geçmiş olsun canım Allah iyilik versin inşallahIyi geceler kizlar
Mastit oldum2 gun once ates ve titreme kotuydu cok simdi surekli sagiyorum ve sikca emziriyorum... antibiyotik icmeye kalktim var mi aranizda yasayan ?
Ben canim benimde sutum cok degildi nasil oldu anlamadim, gece usume titreme gogus agrisiyla acile gittim mastitmis ama baslangici gibi topaklanma yoktu antibiyotik verdi.Sagamadim ben hic ama emzirdim zorda olsa şimdi daha iyiyim şükürIyi geceler kizlar
Mastit oldum2 gun once ates ve titreme kotuydu cok simdi surekli sagiyorum ve sikca emziriyorum... antibiyotik icmeye kalktim var mi aranizda yasayan ?
Aynısını bizde yasadıkGünaydın kızlar. Sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum. Başka kullanan var mı? Her hangi bir yan etkisini gördünüz mü? Oğlumun yüzündeki ufak sivilceler geçmiyor. Sanki ondan oluyor. 3 gündür bıraktım kullanmayı toparlanmaya başladı yüzü. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz ?
Dereotlu yumurta, salataya koyma veya üzerine limon sıkp yeme derken sana altrntf getirdimGünaydınn kızlar
Dereotunu tek yiyemiyorum
Yesilelma soda dereotuyla detox suyu yaptım
Süt yapmazsa kilo veririm
Omlet yapcsm aynenDereotlu yumurta, salataya koyma veya üzerine limon sıkp yeme derken sana altrntf getirdim
Sen detox yap ben dereotlu poğaça yesem olmaz mı diye düşüneyimGünaydınn kızlar
Dereotunu tek yiyemiyorum
Yesilelma soda dereotuyla detox suyu yaptım
Süt yapmazsa kilo veririm
Ben içtim biraları soğuk soğuk hem de o sıcaklarda. Amaan nolcak 1 kerelik hem sadece bir tane 330 luk biradan@labfaresi seni özledik
@bilgevisne nerelerdesin?
@gold-heart yazismadik ne zamandir ama okuyorum, iki kızla canavar gibi basa cikiyorsun
@Rzg14 zaten moral hapı gibi, hepimize yetiyor
udg06 ne zaman icicez? Az kaldi dimi? Gitti 1 ay kaldi 23 ay
Ve daha niceleri. Aylardir birlikteyiz. Birlikte doğurduk bu gidişle birlikte büyüteceğiz..
Ben hala da devam ediyor mutlaka emdir bol bol emiyorsa bebek antibiyotik kullandim her yerim dugum düğüm gogsumun ates titreme ucuklat cabasi meme reddi yaptık bu arada sakin sen yaptırma iki saate sagim yapip sıcak soguk kompres yapılacak ben 1 ay oldu hala gecmedi tam.anlamiyla gecmis olsunIyi geceler kizlar
Canim durumlar nasil ates var miO haberden sonra bugun hemsireye sordum aşilarin son kullanma tarihini. 2021miş ben de baktim. hemsire dedi ki son kullanma tarihine 2 hafta kala sistemden bize uyari geliyor asilarimiz her zaman güncel dedi. Icim rahat etti. Kizima asilarini yaptırdım. Tam 3 tane aşi oldu 1 gundeinsallah atesi cikmaz
Bırakınca tamamen geçti mi? Bende onu duydum paraben olduğu için yapıyor olabilir diye. Sen hangisini kullanıyorsun şimdi?Aynısını bizde yasadık
Sivil sivil ıldu cocugun yüzü bıraktım
Yukarda bi arkadas yazmıs devitin icinde paraben varmıs
Sanada cok gecmis olsunBen hala da devam ediyor mutlaka emdir bol bol emiyorsa bebek antibiyotik kullandim her yerim dugum düğüm gogsumun ates titreme ucuklat cabasi meme reddi yaptık bu arada sakin sen yaptırma iki saate sagim yapip sıcak soguk kompres yapılacak ben 1 ay oldu hala gecmedi tam.anlamiyla gecmis olsun
Canim yaz aylarinda dogum yaptık versen iyi olurdu bence kış da olsa 1 2 cay kaşığı midesine gitmesinde sorun görmüyorum.kizlar bebegim sadece anne sütü ile besleniyor ben bu zamana kadar hic su vermedim, bugun gelenler su vermedim deyince aaaa niye vermiyosun dediler kimse bana su ver demedi siz veriyormusunuz merak ettim.
Mama verilen bebeklere su verilmesi gerekiyor diye biliyorum canim sen vermeye çalış bence 3 4 çay kaşığı yazik sen bide günde 3 4 sefer veriyorsun mamayı çocuğun içi yanmasinBaktim ama 6li var bi de 2 secenek var, link atar mısın?
Ben meme ve mama veriyorum, su vermiyorum.
Bu emzirme ne cok kural iceriyo arkadas 1 y
Canim durumlar nasil ates var mi
Günaydın kızlar. Sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyorum. Başka kullanan var mı? Her hangi bir yan etkisini gördünüz mü? Oğlumun yüzündeki ufak sivilceler geçmiyor. Sanki ondan oluyor. 3 gündür bıraktım kullanmayı toparlanmaya başladı yüzü. Siz hangi vitamini kullanıyorsunuz ?
Biraz araştırdımda genelde doktorlar onu kullanma demişler. Bende başka marka alacağım ocean içeriği temiz gibi senin söylediğine de bir bakayım. Teşekkür ederim.Benn sağlık ocağının verdiği d vitaminini doktorumuza gösterdim o ilacı kullanmamı istemedi.Başka bir ilaç önerdi.Newvit kullanıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?