Ben doğar doğmaz yaptırdım acısız sızısız o kadar rahat oldu ki anlatamamKizlar sunnet dawasini napacaz
Aaa ne kadar guzel kurtulmussunBen doğar doğmaz yaptırdım acısız sızısız o kadar rahat oldu ki anlatamam
bende sok oldum, arada haftasonları gidip görmüşler bazen kaynanasi gelmiş kalmis bu sekilde büyümüş yani...nasıl yani bilmem kaç yıl farklı şehirlerde mi kalmışlar
Aman boşver, sen kendini uzdugunle ve sinirlendiginle kalıyorsun, konuşsunlar nasilsa gidiyorlar sonunda ve biz huzurlu evimizde kalıyoruz.Bennbubkadar olgunca dusunemiyorum ya asiri sinir basiyo bu mama meme konulari sezeryan dawasi... Gercekten patlayasim geliyo
Ayi dolmadan yaptiracaktik denk dusmedi, bu ay hallederiz.Kizlar sunnet dawasini napacaz
Cocum mamadan dolayi mi 2-3 gunde bir yapiyor yaniBiz sarılık için mama kullandığımızda oğlum sürekli kabız oluyodu gece gündüz ıkınıyodu göbeğinde çok az fıtık oldu sürekli kusuyodu mamayı bırakınca ıkınması kusması bitti göbeğide normale döndü şükür mama cidden zor sindiriliyomuş şimdi anne sütü alıyo günde 2 3 kez kaka yapıyo mamayla 2 günde falan anca yapıyodu oda zeytinyağıyla
millet kendini cok akilli zannediyor canim, oglu her yaz tatillerde memlekete gidiyor annesi diyo ki oglum beni hic aramiyor sormuyor aralarındaki bag cok zayif kalmış. Sezeryan dogum yapani da hep bi kucumseme asagilama oluyor herkes sanki normal dogurmak zorunda.Ayyy bide utanmadab bunlari mindiyo benim.oyle arkadasim var ananesine anne diyo o annesine abla diyo... Benim sezeryanla dogum yapmam da cok dedikodu malzemesi oldu zorunlu olmasina ragmen herkes normal dogum soyle iyi boyle iyi diye ozellikle soyluyo
Ağzına kürekle vursaydin yaa sanane arkadsm minicik olur büyük olurYorumlarda hep süt sinmeden çıktığı için kilo alımı etkiler diye yazıyor insallah bizide etkilememiştir. Dün misafir geldi bebeği görünce ay cok minik kontrole Gidiyomusun normal mi kilo alımı diye sordu tam yarama basti.
Üzülme eşinin ailesi o benim.oz ablam küçük diye tutmadı ( iyi oldu 2660.gr doğdu ) kuvezdn çıkıp eve geldik.annem elini yika teyzesi doktor demiş deyince ablam bir hışımla evden çıktı ki ben annem derken wcdydmEvet herkesin bir yorumu var malesef benim 2 cocugumda küçük doğdu hamilelikletim kötü geçti ilkinde 6 kilo ikincide 3 kilo aldim bebelerde küçük doğdu. Eşimin ailesigil ay minicik kucagimiza alamayiz bizimkiler 4-4.5 kiloydu bu çok küçük hep bu sözler aslında doğru ama minicik insan alınıyo genede sağlıklı olsunda tek en onemlisi o aslinda
Maşallah emiyor uyuyor uyurken emmeye devam ediyor. Benimde az malesef canım. Memeyi ben ağzından alıyorum doğmuştur diye ama ağlamaya devam ediyor ve durmaksızın ağlıyor mamayı verince duruyor ve sakinlesiyor. Bende 90 cc veriyorum şuan ama önce emziriyorum sonra veriyorum. Sağıyor musun sütünü? Birde mamayı yiyince uzun uyuyor. Seninki ne kadar süre uyuyor?45 dk nasıl emiyor ya masaallah
Benim sütüm az zaten15-20 dk anca emiyor
Doymadıgını nasıl anladın cnm?Bagırıyor mu?
2 olcek veriyorm normalde bi ara 2 ölcek mama 90 cc su yaptım ama bıraktım onu.60 cc veriyorm simdi normal.
Bazen bakıyorum süt geliyor mu diye nadiren gelmediği oluyor uzun süre emince. İşte bende aynı şeyi düşünüyorum. O kadar emiyor uzun süre de emiyor nasıl doymuyor emdiği sütler nereye gidiyor. Yok ben bu emzirme işini çözemiyorum. O kadar video izledim yazılar okudum. Çeşitli şeyler denedim yok yok yok :)İlk gece bos olsa emmez annesi diyen yogun bakim ebesine burdan selam gonderiyorum. Gayette emiyor benimki. Her an süt alabiliyorsa bu çocukta delik var kesin.
Aslında sagmıyorım ama 2-3 güne bir kere sagıyorum psikolojik olarak rahatlatıyor beniMaşallah emiyor uyuyor uyurken emmeye devam ediyor. Benimde az malesef canım. Memeyi ben ağzından alıyorum doğmuştur diye ama ağlamaya devam ediyor ve durmaksızın ağlıyor mamayı verince duruyor ve sakinlesiyor. Bende 90 cc veriyorum şuan ama önce emziriyorum sonra veriyorum. Sağıyor musun sütünü? Birde mamayı yiyince uzun uyuyor. Seninki ne kadar süre uyuyor?
Aynen çok iyi oldu şimdi hiç sünnet kaygısına girmiyorum bezin içinde kendiliğinden iyileşti gittiAaa ne kadar guzel kurtulmussun
Ben oğlumu gözlemlediğim kadarıyla mamadan olduğuna eminim canım sizin için bişey diyemem herkesin kullandığı mama farklı bebeklerimize aynı etkiyi yapmış diyemem ben mamadan olduğunu düşünüyorumAman boşver, sen kendini uzdugunle ve sinirlendiginle kalıyorsun, konuşsunlar nasilsa gidiyorlar sonunda ve biz huzurlu evimizde kalıyoruz.
Ayi dolmadan yaptiracaktik denk dusmedi, bu ay hallederiz.
Cocum mamadan dolayi mi 2-3 gunde bir yapiyor yani
ay cok mersi@labfaresi seni özledik
@bilgevisne nerelerdesin?
@gold-heart yazismadik ne zamandir ama okuyorum, iki kızla canavar gibi basa cikiyorsun
R Rzg14 zaten moral hapı gibi, hepimize yetiyor
@udg06 ne zaman icicez? Az kaldi dimi? Gitti 1 ay kaldi 23 ay
Ve daha niceleri. Aylardir birlikteyiz. Birlikte doğurduk bu gidişle birlikte büyüteceğiz..
gecmis olsun.Haklisin canim sendeyiyorum dereotunu bolca... bu arada mastit oldum bende sutum az ama nasil oldu bilmiuom sut birikmis ates titreme mahvetti beni
biz de insalah bu ay yaptiricazKizlar sunnet dawasini napacaz
kendileri dev dogurmus demekkiBana dun gelen biri benimki bu kadar küçük değildi ayakları.bu kadar küçük değildi dedi.
Bizim çocuklar birbirine benziyorlar. Babasını işe gönderiyor 7 gibi sonra da annesini öğlene kadar uyutmamak için uğraşıyor. Mesaimiz başladı bile :))Aslında sagmıyorım ama 2-3 güne bir kere sagıyorum psikolojik olarak rahatlatıyor beni
Sagmayın diyorlar ya hep
Gündüz 2-3 saat uyudugu oluyor derin uykyda ama dalamaZsa 15 dkda kalkıyor
Ve sabah 7 gibi uyanıp öglen 13.00 e kadr uyumadıgı oluyor buara
ama yqzik o cocuga. gunah.. daha sun adem gunesin kitabinda denk geldim. cocuk 7 yasindan once baska hicbir yerde annesiz babasiz kalmamali. kalmaya baslayinxa da en fazla 1 gece diyor...bi de sezeryanla dogum yaptiysan at kendini köprüden daha iyiherkes olmus profesör.
gecen gorumcen geldi neymiş alti aylik olduktan sonra bebege ayrı yemekler hazirlamam gerekiyormus dedim anan seni oyle mi büyüttü.bugun ogrendim kendi de 6 aylikken bebegi kaynanasina bırakmıs kaynanasi ordu da kendi istanbulda kalmis okula baslarken almis cocugu. Ben bu bilgiyi kullanmazmiyim.. hele bi laf daha duyayim cullancam uzerine
cnm dr 30dakkadan fazla tutma meme de dedi. oyuncak eder diyim sana. 30dk sonra gerekirse diger memeye gec.Bende senin gibi mamayi azaltmaya çalışıyorumda anlamadığım şey emme süresi. Emiyor ama doymuyor. Az önce 45 dakika aynı memeyi emdi doymadı durmadı mama verdim. Gene doymadı. Şimdi gene emiyor 3 ölçek mama veriyorum. Sen kaç ölçek veriyorsun ve kaç dakika emiyor?
guvenli baglanma olmamis tabiki. uzmanlar derki ilk 4 yasa kadar mumkunse anne ya da sabit bir kisi baksin. tabi o sabit kisi de ailenin evinde. yoksa guvenli baglanma olmaz.millet kendini cok akilli zannediyor canim, oglu her yaz tatillerde memlekete gidiyor annesi diyo ki oglum beni hic aramiyor sormuyor aralarındaki bag cok zayif kalmış. Sezeryan dogum yapani da hep bi kucumseme asagilama oluyor herkes sanki normal dogurmak zorunda.
kendi cocugu olmadi olayi degildir. bazi insanlar ne yazik ki ben cok bilirimci olduklarindan kaynaklaniyor.Üzülme eşinin ailesi o benim.oz ablam küçük diye tutmadı ( iyi oldu 2660.gr doğdu ) kuvezdn çıkıp eve geldik.annem elini yika teyzesi doktor demiş deyince ablam bir hışımla evden çıktı ki ben annem derken wcdydmne oldgnu anlamdm derken ablam hala o hışımla çıkış o çıkış ( kendi çocuğu olmadı diye belki alinms olablr ama diyen ben deglm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?