2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ikuuu ben de özledim valla ama benimkiler ağzıma tükürüyo

çok koku varsa koltuk altına karbonat sürebilirsin

Gratis' te sanırım rollon şeklinde tuz var, islatip temiz koltuk altina suruyorsun. İstersen adini vs de atarim, ben bayadir onu kullanıyorum, paraben vs kanser riski yok tertemiz.
ikuuu ben de özledim valla ama benimkiler ağzıma tükürüyo
Onların işi o, agzimiza micmiyolar ya ona da şükür sen feys Instagram falan kullanıyor musun?

Limoonn. Bildiğimiz limonu sürüyorsun, hiçbir şey kokmuyorsun.

2420 doğdu şuan tam 31 günlük bu hafta hiç değişmedi gibi almıyor sanki başta iyi gitti şu yeşil kaka olayı çok canımı sıkıyo sırf o yüzden aldim doktor demeden mamaya çok karşı biri olarak bir süre sadece gece verip deniyim dedim ama 3 gündür değişmedi kaka hala yeşil, bu durumda bebek pek almazmış kilo, pazartesi kontrolümüz var hem asi ozaman gorcez.aslında çok obur sürekli çok emiyo sütümde var. Sadece 2 hafta deneyim mamayı pazartesi normal derlerse kiloya devam etmem ama az olursa ozaman mecbur

Benimkinin cogunlukla yesil kakasi ama kilosu iyi

Kızlar rol-on parfümsüz temiz icerikli kullanabilirsiniz ya,okadr da değil bence.
Ben oje sürmüstüm gecen biri aa emzirirken sürme dedi
Ne alakaysa
Yani bence okadr da değil,fondoten vs sürmüyırm ama nemlendirici krem faln sürüyorum ,makyaj yapmaya calıısıyorum en azından kalem,rimel .
Yoksa lohusa topuzla gez gez nereye kadar

Gratis' te sanırım rollon şeklinde tuz var, islatip temiz koltuk altina suruyorsun. İstersen adini vs de atarim, ben bayadir onu kullanıyorum, paraben vs kanser riski yok tertemiz.

Ikucum bak bu postta o tuzdan bahsediyor, bi göz at istersen, aliminyumdan kaçarken aliminyumun hası o. Malesef tüketiciyi yanıltıyorlar

Süt bezlerine çok yakın ya ondan şeettim ya, sanki o kimyasallar süte karışır gibime geliyor

Ben bb Krem fondöten valla herşey sürüyorum canım dışarı çıkarken ,evde de fondöten normalde de surmezdim zaten. Oje de hergun farklı renk sürüyorum

Benimkinin cogunlukla yesil kakasi ama kilosu iyi

Yorumlarda hep süt sinmeden çıktığı için kilo alımı etkiler diye yazıyor insallah bizide etkilememiştir. Dün misafir geldi bebeği görünce ay cok minik kontrole Gidiyomusun normal mi kilo alımı diye sordu tam yarama basti.

Süt bezlerine çok yakın ya ondan şeettim ya, sanki o kimyasallar süte karışır gibime geliyor
Ben temiz icerikli(nekdr temiz tartısılır)kullanıyorum
Vala Allaha emanetiz o konuda
Yediklerimiz de dogal degil,dogal denilenler bile sütten oda geciordur
Off beni böyle düsüncelere salmayın kızlar
Girdap gibi icine alıyor resmn

Ben bb Krem fondöten valla herşey sürüyorum canım dışarı çıkarken ,evde de fondöten normalde de surmezdim zaten. Oje de hergun farklı renk sürüyorum
Oje ben hamileliğin 5 ayından sonra sürdüm aman hep yok cocuga geciyo yazık falan dediler
Benim psikolojim de geciyo valla cocuga
O daha tehlikeli

Misafirler bunlar icin geliyo zatenncanim felaket tellaligi icin ya da annenin isine karismak icin yarim saat bak desen bakmaz ama

Misafirler bunlar icin geliyo zatenncanim felaket tellaligi icin ya da annenin isine karismak icin yarim saat bak desen bakmaz ama

Evet herkesin bir yorumu var malesef benim 2 cocugumda küçük doğdu hamilelikletim kötü geçti ilkinde 6 kilo ikincide 3 kilo aldim bebelerde küçük doğdu. Eşimin ailesigil ay minicik kucagimiza alamayiz bizimkiler 4-4.5 kiloydu bu çok küçük hep bu sözler aslında doğru ama minicik insan alınıyo genede sağlıklı olsunda tek en onemlisi o aslinda

Benimki 3380 dogdu cok kucuk dogmus diyolar akrabalar burak Allah askina buyuk dogsa obez derler herkesin bi yorumu war masallah saglikli olsunlar yeter cocukla birlikte iliskilerde vicik vicik oldu karsi tarafin akrabalari bizim akrabalar vs...

Goturmuyorum doktor da neymis hep gavur icadi bunlar diycen beyni yanacak.
Mal mi bu insan oglu nedir ben anlamiyorum ki? Kendi cocugum, 9 ay tasimisim, zorluklarla dogurmusum, gece gündüz surekli ayaktayim ki beslensin alti temiz olsun gazini cikarayim, sen benden fazla dusuneceksin sen soylemezsen doktora götürmek aklıma gelmeyecek.
Salak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…