2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hanımlar bebekleriniz kac saatte bir bezini dolduruyor.
düne kadar 3 saatte bir dolu bez alıyordum şu an 3 saattir bezine gram çiş yapmadı.
mamayı bir haftadır azalttık anne sütüne yoğunluk verdik.
çiş takibi yapmam gerekiyor.
gunde cisli bezleri 250 gram olmalı en az.
endişelendim acaba aç mi kaldı diye.
uykusu iyi, neşesi iyi bilemedim..

aslında doğru demiş.
ojeler östrojen hormonunu arttırır vücutta.
o yüzden özellikle oje kız çocuklarına yasaklanır. erken ergenliği önlemek için.
makyaj falan da abartilmadikca sorun olmaz diye biliyorum yani temiz içerik olmalı. çünkü geçen kolumu incitince öğrendim ki emzirirken krem bile kullanamıyoruz.. kana karışıyormuş ciltten her türlü şey.
bir de bebeklerin ilk zamanlarında koku hassasiyeti oluyor. makyaj malzemelerinin kokusunu da alıyorlar. annenin kendine has kokusuyla karışıyor o koku. o yüzden hergun yapmayın diyorlar.

sık dus alıyorum bir de muhakkak deotak kullaniyorum.
normalde de asla parfümlü ürün kullanamam.
deotak ergenligimden beri hayatımda.
yazın 2 3 güne kadar kışın 5 7 güne kadar koku sorununu ortadan kaldırıyor

sütünüz çoksa bebek onsut ile soyuyor ve yağlı son sütü alamıyordur. o zaman bebek yeşil dışkılar ve kilo alımı yavaştır.
tavsiyem emzirirken her zaman sin emzirdiginiz memeden başlayarak emzirin ki sonsutte emilsin ya da emzirmeden once memelerinizi elle sağarak on sütü bosaltin sonra emzirin

Benim kvdem emzirme takıntılı
Kızı ögretmen bebegi 1 yasında,calısmaya basladı gecen ay.Emiyor diyo .Sabah 7 de evden ckkıp aksm 7 de eve giriyor ne ara emiyor acaba?
Kimse mama vermemis
Kimmsenin cocugu hasta olmamıs
Kimse emzik kullanmamıs
He he diyip geciyorz

Bu atak döneminde boyunu uzamış fark ettin mi kıyafet giydirirken
Biz ikinci kıyafetleri aldık canım. İlk bir ay yenidoğan ve 0-1 ay olanları giydik. 40ı çıkınca komple yıkadım hurca kaldırdım herşeyi. Yenilerini aldım çorabından badisine kadar 1-3aylık giyiyor şuan. 2ayı biraz geçince bunlarda olmaz sanırım pide gibi uzun duruyor çünkü dediğin gibi uzadılar

Benimki 3380 dogdu cok kucuk dogmus diyolar akrabalar burak Allah askina buyuk dogsa obez derler herkesin bi yorumu war masallah saglikli olsunlar yeter cocukla birlikte iliskilerde vicik vicik oldu karsi tarafin akrabalari bizim akrabalar vs...

Aynen kilolu olsa obez yapmışsın derler zayıf olsa sütun yaramamış derler hiç bitmez sözleri insanların

Şimdiden 3 kez cocuk doktoruna 2 kez sağlık ocagindaki doktor baktı daha 1 aylığız

Sütüm fazla sanirim bebek küçük olunca zamanla düzelir inşallah 1 haftadır full bütün bez yeşil kaka . Ilk kızımı tek meme emzirmeme rağmen ilk 4 ay iyiydi kilo alimi. Bende 4 kez sağdım on sütü ablaya ikram ettim ama bebek bian çığlık çığlığa olunca fırsat olmayabiliyor. Aslında şıkta emmesi lazım ordada hatam var. Bugün 11 de emdi arkasında 13.20 emdi, suan tekrar memede 14.30 da beri

Kayunvalidelerin kızları neyaparsa doğru yapar canim gelinlerde hep eksik vardir

Mama vermedigimde bezi o kadar doldurmuyor aynen anne sütünde bez daha kuru

Ben kulkanıyorum mecbur garnierin mavi roll onu var çok etkili sıfır koku

Aynen oyle

Bugun esim calisiyodu artik evde bebek var diye cikmama kafasini gectim atladim metroya bebegi de aldim geziyom walla hem arabada dhs cok uyuyo hem de ben aciliyorum oylede uykusuzum boylede
Wuhuu
Bende evdeki son suyu kıza mama icin ayırdm,ciceklerin dibindeki suyu iccem az kaldı
Evde su bitti apt altında market var gidemiyorm
Koci calısıyo bekliyorm su getircek

Wuhuu
Bende evdeki son suyu kıza mama icin ayırdm,ciceklerin dibindeki suyu iccem az kaldı
Evde su bitti apt altında market var gidemiyorm
Koci calısıyo bekliyorm su getircek
ben de ayni sen gbiyfim ama biktim daha da artik vallahi ewde
Esimin gelmesini bekle bekle hem bebrk bakim odasi da var avmlerde iyi oldu

Mama vermedigimde bezi o kadar doldurmuyor aynen anne sütünde bez daha kuru
ay çok şükür yaptı.
tutuyo mu anlamıyorum.
bir anda bez tamamen doldu.
şu mamadan kurtulsak o kadar mutlu olucam ki anlatamam.
gereksiz insanların gereksiz laflarını duymaktan sıkıldım

Bugun yazdım nezman ne verdim
Süt olan emzirme
Mama herzamankinden az verdim bugun
Ac olsa aglar herhalde bide cise cıkıyor doymus demek.
İns böyle böyle azalck mama

Eklentiler

• 5629A20D-F366-47B9-9B94-04B78D531EE1.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 52
Sagolasin canim benim kangurum war onlada sahilr indim bi kere alabilirsin daha ucuz hem
Kangurumuz var
Bugun kullancaz bakalım esim gelince,e bebek e gitcez.
Eger durursa bende cıkarım onla.
Ben 5 aya kadr kullanma taraftarı degildim ama üzerinde 3,5 kilodan itibaren kullanılır yazıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…