
Gerinme harekeri kaka yaoma istegiymis ayaklari toplama gazmis yay gbi geriliyo yazmisin ya doktor bu sekilde dedi ooof of evet biDe de kakadan sonra yine huzursuzBence yapmiyo, gazi oluyo işte agliyo ikiniyor geriliyor yay gibi falan. Onlarin kaka ikinmasi olduğunu düşünmüyorum, sen sorana kadar da dikkat etmemistim ama.
Carsamba aksam yapti rahatlamis olmasi lazim, ardından yine aglamalar zirlamalar
Ya vallahi disari cikicaktim cikasim gelmedi surekli huzursuz dedim disari da cikilmaz eimdi bebekleBence yapmiyo, gazi oluyo işte agliyo ikiniyor geriliyor yay gibi falan. Onlarin kaka ikinmasi olduğunu düşünmüyorum, sen sorana kadar da dikkat etmemistim ama.
Carsamba aksam yapti rahatlamis olmasi lazim, ardından yine aglamalar zirlamalar
Yeşil kaka sorunu olan var mi? 1 haftadır kakası yeşil kızımın eskiler üsutmeden olur inanışında ama fazla süt emince sindirilmeden çıkıyormuş gerçekten buara çok fazla emiyo 1 saat memede emiyor bazen kusuyor ve kaka hep yeşil. Kilo alımını etkiliycek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?