2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok gecmis olsun. ben de 4-5 tane olmus ne yazik ki. 2 ay kasilinca .. cok can yakiyor cidden. sutten dolayi ilac da vermiyorlar.

gelelim sabah sabah dedikoduya.
haftasonu kalabalik grubu agirladik bitti sukur. ama biri su kv yi alsin başimdan...
ben ziyarete gelenler ister diye uyudugu halde bebegi ortama getiriyrm, bebek uyaniyr, ama kadin millet sevmesin diye allem ediyr kallem ediyr odaya goturup getirmiyr, kendi de gelmiyor... hala cozemedim sen oda da gizli gizli ne yapiyrsun benim cocuguma.. kimseye rahat vermedi. bebek uyuyr bu cins elliyor vs... dr dr hala geziyr. dr.lar hic sorun bulamadi psikiytr a git dedi. bu halaaaa dr geziyr. ölumcul hasta modun da.. bi de bana sen neden bu kadar dirayetlisin diye kiziyor. esim 10gun olmayacak. gidip onda kalacakmisim (okula giden xocugum var).. biktik artik bu lafindan. olmaz diyince saldiri moduna geciyr. kp de tabiki... insanin kendi basina kalmasi size neden bu kadar garip geliyr diyrm. o kendi annesine gider kalirmjs kocasi yokken. sonunda bunaltti iyice ben tek basima rahatim saygi gosterin baski yaomayin beni germeyin dedim...

cok gecmis olsun. ben de 4-5 tane olmus ne yazik ki. 2 ay kasilinca .. cok can yakiyor cidden. sutten dolayi ilac da vermiyorlar.
İki tane krem verdi doktor ama tuvalete gidene kadar etki ediyor. Tuvalete girip çıktıktan sonra 7-8 saat sancısını çekiyorum oturup ağladım artık gece.

Benim kvde bebeği görmeye gelmişti bir hafta kaldı bizimle. Sütüm az geliyor mama veriyorum o yüzden, kilo alımımız zaten yavaş ilerliyor benim canım sıkkın. Kv bir hafta mama verdirtmedi çocuğuma artık kavga gürültü zorla verdim. Neymiş emzirsem ona yetermiş mama çok zararlıymış. Ben sanki çocuğuma emmesin de mama vereyim derdindeyim. Mamayı hazırlamak bir dert zaten. Teyzemin ananemin yanında emziriyorum normalde. Aman onların nazarı değermiş sütüme, sakın onların yanında emzirme bebeği de çıkartma dedi, niye kızınayım çocuğumu sizden saklıyor muyum dedim öyle sustu.
kadın bir haftalığına geldi ellemediği yer kalmadı evimde. İç çamaşırı çekmeceme varana kadar ellemiş karıştırmış. Bir de bana diyor ki dağınıktı düzelttim. Ölür müsün öldürür müsün

Birde böyle deneyeyim 30 dakika dursun en fazla. Şuan zaten yalancı emzik gibi kullanmaya başladı. Bazen Sırf uyumak için emmek istiyor. Başka türlü de uyumayıp durmayınca mecburen veriyorum.

İki tane krem verdi doktor ama tuvalete gidene kadar etki ediyor. Tuvalete girip çıktıktan sonra 7-8 saat sancısını çekiyorum oturup ağladım artık gece.
cnm bana krem bile vermedi. sutten gecermis. ben onun yalancisiyim. dogumdan beri cekiyrm. cok zor..gecmis olsun..

insani kendi annesinden kiskanma huylarini anlayamaiyrm zaten. benimki de kiskaniyr annemden. kendi anasinda kalirmis ama ben onda kalacakmjsjm. ya da kendi gelecekmjs. oldu bi de sana bakayim. 60 yasinda genc. calismis emekli modern gecinen biri guya. Allahim bana sabir versin. biktim senelerdir artik...

İyi demişsin canım. Bende o yalnız kalmama durumunu çözemedim. Lohusa iken bile yalnız kaldım. Sürekli etrafımda biri olunca ben daha çok geriliyorum ve yapacağım şeyleri bile yapamıyorum. Anneme bile dedim artık ben kendi işimi kendim yapabiliyorumda ihtiyaç olursa çağırırım sizi diye. Neymiş lohusanin 40 gün mezarı açık kalırmış. Arkadaş her an ölebiliriz. İnsanlar kimse kusura bakmasın ama eski kafalı biraz karşı tarafın açısından da bakın saygı gösterin ama nerdeee...

Ne çektim ben beee k.ma 7 aya kadar uykusuzluk tüm hamilelik ve doğunca da öyle olcak sanırım ana olmak aşırı guzel birşey olmalı ki buna değecek dimiii ❤❤

Ben de 6 haftalık hamileyim ve hiç uyuyamıyorum, uykusuzluktan bulantım arttı
Siz nasıl başettiniz bu süreçte

cnm benim kv yapisik. biraksan evine cadir kurar cikmaz. micik micik yasamak icin yillardir cabaliyrlar. ya kp hadsizi yatak odama bile karisti manyak diyim size ...
cok kizginim. yasamayan anlayamiyor. Allah islah etsin bunlari.

cnm benim kv yapisik. biraksan evine cadir kurar cikmaz. micik micik yasamak icin yillardir cabaliyrlar. ya kp hadsizi yatak odama bile karisti manyak diyim size ...
cok kizginim. yasamayan anlayamiyor. Allah islah etsin bunlari.
Canim allah sabir versin sana bol boll... esin onlari uyarmiyor mu ? Ayni sehirdesiniz sanirim kv lerle. Cok zor yaa.. degişik tipler olmasa neyse.. bu arada Adem Gunes'in kitaplarini ben de cok begeniyorum. Annelik Sanati kitabini herkese tavsiye ediyorum. Senin de 4 yas vardi dimi cocuklarinin arasinda? Ozellikle.mi oyle yaptin

sonmelodi00 çok gecmis olsun Allah sifa versin.. oturamamak diyince içim cız etti, normal dogum dikislerimden çok çektim, o günler geldi aklima. Buğun de ağir bir grip geliyor saç diplerim bile sizliyor şu an. Ihlamurun bir zarari olur mu kizlar ?

amjn cnm. esim uyariyr ama ona ragmen devam. o yuzden kizginligim cok fazla. isteklerini yaptirana kadar devam ediyrlar.

adem gunesi genel olarak begniyrm. bazi noktlarda karsi cikiyrm tabiki

ben iki bebegimi kaybedip oglumu da yatarak igneyle dogurunca berbat bir lohusalik gecirdim. sonrasinda cocuk asla istemedim. 2 sene sonra acaba olsami diye basladim ama cesaret edemedim. sonra gebelik olmadi dr.a gittik. bir dolu eziyet. erkek interfilitesi olmus tup bebek harici cocuk olmaz dediler. yikildim. ama supriz kizim geldi 5 yas oldu aralari canim.

gecmis olsun. ic cnm birsey olmaz.

Sana da geçmiş olsun canım.
bizim daha 1 yıl oldu evleneli ama bıktırdı. Benimki asla modern değil, sözde hacı hocalar

Sezaryen dikişlerimden çekmedim böyle.

Tatlım annem öyle dedi aslnda ve her olayin oncesi olunca öyle dusundrdu beni. Anlatsam öncesini simarik görümceler az kalır ben kendimden önce ona dua ederdim ki hala gonlumdn Rabbim bu mucizeyi ona da tattrsn diyorm ama resmen yese doymaz kendisi beni

Ben de 6 haftalık hamileyim ve hiç uyuyamıyorum, uykusuzluktan bulantım arttı
Siz nasıl başettiniz bu süreçte
7. Ay bulanti m geçti ve son 7 haftada 13 kilo aldm sanrm ki bulantıda ilaç bile fayda etmedi bana çünkü ilacı şu ile içmek gerekti ve ben şu içinde anında kusuyrdmm.
Serum takildim yürüyüş yaptım. Ama uykusuzkk için yapacak bişey yok malsf.
Dua et bol bol.

Insallah seni bi rahat birakirlar , inatci kv kp ile ugrasmak zor. canim ikinci yavrun olana kadar yaşadıklarına üzüldüm çileli gecmis gozun aydin ki su an iki tane evladin var Allah saglik versin onlara ,hepimizin yavrularina
Sagol cnm ihlamur iceyim ilerlemesin şu grip ins bebegime gecirmem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…