2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Saat başı emziriyorum bugün, tam daliyor az sonra uyaniyor ve aglamalar bagirmalar. Geziyoruz ediyoruz yok en son meme ve uyku yine basa dönüyoruz. Bu sabah da böyle.
Öğlen olmuş hatta
Canim saat basi emzirmeye goguslerin nasil dayaniyo?ben 3 saatte bir emziriyorum gogusler parcalandi resmen

kizlar bebegim sadece anne sütü ile besleniyor ben bu zamana kadar hic su vermedim, bugun gelenler su vermedim deyince aaaa niye vermiyosun dediler kimse bana su ver demedi siz veriyormusunuz merak ettim.
Hayır tabiki canım. Sağdığım sütleri dolaba koyuyorum biraz soğuyunca içindeki yağ yukarı çıkıyor altı komple su kalıyor. Zaten süt çoğunlukla sudan oluşuyor bence vermeye gerek yok

O haberden sonra bugun hemsireye sordum aşilarin son kullanma tarihini. 2021miş ben de baktim. hemsire dedi ki son kullanma tarihine 2 hafta kala sistemden bize uyari geliyor asilarimiz her zaman güncel dedi. Icim rahat etti. Kizima asilarini yaptırdım. Tam 3 tane aşi oldu 1 gunde insallah atesi cikmaz

Kızlar birşey soracağım oğlum birkaç gündür doymak bilmiyor. Sadece anne sütüyle besleniyor. 2saatte bir sağdığım zaman 120cc çıkıyor her seferinde yani sütüm var. Geçen ay 1.200kg almıştı şuan daha 2 aylık olmamıza 2hafta var ve 1.500kg almış şimdiden. Ama bugun gaz sancısı çekerken emme isteği oluyor biliyorsunuz ben yalancı meme veriyordum. Annem mama verelim biberonla dedi tamam deneyelim dedik. Sağdığım 110cc sütümü içip üstüne yarım saat geçmeden 60cc mama içti ve sakinleşip uyudu?? Yani doymuyor mu oluyor? Annem senin sütün var ama çocuk çok istiyor ona yetmiyor dedi gün içinde 3kez böyle 60cc içti. Doyduğu zaman zaten diliyle ittiriyor biberon emzik benim göğsüm fark etmiyor. Doyduğunu öyle anlıyorum. Yani mama versemmi doktorumda iki göğsü emzir isterse verebilirsin emdiği kadar ver o fazlasını kusar demişti geçen ay ama ben gerekli görmemiştim

Canim saat basi emzirmeye goguslerin nasil dayaniyo?ben 3 saatte bir emziriyorum gogusler parcalandi resmen
Kalibre oldular demek artık. Oynamadığı sürece acımıyor bu ara. Bazen oynuyor veya cekip bırakıp tutmalar falan o zaman evet aciyor. Bir de lansilosh mu ne krem var ya, hissettigimde onu sürüyorum. Kapaklari kullanmıyor artık.

Kahverengi kısmı agzina alabildiği kadar alsın. Baska aklıma gelen bisi yok şimdilik.

L labfaresi seni özledik
B bilgevisne nerelerdesin?
ikicicek-birbocek yazismadik ne zamandir ama okuyorum, iki kızla canavar gibi basa cikiyorsun
R Rzg14 zaten moral hapı gibi, hepimize yetiyor
udg06 ne zaman icicez? Az kaldi dimi? Gitti 1 ay kaldi 23 ay

Ve daha niceleri. Aylardir birlikteyiz. Birlikte doğurduk bu gidişle birlikte büyüteceğiz..

Valla geleb oldumu sadece evi elektrik supurgesiyle cekip banyoyu siliyorum bu kadar toz mozda almiyorum yiyecekleri yetistireniyorum zaten hep hazir cogu
Aynen kımle konussam bebegını uzerek ıs yapma
Al benden de o kadar şu memeden sut akma olayina bayiliom ne diyim darisi basimiza
Amın insallah dereotu yeüstüm göl oluyor bırde sızlayarak gelıyor bence cok hos degıl terbıye olsun artık on sütüm cok benım su gıbı akıyor degerlı son süt gelene kadar bebegın bı saat emmesı lazım.

Gün icinde 5-6 kez bez degistiriyorsa doyuyırdue
Valla bende 2 saattw bir 120 cıksa haytta vermem mama
Masallahh
50 cc zor cıkıyor emdikten sonra
Bence mamaya hic bulasma,yine de sen bilirsin cnm

Zeynep kızın elleri hep soğuk bazende burnu da soğuk oluyor ztn burnu soğuksa gelsin yun yelekler annem kızıyor bana hep çok pimpiriklisin diyor ama elimde dgl napim :)
Yün yelege biz de gectik ya penyeler tutmuyor
Benimki de cocugu sıcaktan hasta etcen diyo

Çokta canavar sayılmam aslında annemin yanındayım şimdilik ama birkacgune tek kalıcam kara kara düşünüyoruz annem özlerim napcam nasıl dayanicam diye Bnde iki cadiyla nasıl baş etcem diye :)

Yün yelege biz de gectik ya penyeler tutmuyor
Benimki de cocugu sıcaktan hasta etcen diyo
Desene ayni bizim anneler ama gecen hastaneye gittik bnm kızların üstünde yelek var karşımızda da 2 yada 3 aylık bi bebek sıfır kolla duruyordu tabi bn şok annem diyo bak millet nsl giydirdiği sen çok korumacisin napim yeleği çıkarınca eller burun yüz buz kesiyor korkuyom hasta olurlar diye ama o bebekler nsl üşümüyor onu anlamış dglm

Haklisin canim sende yiyorum dereotunu bolca... bu arada mastit oldum bende sutum az ama nasil oldu bilmiuom sut birikmis ates titreme mahvetti beni

bende baya kalın giydiritorum galiba ilk. çocukta öyle yapmıştım çok sukur hiç hasta olmadi bebekken hep kendimden bi kat fazla giydirdim
şimdi de bi tane kolsuz bi tane uzun kolu badi üstüne altli ustlu takım bide örgü yelek giydiritorum ayağında mutlaka corap yoksa usuti
iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…