2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay çok şükür yaptı.
tutuyo mu anlamıyorum.
bir anda bez tamamen doldu.
şu mamadan kurtulsak o kadar mutlu olucam ki anlatamam.
gereksiz insanların gereksiz laflarını duymaktan sıkıldım
Evet tahmin edebiliyorum mama alan bebekler sanki eksikli gbi davraniyolar cahil insanlar insana kendini anne gbi hissettirmemek icin wllerinden geleni yapuyilar

Evet tahmin edebiliyorum mama alan bebekler sanki eksikli gbi davraniyolar cahil insanlar insana kendini anne gbi hissettirmemek icin wllerinden geleni yapuyilar
bi de sezeryanla dogum yaptiysan at kendini köprüden daha iyi herkes olmus profesör.
gecen gorumcen geldi neymiş alti aylik olduktan sonra bebege ayrı yemekler hazirlamam gerekiyormus dedim anan seni oyle mi büyüttü.bugun ogrendim kendi de 6 aylikken bebegi kaynanasina bırakmıs kaynanasi ordu da kendi istanbulda kalmis okula baslarken almis cocugu. Ben bu bilgiyi kullanmazmiyim.. hele bi laf daha duyayim cullancam uzerine

Ben öğrenmek isterim canım
ben öğrenmek isterim canım

nasıl yani bilmem kaç yıl farklı şehirlerde mi kalmışlar

Bizimkiee emzigi diliyle atiyodu elimle surekli tutaraj verdim o atmaya calisiyo meme sabit kaliyo... İkinci cocukta dogum cantama emzik koycam
Ben öyle yaptım. Öğlen doğmuştu, akşam abimin eşi geldi. Baktı sürekli aranıyor. Emziğiniz var mı dediler. Veriş o veriş. Maşallah. Yoksa memeden inmezdi.

Ayyy bide utanmadab bunlari mindiyo benim.oyle arkadasim var ananesine anne diyo o annesine abla diyo... Benim sezeryanla dogum yapmam da cok dedikodu malzemesi oldu zorunlu olmasina ragmen herkes normal dogum soyle iyi boyle iyi diye ozellikle soyluyo

Bugun yazdım nezman ne verdim
Süt olan emzirme
Mama herzamankinden az verdim bugun
Ac olsa aglar herhalde bide cise cıkıyor doymus demek.
İns böyle böyle azalck mama
Bende senin gibi mamayi azaltmaya çalışıyorumda anlamadığım şey emme süresi. Emiyor ama doymuyor. Az önce 45 dakika aynı memeyi emdi doymadı durmadı mama verdim. Gene doymadı. Şimdi gene emiyor 3 ölçek mama veriyorum. Sen kaç ölçek veriyorsun ve kaç dakika emiyor?

Dedikodu degil de zorunlu sezeryanim diyorum normal dogum en iyisi iste bakteri aliyo vajinadan vs vs aynen diyorum benim de planim oydu, hala konu devam ediyor.
Ben artık kocamla ayni fikirdeyim; niyeti kötü olan az, sadece konusacak sey bulamiyorlar ondan ayni konular etrafinda dönüyoruz.
Ve mama, memeyi sakin birakma vs vs konular bitmiyor kapanmiyor ben de diyorum mama zaten zor yok su kaynat sogusun belli sicakliga cikar vs vs

İlk gece bos olsa emmez annesi diyen yogun bakim ebesine burdan selam gonderiyorum. Gayette emiyor benimki. Her an süt alabiliyorsa bu çocukta delik var kesin.

Ben lcwdn aldklrm Hep 0 3 ay diye geçiyordu Sadce yeni doğunca minik olunca citcitli yeni dogan almsti eşim onlar coktn kaldrdm o ayrımı yapamadım şimdi
YA birde büyüdükçe daha değişik seviliyor dmii

Bennbubkadar olgunca dusunemiyorum ya asiri sinir basiyo bu mama meme konulari sezeryan dawasi... Gercekten patlayasim geliyo

ay çok şükür yaptı.
tutuyo mu anlamıyorum.
ay çok şükür yaptı.
tutuyo mu anlamıyorum.
Biz sarılık için mama kullandığımızda oğlum sürekli kabız oluyodu gece gündüz ıkınıyodu göbeğinde çok az fıtık oldu sürekli kusuyodu mamayı bırakınca ıkınması kusması bitti göbeğide normale döndü şükür mama cidden zor sindiriliyomuş şimdi anne sütü alıyo günde 2 3 kez kaka yapıyo mamayla 2 günde falan anca yapıyodu oda zeytinyağıyla

doğduğundan beri mama alıyor hic kabız olmadı. ama kusması var maalesef. anne sütünü de içince bazen kusuyor. gaz sancısı varsa ıkınıyor o zaman da kusuyor ıkındıkça midekiler geri çıkıyor.
mama çok zor.
inşallah bizde tamamen bırakabiliriz

45 dk nasıl emiyor ya masaallah
Benim sütüm az zaten15-20 dk anca emiyor
Doymadıgını nasıl anladın cnm?Bagırıyor mu?
2 olcek veriyorm normalde bi ara 2 ölcek mama 90 cc su yaptım ama bıraktım onu.60 cc veriyorm simdi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…