- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Ön sütü dökmek asla olmaz :) ön sütün peşinden yagli süt geliyor, ayni memeden ne kadar uzun emerse kârdir. Uzun uzun ayni memeden emzir , eger 5 dk emdi biraktiysa bi dahaki emzirmeye gene o kaldiğin aynı memeden devam et . Daha sonraki emzirmeye de diger memeye gec. Ben hep boyle yapiyorum. Kilo alimi iyi şukur 2530 gr dogmustu. 2 aylik olduk su an 4500 gr oldu kizimÖyle yazıyor neyapmam lazım ön süt almaması için bilmiyorum her seferinde sagip dökmek mi gerekiyo on sutede ihtiyacı var yada emzirme aralığınımi açmalıyız benim bebek sürekli meme istiyor galiba sütumde fazla gece 3 saat emmesin sertleşiyor direk süt fazlaligida iyi değilmiş memeler tas olmamalı diyor
Merhaba , biz de kilo alimi olunca 2numaraya geçtik rahat oldu kizim.. Milletin cocugu ilkokul 2 ye geciyor biz de 2 numara beze gectik işte off oofff :))) bu gec kalmislik.hissi beni öldürecekKızlar merhaba. Allaha çok şükür sarılığı atlattık. Eli yüzü bembeyaz pamuk gibi çıktı ortaya. Bu aralar kaka sayısı azaldı yapınca hiç abartısız sırtının yarısına kadar yapıyor üstü başı kaka oluyor. Bunun bi çözümü yok mu 2 numara beze mi geçsem
Ay ben 54um şuan ama boy 158 olunca iyi olmuyoBende 49la kaldım
71le gittim doguma 60 la geziyorum simdi
Asla 59 olmuyor
Biz daha 2ye yeni geçtik 4500kilo 58cm boy ben bu bez işini pek anlamadım neye göre bir büyüğüne geçiyoruzArkadaşlar benim minik kedim Leon sleepynin natural 3 numara beze geçti 2 haftadir.2 no aşırı sıkıyor bacağında iz yapıyordu bol taksam bile.
Saçını kestirmeye götürürken kuaföre yolda vazgeçtimya ne bilim hava soğuk sacları da o kadar çok ki hiç de dökülmedi kıyamadım
Tatlım.yazdm 'ya bez sıkıyor bacağında iz yapıyordu diyeBiz daha 2ye yeni geçtik 4500kilo 58cm boy ben bu bez işini pek anlamadım neye göre bir büyüğüne geçiyoruz
2saatte bir emiyor gece kalkmıyor ama. 10-15dk emiyor bazen yarım saat emiyor bazen 5dk değişiyor. Yani bilmiyorumki içmese tamam ama kusmuyorda gayet rahat mamayıda içip bakınıyor anlamadımKilo alımı çok iyi bide mama alırsa çok fazla olmaz mi bence vermeyin mama. Kaç saatte bir emziriyosunuz? Kaç dakka emiyo? Bende azcık toparlansin istiyorum ama 1 haftadır yeşil kaka problemiz var oda kilo alımını etkiliyormus
Biz 3numara kullanıyoruz bezde. Kaka sayısının az olması iyi bence yediği içerde kalıyor. Yapıncada tıpluca yapıyor demekki. Bezin arka sırt kısmını içe kıvır dışarı çıkmazKızlar merhaba. Allaha çok şükür sarılığı atlattık. Eli yüzü bembeyaz pamuk gibi çıktı ortaya. Bu aralar kaka sayısı azaldı yapınca hiç abartısız sırtının yarısına kadar yapıyor üstü başı kaka oluyor. Bunun bi çözümü yok mu 2 numara beze mi geçsem
Aslanlar aynı gidiyor valla bizde sleepy 3e geçtik iki paket bitti bileArkadaşlar benim minik kedim Leon sleepynin natural 3 numara beze geçti 2 haftadir.2 no aşırı sıkıyor bacağında iz yapıyordu bol taksam bile.
Saçını kestirmeye götürürken kuaföre yolda vazgeçtimya ne bilim hava soğuk sacları da o kadar çok ki hiç de dökülmedi kıyamadım
Ön sütü dökmek asla olmaz :) ön sütün peşinden yagli süt geliyor, ayni memeden ne kadar uzun emerse kârdir. Uzun uzun ayni memeden emzir , eger 5 dk emdi biraktiysa bi dahaki emzirmeye gene o kaldiğin aynı memeden devam et . Daha sonraki emzirmeye de diger memeye gec. Ben hep boyle yapiyorum. Kilo alimi iyi şukur 2530 gr dogmustu. 2 aylik olduk su an 4500 gr oldu kizim. Süt fazlaligi varsa da sagip buzluga koy canim ne guzel masallah
bizde 3 numara kullaniyoz 5750 kiloda pasamizBiz bayadir 2 numara kullaniyoruz yojsa basa cikamayiz
Lohusayim ben kafam karisti belkiTatlım.yazdm 'ya bez sıkıyor bacağında iz yapıyordu diyemesela sen 2ye ne.dusunrk gecmistin kilosu için mi sadce? Benimki minik doğduğu için hızla kilo aldi 39 günkü aldgk kilo 2250idi. Şuan 5i geçti kilosu 2660 doğmuştu 08.08.2019da dogdu
Canim doktor bilgisi disinda kendin mi mama aldin? Yaa neden panikliyorsun maşallah sütün bolmuş sürekli emzir ayni memeden uzun süre olmak sartiyla. mamaya tibbi acidan gerek olmadıkça vermemek gerek diye düsünüyorum. Senin bebegin su an kac gr oldu 2 ay bitti mi? Bana hep dediler ki zayif dogan bebek hizli toparlar , oyle de oldu. Hep emzirdim.Kaka yeşil olunca mama aldim 3 gün önce acaba yaramıyor mu diye süt günde 1 kez verdim 3 gündür çok karşıyım aslında mamaya sutumde var ama ilk kizim zayıf doğdu ilk 4 ay iyiydi kilo alimi sonra alamadi hep zayif buda oyle olucak diye panikledim 2470 gr dogduk bizde. Sagdigim sutude ablaya verdim 3-4 kez. Maşallah güzel toparlamışsınız darısı bize insallah
Seninkinn haşin bakışları geldi aklıma yaaAslanlar aynı gidiyor valla bizde sleepy 3e geçtik iki paket bitti bilemaşallah bizimkilere
Benimki 6kg boyunu bilmiyorum şuan. Bacaklarını aşırı iz yapıyordu bende 3e geçtim Leonun annesi gibiBiz daha 2ye yeni geçtik 4500kilo 58cm boy ben bu bez işini pek anlamadım neye göre bir büyüğüne geçiyoruz
Bu atak döneminde boyunu uzamış fark ettin mi kıyafet giydirirkenBenimki 6kg boyunu bilmiyorum şuan. Bacaklarını aşırı iz yapıyordu bende 3e geçtim Leonun annesi gibi
bende çok nadir rol on kullanıyorum canim süte geçmez ama bebek rahatsız olmasın diye sürmüyorum bende idare edecez ne yapalimKızlar ter kokusu için ne yapıyorsunuz ya? Ne deodorant ne de roll on kullanabiliyorum süte geçer korkusundan. Günlük bi kaç kez duşa giriyorum ama hala ter kokusunu önleyemedim hormonal sanırım. Siz ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?