- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Evet tahmin edebiliyorum mama alan bebekler sanki eksikli gbi davraniyolar cahil insanlar insana kendini anne gbi hissettirmemek icin wllerinden geleni yapuyilaray çok şükür yaptı.
tutuyo mu anlamıyorum.
bir anda bez tamamen doldu.
şu mamadan kurtulsak o kadar mutlu olucam ki anlatamam.
gereksiz insanların gereksiz laflarını duymaktan sıkıldım
aynen.Evet tahmin edebiliyorum mama alan bebekler sanki eksikli gbi davraniyolar cahil insanlar insana kendini anne gbi hissettirmemek icin wllerinden geleni yapuyilar
Merak etme sadece meme verince kilosu normal oluyo bu seferde sutun yaramiyo diyolaraynen.
hızlı kilo aldı mama veriyorsun çok kilo alıyor deyip duruyorlar.
çok üzülüyorum.
insanlar konuşmak için konuşuyor kesinlikleMerak etme sadece meme verince kilosu normal oluyo bu seferde sutun yaramiyo diyolar
bi de sezeryanla dogum yaptiysan at kendini köprüden daha iyiEvet tahmin edebiliyorum mama alan bebekler sanki eksikli gbi davraniyolar cahil insanlar insana kendini anne gbi hissettirmemek icin wllerinden geleni yapuyilar
bebe iki ayda almis 3 kilo bana sütün yetiyo mu yok yariyo mu diyoMerak etme sadece meme verince kilosu normal oluyo bu seferde sutun yaramiyo diyolar
Kızlar bunlarda benim mevlütte dağıtacaklarım lokum kutusu ve yasin. Bunun yanında magnet yaptıracağım ve masa hazırlayacağım lacivert gümüş renk olacak herşey. Yasini yaptırdığım yeri söyleyebilirim muhteşem şeyler var özellikle kız bebekler için çokta ucuza yaptırdım
Eki Görüntüle 2539447
bi de sezeryanla dogum yaptiysan at kendini köprüden daha iyiherkes olmus profesör.
gecen gorumcen geldi neymiş alti aylik olduktan sonra bebege ayrı yemekler hazirlamam gerekiyormus dedim anan seni oyle mi büyüttü.bugun ogrendim kendi de 6 aylikken bebegi kaynanasina bırakmıs kaynanasi ordu da kendi istanbulda kalmis okula baslarken almis cocugu. Ben bu bilgiyi kullanmazmiyim.. hele bi laf daha duyayim cullancam uzerine
Ben öyle yaptım. Öğlen doğmuştu, akşam abimin eşi geldi. Baktı sürekli aranıyor. Emziğiniz var mı dediler. Veriş o veriş. Maşallah. Yoksa memeden inmezdi.Bizimkiee emzigi diliyle atiyodu elimle surekli tutaraj verdim o atmaya calisiyo meme sabit kaliyo... İkinci cocukta dogum cantama emzik koycam
Neerdesin kiz sen hic girmiyosunBen öyle yaptım. Öğlen doğmuştu, akşam abimin eşi geldi. Baktı sürekli aranıyor. Emziğiniz var mı dediler. Veriş o veriş. Maşallah. Yoksa memeden inmezdi.
Ayyy bide utanmadab bunlari mindiyo benim.oyle arkadasim var ananesine anne diyo o annesine abla diyo... Benim sezeryanla dogum yapmam da cok dedikodu malzemesi oldu zorunlu olmasina ragmen herkes normal dogum soyle iyi boyle iyi diye ozellikle soyluyobi de sezeryanla dogum yaptiysan at kendini köprüden daha iyiherkes olmus profesör.
gecen gorumcen geldi neymiş alti aylik olduktan sonra bebege ayrı yemekler hazirlamam gerekiyormus dedim anan seni oyle mi büyüttü.bugun ogrendim kendi de 6 aylikken bebegi kaynanasina bırakmıs kaynanasi ordu da kendi istanbulda kalmis okula baslarken almis cocugu. Ben bu bilgiyi kullanmazmiyim.. hele bi laf daha duyayim cullancam uzerine
Bende senin gibi mamayi azaltmaya çalışıyorumda anlamadığım şey emme süresi. Emiyor ama doymuyor. Az önce 45 dakika aynı memeyi emdi doymadı durmadı mama verdim. Gene doymadı. Şimdi gene emiyor 3 ölçek mama veriyorum. Sen kaç ölçek veriyorsun ve kaç dakika emiyor?Bugun yazdım nezman ne verdim
Süt olan emzirme
Mama herzamankinden az verdim bugun
Ac olsa aglar herhalde bide cise cıkıyor doymus demek.
İns böyle böyle azalck mama
Dedikodu degil de zorunlu sezeryanim diyorum normal dogum en iyisi iste bakteri aliyo vajinadan vs vs aynen diyorum benim de planim oydu, hala konu devam ediyor.Ayyy bide utanmadab bunlari mindiyo benim.oyle arkadasim var ananesine anne diyo o annesine abla diyo... Benim sezeryanla dogum yapmam da cok dedikodu malzemesi oldu zorunlu olmasina ragmen herkes normal dogum soyle iyi boyle iyi diye ozellikle soyluyo
İlk gece bos olsa emmez annesi diyen yogun bakim ebesine burdan selam gonderiyorum. Gayette emiyor benimki. Her an süt alabiliyorsa bu çocukta delik var kesin.Bende senin gibi mamayi azaltmaya çalışıyorumda anlamadığım şey emme süresi. Emiyor ama doymuyor. Az önce 45 dakika aynı memeyi emdi doymadı durmadı mama verdim. Gene doymadı. Şimdi gene emiyor 3 ölçek mama veriyorum. Sen kaç ölçek veriyorsun ve kaç dakika emiyor?
Ben lcwdn aldklrm Hep 0 3 ay diye geçiyordu Sadce yeni doğunca minik olunca citcitli yeni dogan almsti eşim onlar coktn kaldrdm o ayrımı yapamadım şimdiBiz ikinci kıyafetleri aldık canım. İlk bir ay yenidoğan ve 0-1 ay olanları giydik. 40ı çıkınca komple yıkadım hurca kaldırdım herşeyi. Yenilerini aldım çorabından badisine kadar 1-3aylık giyiyor şuan. 2ayı biraz geçince bunlarda olmaz sanırım pide gibi uzun duruyor çünkü dediğin gibi uzadılar
Bennbubkadar olgunca dusunemiyorum ya asiri sinir basiyo bu mama meme konulari sezeryan dawasi... Gercekten patlayasim geliyoDedikodu degil de zorunlu sezeryanim diyorum normal dogum en iyisi iste bakteri aliyo vajinadan vs vs aynen diyorum benim de planim oydu, hala konu devam ediyor.
Ben artık kocamla ayni fikirdeyim; niyeti kötü olan az, sadece konusacak sey bulamiyorlar ondan ayni konular etrafinda dönüyoruz.
Ve mama, memeyi sakin birakma vs vs konular bitmiyor kapanmiyorben de diyorum mama zaten zor yok su kaynat sogusun belli sicakliga cikar vs vs
ay çok şükür yaptı.
tutuyo mu anlamıyorum.
Biz sarılık için mama kullandığımızda oğlum sürekli kabız oluyodu gece gündüz ıkınıyodu göbeğinde çok az fıtık oldu sürekli kusuyodu mamayı bırakınca ıkınması kusması bitti göbeğide normale döndü şükür mama cidden zor sindiriliyomuş şimdi anne sütü alıyo günde 2 3 kez kaka yapıyo mamayla 2 günde falan anca yapıyodu oda zeytinyağıylaay çok şükür yaptı.
tutuyo mu anlamıyorum.
doğduğundan beri mama alıyor hic kabız olmadı. ama kusması var maalesef. anne sütünü de içince bazen kusuyor. gaz sancısı varsa ıkınıyor o zaman da kusuyor ıkındıkça midekiler geri çıkıyor.Biz sarılık için mama kullandığımızda oğlum sürekli kabız oluyodu gece gündüz ıkınıyodu göbeğinde çok az fıtık oldu sürekli kusuyodu mamayı bırakınca ıkınması kusması bitti göbeğide normale döndü şükür mama cidden zor sindiriliyomuş şimdi anne sütü alıyo günde 2 3 kez kaka yapıyo mamayla 2 günde falan anca yapıyodu oda zeytinyağıyla
45 dk nasıl emiyor ya masaallahBende senin gibi mamayi azaltmaya çalışıyorumda anlamadığım şey emme süresi. Emiyor ama doymuyor. Az önce 45 dakika aynı memeyi emdi doymadı durmadı mama verdim. Gene doymadı. Şimdi gene emiyor 3 ölçek mama veriyorum. Sen kaç ölçek veriyorsun ve kaç dakika emiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?