2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm benim kv yapisik. biraksan evine cadir kurar cikmaz. micik micik yasamak icin yillardir cabaliyrlar. ya kp hadsizi yatak odama bile karisti manyak diyim size ...
cok kizginim. yasamayan anlayamiyor. Allah islah etsin bunlari.
Evet seninkiler biraz cinsmis. Benim kayınvalideminde var öyle cinslikleri. Geçen sabah kahvaltıya çağırdı gittim. Çocuk uyuyordu. Yatak odasına yatırma yanımızda dursun kusuyor boğazına kaçabilir dedim. Buna alınmış hey Allahım ya. Kp şimdi Allah var ne etliye ne sütlüye hiç bir şeye karışmaz.

Anladılar mı peki yani biz böyle yaptık siz de yapın mantığı işte.. Allah sabır versin canım

Nesine alındıysa bilemedim

saol cnm. duana da amin
ihlamuru kaynatip suzunce ben icine azicik karabiber az limon az da bal ekliyrm. 2 fincani gecme gunde...
bebegine hastalik gecmez bosa endise etme. cunku sutunden senin antikorlarini aliyr ve dogal bagisiklik olusuyor sen kendini kurtarmaya bak.
aman o alinacak yer ariyormus...
Çok geçmiş olsun
saol cnm.

Anladılar mı peki yani biz böyle yaptık siz de yapın mantığı işte.. Allah sabır versin canım
yok cnm. anlamiyrlar. anlamaza yatiyorlar. mobingin alasini uyguluyorlar.
he kendi kvsi 96yasinda. bakiciya biraktilar. sadece kocasi gidip bakar. ama bu bana iskence eder. hak mi hukuk mu simdi bu.

Ben de 6 haftalık hamileyim ve hiç uyuyamıyorum, uykusuzluktan bulantım arttı
Siz nasıl başettiniz bu süreçte
Ayy zor günlerdi ama geçti çok şükür unuttum bile bana iyi gelen şeyleri yiyordum bulantı azalsın diye tuzlu kraker ekmek peynir yoğurt öyle şeyler iyi geliyordu ağzımdaki acı tat için çözüm bulamamıştım sabırlı olmaya çalış bi süre sonra geçecek inşallah

yok cnm. anlamiyrlar. anlamaza yatiyorlar. mobingin alasini uyguluyorlar.
he kendi kvsi 96yasinda. bakiciya biraktilar. sadece kocasi gidip bakar. ama bu bana iskence eder. hak mi hukuk mu simdi bu.
Kimse kendini görmez gerçekten ya.. Allah bildiği gibi yapsın insana zulmediyolar resmen huzur kaçıran hep böyle tipler..

Ben de 6 haftalık hamileyim ve hiç uyuyamıyorum, uykusuzluktan bulantım arttı
Siz nasıl başettiniz bu süreçte
Keske hep hamile kalsaydık tadını cikar cocuklu hem uykusuz hem yorgun hem bitiksin bitkisel bulantı önleyici haplar var doktoruna danis zencefil çayı iki fincan gunde kraker galeta su içmeyi ihmal etme yatarken yeme içme

Kimse kendini görmez gerçekten ya.. Allah bildiği gibi yapsın insana zulmediyolar resmen huzur kaçıran hep böyle tipler..
amin cnm.
kendi babasini da huzur evine birakti.
ama benim tepemden inmiyor.. cok kizginim. erken doguma yattim haziranda hastaneye. o zamandan beri hastatim diye diye yedi bizi. hala da devam ediyr.

Onlarin istekleri bitmes tujenmez maalesef ne diim diyorum ya laf soylemek icin soyluyolar baska bisey degil

Onlarin istekleri bitmes tujenmez maalesef ne diim diyorum ya laf soylemek icin soyluyolar baska bisey degil
Keşke milletin dediği umurumuzda olmasa bazen takmicam diyosun ama ister istemez içine oturuyo insanın.. Herkes bi bilmiş bi tuhaf.. Allah merhametli insanlarla aklı başında insanlarla karşılaştırsın

Keşke milletin dediği umurumuzda olmasa bazen takmicam diyosun ama ister istemez içine oturuyo insanın.. Herkes bi bilmiş bi tuhaf.. Allah merhametli insanlarla aklı başında insanlarla karşılaştırsın
Bana oylesi denk gelmedi maalesef... Bu da benim sinavimmis demekki ne diim

Kolik bebem var kuzum. Mıçmaya gidemiyorum. Evde sürekli kolik müzik çalıyor bangır bangır. Ondan çok giremiyorum
Eeee sizde ne var ne Yok?
Bizde de ayni merak etme suan hatta bu satilari yazarken cisimi tutuyorum ayagimda salliyorum uyusunki gidim diye Allah tan bugun 8 haftamiz doldu buyuyolar bitecek insallah bi 8 hafta daha dolsa sanirim kolik anlaminda baya yol katedicem

Ben de emzik emmemişim öğürmüşüm hep. Sonra parmağımı keşfetmişim emmek için. 7 yaşıma kadar parmak emdim. Sür akıyor derdim ucundan. Okula başlayınca çantamın içine sokar kafamı öyle emerdim. Sonra bıraktım. Şimdi yeğenimde emiyor. 6 yaşında okulda emmiyormuş.
Yani kısacası sen istediğin kadar emzik ver verme, çocuğun kendi tercihleri. Emme iç güdüsü önüne geçilemeyen bir güdü.

s3ninkaynana benim kaynana modundan Allaha sabir versin

Evet 15 20 günde bir buluyor bir şey alınıyor bir süre konuşmuyor bizimle. Sonra kp gelip buna alınmış diyor. Konu konuşuluyor açıklamasını yapıyoruz. Ama nafile gene bildiği gibi devam ediyor. Falan filan cins biri o yüzden takılmıyorum artık. Kendi huzurumuza bakıyorum. Çocuğum için en iyisini eşimle ben bilirim gerisi istediği kadar konuşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…