Canim saat basi emzirmeye goguslerin nasil dayaniyo?ben 3 saatte bir emziriyorum gogusler parcalandi resmenSaat başı emziriyorum bugün, tam daliyor az sonra uyaniyor ve aglamalar bagirmalar. Geziyoruz ediyoruz yok en son meme ve uyku yine basa dönüyoruz. Bu sabah da böyle.
Öğlen olmuş hatta
Normale döndü canım. Ama sürekli değil bir defaya mahsus bu söylediğim yoksa bağırsak tembelliği yapıyor fitilPeki o fitildeb sonra duzenli yapmaya mi basladi yoksa yine kabizlik devammi etti canim
Hayır tabiki canım. Sağdığım sütleri dolaba koyuyorum biraz soğuyunca içindeki yağ yukarı çıkıyor altı komple su kalıyor. Zaten süt çoğunlukla sudan oluşuyor bence vermeye gerek yokkizlar bebegim sadece anne sütü ile besleniyor ben bu zamana kadar hic su vermedim, bugun gelenler su vermedim deyince aaaa niye vermiyosun dediler kimse bana su ver demedi siz veriyormusunuz merak ettim.
Kalibre oldular demek artık. Oynamadığı sürece acımıyor bu ara. Bazen oynuyor veya cekip bırakıp tutmalar falan o zaman evet aciyor. Bir de lansilosh mu ne krem var ya, hissettigimde onu sürüyorum. Kapaklari kullanmıyor artık.Canim saat basi emzirmeye goguslerin nasil dayaniyo?ben 3 saatte bir emziriyorum gogusler parcalandi resmen
Aynen kımle konussam bebegını uzerek ıs yapmaValla geleb oldumu sadece evi elektrik supurgesiyle cekip banyoyu siliyorum bu kadar toz mozda almiyorum yiyecekleri yetistireniyorum zaten hep hazir cogu
Amın insallah dereotu yeAl benden de o kadarşu memeden sut akma olayina bayiliom ne diyim darisi basimiza
Annem burnu soguksa usuyordur der.Bilemedim cnm zehra sıcacık zeynep buz gibi elleri o yüzden tedirgin oldum
Gün icinde 5-6 kez bez degistiriyorsa doyuyırdueKızlar birşey soracağım oğlum birkaç gündür doymak bilmiyor. Sadece anne sütüyle besleniyor. 2saatte bir sağdığım zaman 120cc çıkıyor her seferinde yani sütüm var. Geçen ay 1.200kg almıştı şuan daha 2 aylık olmamıza 2hafta var ve 1.500kg almış şimdiden. Ama bugun gaz sancısı çekerken emme isteği oluyor biliyorsunuz ben yalancı meme veriyordum. Annem mama verelim biberonla dedi tamam deneyelim dedik. Sağdığım 110cc sütümü içip üstüne yarım saat geçmeden 60cc mama içti ve sakinleşip uyudu?? Yani doymuyor mu oluyor? Annem senin sütün var ama çocuk çok istiyor ona yetmiyor dedi gün içinde 3kez böyle 60cc içti. Doyduğu zaman zaten diliyle ittiriyor biberon emzik benim göğsüm fark etmiyor. Doyduğunu öyle anlıyorum. Yani mama versemmi doktorumda iki göğsü emzir isterse verebilirsin emdiği kadar ver o fazlasını kusar demişti geçen ay ama ben gerekli görmemiştim
Zeynep kızın elleri hep soğuk bazende burnu da soğuk oluyor ztn burnu soğuksa gelsin yun yeleklerAnnem burnu soguksa usuyordur der.
Ben ordan anlıyırm☺
Yün yelege biz de gectik ya penyeler tutmuyorZeynep kızın elleri hep soğuk bazende burnu da soğuk oluyor ztn burnu soğuksa gelsin yun yeleklerannem kızıyor bana hep çok pimpiriklisin diyor ama elimde dgl napim :)
Çokta canavar sayılmam aslındaL labfaresi seni özledik ❤
B bilgevisne nerelerdesin?
ikicicek-birbocek yazismadik ne zamandir ama okuyorum, iki kızla canavar gibi basa cikiyorsun
R Rzg14 zaten moral hapı gibi, hepimize yetiyor
udg06 ne zaman icicez? Az kaldi dimi? Gitti 1 ay kaldi 23 ay
Ve daha niceleri. Aylardir birlikteyiz. Birlikte doğurduk bu gidişle birlikte büyüteceğiz..
Desene ayni bizim annelerYün yelege biz de gectik ya penyeler tutmuyor
Benimki de cocugu sıcaktan hasta etcen diyo
Haklisin canim sendeAynen kımle konussam bebegını uzerek ıs yapma
Amın insallah dereotu yeüstüm göl oluyor bırde sızlayarak gelıyor bence cok hos degıl terbıye olsun artık on sütüm cok benım su gıbı akıyor degerlı son süt gelene kadar bebegın bı saat emmesı lazım.
Denicem canim sagolllPromalt ebebekte 24 al 12 ode seklinde tavsiye ederim hergun ictikce geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?