L labfaresi seni özledik
@bilgevisne nerelerdesin?
@gold-heart yazismadik ne zamandir ama okuyorum, iki kızla canavar gibi basa cikiyorsun
@Rzg14 zaten moral hapı gibi, hepimize yetiyor
@udg06 ne zaman icicez? Az kaldi dimi? Gitti 1 ay kaldi 23 ay
Ve daha niceleri. Aylardir birlikteyiz. Birlikte doğurduk bu gidişle birlikte büyüteceğiz..
Kızlar ter kokusu için ne yapıyorsunuz ya? Ne deodorant ne de roll on kullanabiliyorum süte geçer korkusundan. Günlük bi kaç kez duşa giriyorum ama hala ter kokusunu önleyemedim hormonal sanırım. Siz ne yapıyorsunuz?
Gratis' te sanırım rollon şeklinde tuz var, islatip temiz koltuk altina suruyorsun. İstersen adini vs de atarim, ben bayadir onu kullanıyorum, paraben vs kanser riski yok tertemiz.Kızlar ter kokusu için ne yapıyorsunuz ya? Ne deodorant ne de roll on kullanabiliyorum süte geçer korkusundan. Günlük bi kaç kez duşa giriyorum ama hala ter kokusunu önleyemedim hormonal sanırım. Siz ne yapıyorsunuz?
Onların işi o, agzimiza micmiyolar ya ona da şükürikuuuben de özledim valla ama benimkiler ağzıma tükürüyo
Kızlar ter kokusu için ne yapıyorsunuz ya? Ne deodorant ne de roll on kullanabiliyorum süte geçer korkusundan. Günlük bi kaç kez duşa giriyorum ama hala ter kokusunu önleyemedim hormonal sanırım. Siz ne yapıyorsunuz?
Canim doktor bilgisi disinda kendin mi mama aldin? Yaa neden panikliyorsun maşallah sütün bolmuş sürekli emzir ayni memeden uzun süre olmak sartiyla. mamaya tibbi acidan gerek olmadıkça vermemek gerek diye düsünüyorum. Senin bebegin su an kac gr oldu 2 ay bitti mi? Bana hep dediler ki zayif dogan bebek hizli toparlar , oyle de oldu. Hep emzirdim.
Benimkinin cogunlukla yesil kakasi ama kilosu iyi2420 doğdu şuan tam 31 günlük bu hafta hiç değişmedi gibi almıyor sanki başta iyi gitti şu yeşil kaka olayı çok canımı sıkıyo sırf o yüzden aldim doktor demeden mamaya çok karşı biri olarak bir süre sadece gece verip deniyim dedim ama 3 gündür değişmedi kaka hala yeşil, bu durumda bebek pek almazmış kilo, pazartesi kontrolümüz var hem asi ozaman gorcez.aslında çok obur sürekli çok emiyo sütümde var. Sadece 2 hafta deneyim mamayı pazartesi normal derlerse kiloya devam etmem ama az olursa ozaman mecbur
Gratis' te sanırım rollon şeklinde tuz var, islatip temiz koltuk altina suruyorsun. İstersen adini vs de atarim, ben bayadir onu kullanıyorum, paraben vs kanser riski yok tertemiz.
Kızlar rol-on parfümsüz temiz icerikli kullanabilirsiniz ya,okadr da değil bence.
Ben oje sürmüstüm gecen biri aa emzirirken sürme dedi
Ne alakaysa
Yani bence okadr da değil,fondoten vs sürmüyırm ama nemlendirici krem faln sürüyorum ,makyaj yapmaya calıısıyorum en azından kalem,rimel .
Yoksa lohusa topuzla gez gez nereye kadar
Valla ben roll on da kullandim fondoten de surdum hic aklima gelmedi bu yazdiklqriniz yahu bisey olur mu kiSüt bezlerine çok yakın ya ondan şeettim ya, sanki o kimyasallar süte karışır gibime geliyor
Ben bb Krem fondöten valla herşey sürüyorum canım dışarı çıkarken ,evde de fondöten normalde de surmezdim zaten. Oje de hergun farklı renk sürüyorumKızlar rol-on parfümsüz temiz icerikli kullanabilirsiniz ya,okadr da değil bence.
Ben oje sürmüstüm gecen biri aa emzirirken sürme dedi
Ne alakaysa
Yani bence okadr da değil,fondoten vs sürmüyırm ama nemlendirici krem faln sürüyorum ,makyaj yapmaya calıısıyorum en azından kalem,rimel .
Yoksa lohusa topuzla gez gez nereye kadar
Benimkinin cogunlukla yesil kakasi ama kilosu iyi
Ben temiz icerikli(nekdr temiz tartısılırSüt bezlerine çok yakın ya ondan şeettim ya, sanki o kimyasallar süte karışır gibime geliyor
Oje ben hamileliğin 5 ayından sonra sürdüm aman hep yok cocuga geciyo yazık falan dedilerBen bb Krem fondöten valla herşey sürüyorum canım dışarı çıkarken ,evde de fondöten normalde de surmezdim zaten. Oje de hergun farklı renk sürüyorum
Misafirler bunlar icin geliyo zatenncanim felaket tellaligi icin ya da annenin isine karismak icin yarim saat bak desen bakmaz amaYorumlarda hep süt sinmeden çıktığı için kilo alımı etkiler diye yazıyor insallah bizide etkilememiştir. Dün misafir geldi bebeği görünce ay cok minik kontrole Gidiyomusun normal mi kilo alımı diye sordu tam yarama basti.
Bana dun gelen biri benimki bu kadar küçük değildi ayakları.bu kadar küçük değildi dedi.Misafirler bunlar icin geliyo zatenncanim felaket tellaligi icin ya da annenin isine karismak icin yarim saat bak desen bakmaz ama
Misafirler bunlar icin geliyo zatenncanim felaket tellaligi icin ya da annenin isine karismak icin yarim saat bak desen bakmaz ama
Benimki 3380 dogdu cok kucuk dogmus diyolar akrabalar burak Allah askina buyuk dogsa obez derler herkesin bi yorumu war masallah saglikli olsunlar yeter cocukla birlikte iliskilerde vicik vicik oldu karsi tarafin akrabalari bizim akrabalar vs...Evet herkesin bir yorumu var malesef benim 2 cocugumda küçük doğdu hamilelikletim kötü geçti ilkinde 6 kilo ikincide 3 kilo aldim bebelerde küçük doğdu. Eşimin ailesigil ay minicik kucagimiza alamayiz bizimkiler 4-4.5 kiloydu bu çok küçük hep bu sözler aslında doğru ama minicik insan alınıyo genede sağlıklı olsunda tek en onemlisi o aslinda
Cok kotu bu kadinlar ya kadinin kadina ettigini kimse kimseye etmezBana dun gelen biri benimki bu kadar küçük değildi ayakları.bu kadar küçük değildi dedi.
Goturmuyorum doktor da neymis hep gavur icadi bunlar diycen beyni yanacak.Yorumlarda hep süt sinmeden çıktığı için kilo alımı etkiler diye yazıyor insallah bizide etkilememiştir. Dün misafir geldi bebeği görünce ay cok minik kontrole Gidiyomusun normal mi kilo alımı diye sordu tam yarama basti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?