2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sütün o kadar bolsa bence mama vermesen daha iyi. Bide şöyle bişey var sütün yağ oranı da doymasini etkiliyor ben göğüs kapağı kullanıyorum ona dolan sütleri biberonda topluyorum 10 gün öncesinde üstünde az bı yağ altı komple su gibi oluyordu ve o zaman oğlum sürekli emmek istiyordu her memeyi en az yarım saat emiyordu bende süt var ama doymuyo heralde diyorum. Şimdi 10 gündür farkettigiim süt le yağ fazla ayrışmıyo süt gibi kaliyo biberonda su gibi olmuyo ve oğlum sürekli emmek istemiyo her emmede artık en fazla 15 dk emiyo. Önce iştahımı azaldı dedim ama sonra sütün yağının arttığını farkettim. Sanada fikir olsun canım daha besleyici şeyler yiyebilirsin ben tahinli kurabiye falan yapıp yiyorum mesela..tadida çok güzel tavsiye ederim..

@udg06
Arkadaslar instagramda drrifatcanozturk ün sayfasinda görmüstüm. Yesil kaka normal, sadece bebegin fazla ön süt aldigini gösterirmis.

Öyle yazıyor neyapmam lazım ön süt almaması için bilmiyorum her seferinde sagip dökmek mi gerekiyo on sutede ihtiyacı var yada emzirme aralığınımi açmalıyız benim bebek sürekli meme istiyor galiba sütumde fazla gece 3 saat emmesin sertleşiyor direk süt fazlaligida iyi değilmiş memeler tas olmamalı diyor

Kilo alımı çok iyi bide mama alırsa çok fazla olmaz mi bence vermeyin mama. Kaç saatte bir emziriyosunuz? Kaç dakka emiyo? Bende azcık toparlansin istiyorum ama 1 haftadır yeşil kaka problemiz var oda kilo alımını etkiliyormus

Kizlar bok muhanbetimden kusucaksiniz ama bisey sorucam saat 12 de fitili verdik doktor verin dedi.. 3 te bosaltim yapti... Simdi emzirdim kakasini yapmis sorum su cocugun yaptigi son diski fitilden kaynaklimiydi yoksa diskilamasi normale mi dondu hani eskisi gbi emzirdim kaka yapti seklinde...

Ben göğüs kapağı kullanıyorum iki üç kaşık kadar süt ona akıyor sertliği hafifletiyo emmeside kolay oldu

Ben sana bisey diimmi bence senin sutun yetiyo bosver mamayi pompalar gbi mama yeyince her turlu uyur sindimi cok agir cunku anne sutunde yarim saatte sindiriliyo bu benim tavsiyem canim yine de sen bilirsin

Emzirme araligimi actigimdan beri cocuk daha iyi kilo aldi

Kızlar merhaba. Allaha çok şükür sarılığı atlattık. Eli yüzü bembeyaz pamuk gibi çıktı ortaya. Bu aralar kaka sayısı azaldı yapınca hiç abartısız sırtının yarısına kadar yapıyor üstü başı kaka oluyor. Bunun bi çözümü yok mu 2 numara beze mi geçsem

aynı benimde öyle canim iki bez faln cisle aliyorum
sonra bi yapiyo üst baş kalmiyo
bi haftadr nerdeyse böyle

Arkadaşlar benim minik kedim Leon sleepynin natural 3 numara beze geçti 2 haftadir.2 no aşırı sıkıyor bacağında iz yapıyordu bol taksam bile.
Saçını kestirmeye götürürken kuaföre yolda vazgeçtim ya ne bilim hava soğuk sacları da o kadar çok ki hiç de dökülmedi kıyamadım

Yaa leonu asiri merak ediyorummm en merak ettigim o eminim asiri sewimlidir annesi oyyy

Bence bir dene 2 noyu

Biz bayadir 2 numara kullaniyoruz yojsa basa cikamayiz

Ben göğüs kapağı kullanıyorum iki üç kaşık kadar süt ona akıyor sertliği hafifletiyo emmeside kolay oldu

Birini emerken diğeri akıyo aslında birazda olsa gidiyordur ön süt.gogus kapalıda aynı biriken sütu tutuyor sanirim. Şuan tek göğsüm inanılmaz sert gidip sagicam biraz

Emzirme araligimi actigimdan beri cocuk daha iyi kilo aldi

Sürekli istiyor engel olamıyorum birazdaha zorlayım 2.5 , 3 saat olsa iyi olur aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…