2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bennbubkadar olgunca dusunemiyorum ya asiri sinir basiyo bu mama meme konulari sezeryan dawasi... Gercekten patlayasim geliyo
Aman boşver, sen kendini uzdugunle ve sinirlendiginle kalıyorsun, konuşsunlar nasilsa gidiyorlar sonunda ve biz huzurlu evimizde kalıyoruz.
Kizlar sunnet dawasini napacaz
Ayi dolmadan yaptiracaktik denk dusmedi, bu ay hallederiz.
Cocum mamadan dolayi mi 2-3 gunde bir yapiyor yani

millet kendini cok akilli zannediyor canim, oglu her yaz tatillerde memlekete gidiyor annesi diyo ki oglum beni hic aramiyor sormuyor aralarındaki bag cok zayif kalmış. Sezeryan dogum yapani da hep bi kucumseme asagilama oluyor herkes sanki normal dogurmak zorunda.

Ağzına kürekle vursaydin yaa sanane arkadsm minicik olur büyük olur

Üzülme eşinin ailesi o benim.oz ablam küçük diye tutmadı ( iyi oldu 2660.gr doğdu ) kuvezdn çıkıp eve geldik.annem elini yika teyzesi doktor demiş deyince ablam bir hışımla evden çıktı ki ben annem derken wcdydm ne oldgnu anlamdm derken ablam hala o hışımla çıkış o çıkış ( kendi çocuğu olmadı diye belki alinms olablr ama diyen ben deglm)

Maşallah emiyor uyuyor uyurken emmeye devam ediyor. Benimde az malesef canım. Memeyi ben ağzından alıyorum doğmuştur diye ama ağlamaya devam ediyor ve durmaksızın ağlıyor mamayı verince duruyor ve sakinlesiyor. Bende 90 cc veriyorum şuan ama önce emziriyorum sonra veriyorum. Sağıyor musun sütünü? Birde mamayı yiyince uzun uyuyor. Seninki ne kadar süre uyuyor?

İlk gece bos olsa emmez annesi diyen yogun bakim ebesine burdan selam gonderiyorum. Gayette emiyor benimki. Her an süt alabiliyorsa bu çocukta delik var kesin.
Bazen bakıyorum süt geliyor mu diye nadiren gelmediği oluyor uzun süre emince. İşte bende aynı şeyi düşünüyorum. O kadar emiyor uzun süre de emiyor nasıl doymuyor emdiği sütler nereye gidiyor. Yok ben bu emzirme işini çözemiyorum. O kadar video izledim yazılar okudum. Çeşitli şeyler denedim yok yok yok :)

Aslında sagmıyorım ama 2-3 güne bir kere sagıyorum psikolojik olarak rahatlatıyor beni
Sagmayın diyorlar ya hep
Gündüz 2-3 saat uyudugu oluyor derin uykyda ama dalamaZsa 15 dkda kalkıyor
Ve sabah 7 gibi uyanıp öglen 13.00 e kadr uyumadıgı oluyor buara

Bebek arabası bakmaya gittik e bebek e
Benim begendigim model 4bin kusur
Tabi almıcaz
299 tl ye kampanyalı bi ürün var güzel is görür
Benim begendiğimde kraftın 1200 flan
4bin ksur olanı atıyorum size
Semsiyeli falan

Eklentiler

• 468355BB-FEC8-4FBA-A209-94172B01B2B9.webp
    44 KB · Görüntüleme: 60
Ben oğlumu gözlemlediğim kadarıyla mamadan olduğuna eminim canım sizin için bişey diyemem herkesin kullandığı mama farklı bebeklerimize aynı etkiyi yapmış diyemem ben mamadan olduğunu düşünüyorum

ay cok mersi
Haklisin canim sende yiyorum dereotunu bolca... bu arada mastit oldum bende sutum az ama nasil oldu bilmiuom sut birikmis ates titreme mahvetti beni
gecmis olsun.

İlk çocuğumun tecrübesizliği ve bebeğe tek bakıyor oluşumdan düzenli tuvalete gidemedim ve anal fissür olmuşum, akşamdan beri kıvranıyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
Sakın bunları ihmal etmeyin diye yazıyorum, emzirmek zorunda olmak ve oturamamak o kadar zor ki

Bizim çocuklar birbirine benziyorlar. Babasını işe gönderiyor 7 gibi sonra da annesini öğlene kadar uyutmamak için uğraşıyor. Mesaimiz başladı bile :))

ama yqzik o cocuga. gunah.. daha sun adem gunesin kitabinda denk geldim. cocuk 7 yasindan once baska hicbir yerde annesiz babasiz kalmamali. kalmaya baslayinxa da en fazla 1 gece diyor...

ben sezaryan mi dediklerin de.. evet sezeryan. ben dogum yapmadim ameliyat oldum. yani daha agiri diyorum susuyorlar aninda...

buarada ek gida da bebek farkli yiyor cidden cnm. 1 yasa kadar tuz salca olmayacak. bobregi icin tuz ciddi zarar. o yuzden salcasiz tuzsuz domatessiz pisirip biz yerken tuz ekliyrdum ben sadece. zaten ilk 1 ay alerji icin denemeyle geciyr. 3 gun havuc ver. sonra meyve basla. vs vs.. o zamam haberlesjriz yine.

cnm dr 30dakkadan fazla tutma meme de dedi. oyuncak eder diyim sana. 30dk sonra gerekirse diger memeye gec.

guvenli baglanma olmamis tabiki. uzmanlar derki ilk 4 yasa kadar mumkunse anne ya da sabit bir kisi baksin. tabi o sabit kisi de ailenin evinde. yoksa guvenli baglanma olmaz.
kendi cocugu olmadi olayi degildir. bazi insanlar ne yazik ki ben cok bilirimci olduklarindan kaynaklaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…