2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ön sütü dökmek asla olmaz :) ön sütün peşinden yagli süt geliyor, ayni memeden ne kadar uzun emerse kârdir. Uzun uzun ayni memeden emzir , eger 5 dk emdi biraktiysa bi dahaki emzirmeye gene o kaldiğin aynı memeden devam et . Daha sonraki emzirmeye de diger memeye gec. Ben hep boyle yapiyorum. Kilo alimi iyi şukur 2530 gr dogmustu. 2 aylik olduk su an 4500 gr oldu kizim. Süt fazlaligi varsa da sagip buzluga koy canim ne guzel masallah

Kızlar 2 gündür göğüslerim çok yumşak geliyodu sütüm azaldı gibi hissettim bu çayı oğluma içiriyodum bide ben içiyim dedim acaip derecede süt yaptı sütü az olan anneler bence mutlaka deneyin ben kendim demleyip içiyodum rezeneyi bi fark göremiyodum ama bunda ciddi derecede fark etti

Eklentiler

• Screenshot_20190928_154444.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba , biz de kilo alimi olunca 2numaraya geçtik rahat oldu kizim.. Milletin cocugu ilkokul 2 ye geciyor biz de 2 numara beze gectik işte off oofff :))) bu gec kalmislik.hissi beni öldürecek

Biz daha 2ye yeni geçtik 4500kilo 58cm boy ben bu bez işini pek anlamadım neye göre bir büyüğüne geçiyoruz

Kizlar iki biberonum vardı dolapta sagdigim sütü koyarken birini kullanamiyordum,süt saklama kabı almaya gittim baktım baybplus biberonlar indirimde iki tane onlardan aldım dolabin alt gözünde süt saklamak için. Nasıldır acaba iyi mi yaptım bilemedim

Biz daha 2ye yeni geçtik 4500kilo 58cm boy ben bu bez işini pek anlamadım neye göre bir büyüğüne geçiyoruz
Tatlım.yazdm 'ya bez sıkıyor bacağında iz yapıyordu diye mesela sen 2ye ne.dusunrk gecmistin kilosu için mi sadce? Benimki minik doğduğu için hızla kilo aldi 39 günkü aldgk kilo 2250idi. Şuan 5i geçti kilosu 2660 doğmuştu 08.08.2019da dogdu

2saatte bir emiyor gece kalkmıyor ama. 10-15dk emiyor bazen yarım saat emiyor bazen 5dk değişiyor. Yani bilmiyorumki içmese tamam ama kusmuyorda gayet rahat mamayıda içip bakınıyor anlamadım

Biz 3numara kullanıyoruz bezde. Kaka sayısının az olması iyi bence yediği içerde kalıyor. Yapıncada tıpluca yapıyor demekki. Bezin arka sırt kısmını içe kıvır dışarı çıkmaz

Aslanlar aynı gidiyor valla bizde sleepy 3e geçtik iki paket bitti bile maşallah bizimkilere

Kaka yeşil olunca mama aldim 3 gün önce acaba yaramıyor mu diye süt günde 1 kez verdim 3 gündür çok karşıyım aslında mamaya sutumde var ama ilk kizim zayıf doğdu ilk 4 ay iyiydi kilo alimi sonra alamadi hep zayif buda oyle olucak diye panikledim 2470 gr dogduk bizde. Sagdigim sutude ablaya verdim 3-4 kez. Maşallah güzel toparlamışsınız darısı bize insallah

Lohusayim ben kafam karisti belki ya ben biraz da sağlam.dursun kakası taşmasın bide sleppy internet sitesinde kampanya vardı orda 2beden almıştım o yüzden 2ye geçtim nasıl sebep ama

Canim doktor bilgisi disinda kendin mi mama aldin? Yaa neden panikliyorsun maşallah sütün bolmuş sürekli emzir ayni memeden uzun süre olmak sartiyla. mamaya tibbi acidan gerek olmadıkça vermemek gerek diye düsünüyorum. Senin bebegin su an kac gr oldu 2 ay bitti mi? Bana hep dediler ki zayif dogan bebek hizli toparlar , oyle de oldu. Hep emzirdim.

bende çok nadir rol on kullanıyorum canim süte geçmez ama bebek rahatsız olmasın diye sürmüyorum bende idare edecez ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…