2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba, biz de bugün 45 günlük olduk, kalça çıkıklığı için ultrason çekildi. Doktorumuzu değiştirdik bu doktor bakso linex diye bir probiyotik kullanmamı önerdi, bağırsaklarını düzene sokarmış. Var mı aranızda kullanan? Bir de d vitamini için devit 3 kullanıyoduk onu yerine içinde paraben olmayan doğal ocean d3 kullan dedi. Sadece anne sütüyle besleniyor bizim kız hesapladı günde 33 gr almış gayet iyi dedi,günde 20-30 gr alması yeterliymiş aklınızda bulunsun sizin de. Sonraki kontrole 2. Ay aşılarını vurdurup gidecekmişiz o da rota virüsü aşısını yapcakmış.

Iyi geceler kizlar
Mastit oldum 2 gun once ates ve titreme kotuydu cok simdi surekli sagiyorum ve sikca emziriyorum... antibiyotik icmeye kalktim var mi aranizda yasayan ?
Ben canim benimde sutum cok degildi nasil oldu anlamadim, gece usume titreme gogus agrisiyla acile gittim mastitmis ama baslangici gibi topaklanma yoktu antibiyotik verdi.Sagamadim ben hic ama emzirdim zorda olsa şimdi daha iyiyim şükür

Günaydın kızlar. Sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum. Başka kullanan var mı? Her hangi bir yan etkisini gördünüz mü? Oğlumun yüzündeki ufak sivilceler geçmiyor. Sanki ondan oluyor. 3 gündür bıraktım kullanmayı toparlanmaya başladı yüzü. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz ?

Aynısını bizde yasadık
Sivil sivil ıldu cocugun yüzü bıraktım
Yukarda bi arkadas yazmıs devitin icinde paraben varmıs

Günaydınn kızlar
Dereotunu tek yiyemiyorum
Yesilelma soda dereotuyla detox suyu yaptım
Süt yapmazsa kilo veririm
Sen detox yap ben dereotlu poğaça yesem olmaz mı diye düşüneyim 49kiloyla hamile kaldım.hayatimda ilk defa toplu bir kadın oldum

Ben içtim biraları soğuk soğuk hem de o sıcaklarda. Amaan nolcak 1 kerelik hem sadece bir tane 330 luk biradan

Iyi geceler kizlar
Mastit oldum 2 gun once ates ve titreme kotuydu cok simdi surekli sagiyorum ve sikca emziriyorum... antibiyotik icmeye kalktim var mi aranizda yasayan ?
Ben hala da devam ediyor mutlaka emdir bol bol emiyorsa bebek antibiyotik kullandim her yerim dugum düğüm gogsumun ates titreme ucuklat cabasi meme reddi yaptık bu arada sakin sen yaptırma iki saate sagim yapip sıcak soguk kompres yapılacak ben 1 ay oldu hala gecmedi tam.anlamiyla gecmis olsun

Bu emzirme ne cok kural iceriyo arkadas 1 y
Canim durumlar nasil ates var mi

Sanada cok gecmis olsun emziriyorum bolca ve sagiyorum gecer insaolah sutumde azdi nasil oldu anlamadim

kizlar bebegim sadece anne sütü ile besleniyor ben bu zamana kadar hic su vermedim, bugun gelenler su vermedim deyince aaaa niye vermiyosun dediler kimse bana su ver demedi siz veriyormusunuz merak ettim.
Canim yaz aylarinda dogum yaptık versen iyi olurdu bence kış da olsa 1 2 cay kaşığı midesine gitmesinde sorun görmüyorum.

Baktim ama 6li var bi de 2 secenek var, link atar mısın?

Ben meme ve mama veriyorum, su vermiyorum.
Mama verilen bebeklere su verilmesi gerekiyor diye biliyorum canim sen vermeye çalış bence 3 4 çay kaşığı yazik sen bide günde 3 4 sefer veriyorsun mamayı çocuğun içi yanmasin

Benn sağlık ocağının verdiği d vitaminini doktorumuza gösterdim o ilacı kullanmamı istemedi.Başka bir ilaç önerdi.Newvit kullanıyorum şimdi.

Benn sağlık ocağının verdiği d vitaminini doktorumuza gösterdim o ilacı kullanmamı istemedi.Başka bir ilaç önerdi.Newvit kullanıyorum şimdi.
Biraz araştırdımda genelde doktorlar onu kullanma demişler. Bende başka marka alacağım ocean içeriği temiz gibi senin söylediğine de bir bakayım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…