Sütün o kadar bolsa bence mama vermesen daha iyi. Bide şöyle bişey var sütün yağ oranı da doymasini etkiliyor ben göğüs kapağı kullanıyorum ona dolan sütleri biberonda topluyorum 10 gün öncesinde üstünde az bı yağ altı komple su gibi oluyordu ve o zaman oğlum sürekli emmek istiyordu her memeyi en az yarım saat emiyordu bende süt var ama doymuyo heralde diyorum. Şimdi 10 gündür farkettigiim süt le yağ fazla ayrışmıyo süt gibi kaliyo biberonda su gibi olmuyo ve oğlum sürekli emmek istemiyo her emmede artık en fazla 15 dk emiyo. Önce iştahımı azaldı dedim ama sonra sütün yağının arttığını farkettim. Sanada fikir olsun canım daha besleyici şeyler yiyebilirsin ben tahinli kurabiye falan yapıp yiyorum mesela..tadida çok güzelKızlar birşey soracağım oğlum birkaç gündür doymak bilmiyor. Sadece anne sütüyle besleniyor. 2saatte bir sağdığım zaman 120cc çıkıyor her seferinde yani sütüm var. Geçen ay 1.200kg almıştı şuan daha 2 aylık olmamıza 2hafta var ve 1.500kg almış şimdiden. Ama bugun gaz sancısı çekerken emme isteği oluyor biliyorsunuz ben yalancı meme veriyordum. Annem mama verelim biberonla dedi tamam deneyelim dedik. Sağdığım 110cc sütümü içip üstüne yarım saat geçmeden 60cc mama içti ve sakinleşip uyudu?? Yani doymuyor mu oluyor? Annem senin sütün var ama çocuk çok istiyor ona yetmiyor dedi gün içinde 3kez böyle 60cc içti. Doyduğu zaman zaten diliyle ittiriyor biberon emzik benim göğsüm fark etmiyor. Doyduğunu öyle anlıyorum. Yani mama versemmi doktorumda iki göğsü emzir isterse verebilirsin emdiği kadar ver o fazlasını kusar demişti geçen ay ama ben gerekli görmemiştim
@udg06
Arkadaslar instagramda drrifatcanozturk ün sayfasinda görmüstüm. Yesil kaka normal, sadece bebegin fazla ön süt aldigini gösterirmis.
Kızlar birşey soracağım oğlum birkaç gündür doymak bilmiyor. Sadece anne sütüyle besleniyor. 2saatte bir sağdığım zaman 120cc çıkıyor her seferinde yani sütüm var. Geçen ay 1.200kg almıştı şuan daha 2 aylık olmamıza 2hafta var ve 1.500kg almış şimdiden. Ama bugun gaz sancısı çekerken emme isteği oluyor biliyorsunuz ben yalancı meme veriyordum. Annem mama verelim biberonla dedi tamam deneyelim dedik. Sağdığım 110cc sütümü içip üstüne yarım saat geçmeden 60cc mama içti ve sakinleşip uyudu?? Yani doymuyor mu oluyor? Annem senin sütün var ama çocuk çok istiyor ona yetmiyor dedi gün içinde 3kez böyle 60cc içti. Doyduğu zaman zaten diliyle ittiriyor biberon emzik benim göğsüm fark etmiyor. Doyduğunu öyle anlıyorum. Yani mama versemmi doktorumda iki göğsü emzir isterse verebilirsin emdiği kadar ver o fazlasını kusar demişti geçen ay ama ben gerekli görmemiştim
Ben göğüs kapağı kullanıyorum iki üç kaşık kadar süt ona akıyor sertliği hafifletiyo emmeside kolay olduÖyle yazıyor neyapmam lazım ön süt almaması için bilmiyorum her seferinde sagip dökmek mi gerekiyo on sutede ihtiyacı var yada emzirme aralığınımi açmalıyız benim bebek sürekli meme istiyor galiba sütumde fazla gece 3 saat emmesin sertleşiyor direk süt fazlaligida iyi değilmiş memeler tas olmamalı diyor
Ben sana bisey diimmi bence senin sutun yetiyo bosver mamayi pompalar gbi mama yeyince her turlu uyur sindimi cok agir cunku anne sutunde yarim saatte sindiriliyo bu benim tavsiyem canim yine de sen bilirsinKızlar birşey soracağım oğlum birkaç gündür doymak bilmiyor. Sadece anne sütüyle besleniyor. 2saatte bir sağdığım zaman 120cc çıkıyor her seferinde yani sütüm var. Geçen ay 1.200kg almıştı şuan daha 2 aylık olmamıza 2hafta var ve 1.500kg almış şimdiden. Ama bugun gaz sancısı çekerken emme isteği oluyor biliyorsunuz ben yalancı meme veriyordum. Annem mama verelim biberonla dedi tamam deneyelim dedik. Sağdığım 110cc sütümü içip üstüne yarım saat geçmeden 60cc mama içti ve sakinleşip uyudu?? Yani doymuyor mu oluyor? Annem senin sütün var ama çocuk çok istiyor ona yetmiyor dedi gün içinde 3kez böyle 60cc içti. Doyduğu zaman zaten diliyle ittiriyor biberon emzik benim göğsüm fark etmiyor. Doyduğunu öyle anlıyorum. Yani mama versemmi doktorumda iki göğsü emzir isterse verebilirsin emdiği kadar ver o fazlasını kusar demişti geçen ay ama ben gerekli görmemiştim
Emzirme araligimi actigimdan beri cocuk daha iyi kilo aldiÖyle yazıyor neyapmam lazım ön süt almaması için bilmiyorum her seferinde sagip dökmek mi gerekiyo on sutede ihtiyacı var yada emzirme aralığınımi açmalıyız benim bebek sürekli meme istiyor galiba sütumde fazla gece 3 saat emmesin sertleşiyor direk süt fazlaligida iyi değilmiş memeler tas olmamalı diyor
Bende 49la kaldımSen detox yap ben dereotlu poğaça yesem olmaz mı diye düşüneyim49kiloyla hamile kaldım.hayatimda ilk defa toplu bir kadın oldum
aynı benimde öyle canim iki bez faln cisle aliyorumKızlar merhaba. Allaha çok şükür sarılığı atlattık. Eli yüzü bembeyaz pamuk gibi çıktı ortaya. Bu aralar kaka sayısı azaldı yapınca hiç abartısız sırtının yarısına kadar yapıyor üstü başı kaka oluyor. Bunun bi çözümü yok mu 2 numara beze mi geçsem
Yaa leonu asiri merak ediyorummm en merak ettigim o eminim asiri sewimlidir annesi oyyyArkadaşlar benim minik kedim Leon sleepynin natural 3 numara beze geçti 2 haftadir.2 no aşırı sıkıyor bacağında iz yapıyordu bol taksam bile.
Saçını kestirmeye götürürken kuaföre yolda vazgeçtimya ne bilim hava soğuk sacları da o kadar çok ki hiç de dökülmedi kıyamadım
Inst. Gbi sen dmye gel bakimmYaa leonu asiri merak ediyorummm en merak ettigim o eminim asiri sewimlidir annesi oyyy
Sana özel mesaj atılmıyormuş canımYaa leonu asiri merak ediyorummm en merak ettigim o eminim asiri sewimlidir annesi oyyy
Simdi acildi canimSana özel mesaj atılmıyormuş canım
Bence bir dene 2 noyuKızlar merhaba. Allaha çok şükür sarılığı atlattık. Eli yüzü bembeyaz pamuk gibi çıktı ortaya. Bu aralar kaka sayısı azaldı yapınca hiç abartısız sırtının yarısına kadar yapıyor üstü başı kaka oluyor. Bunun bi çözümü yok mu 2 numara beze mi geçsem
Biz bayadir 2 numara kullaniyoruz yojsa basa cikamayizKızlar merhaba. Allaha çok şükür sarılığı atlattık. Eli yüzü bembeyaz pamuk gibi çıktı ortaya. Bu aralar kaka sayısı azaldı yapınca hiç abartısız sırtının yarısına kadar yapıyor üstü başı kaka oluyor. Bunun bi çözümü yok mu 2 numara beze mi geçsem
Evet 26sinda olduk 2.ay aşılarını. Sadece aşı aksami atesi 37ye cikti sabah 36.5ti. ben baya korkarak bekliyordum aşı zamanını ama şükür bi sorun yaşamadık.
Ben göğüs kapağı kullanıyorum iki üç kaşık kadar süt ona akıyor sertliği hafifletiyo emmeside kolay oldu
Emzirme araligimi actigimdan beri cocuk daha iyi kilo aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?