Evet seninkiler biraz cinsmis. Benim kayınvalideminde var öyle cinslikleri. Geçen sabah kahvaltıya çağırdı gittim. Çocuk uyuyordu. Yatak odasına yatırma yanımızda dursun kusuyor boğazına kaçabilir dedim. Buna alınmış hey Allahım ya. Kp şimdi Allah var ne etliye ne sütlüye hiç bir şeye karışmaz.cnm benim kv yapisik. biraksan evine cadir kurar cikmaz. micik micik yasamak icin yillardir cabaliyrlar. ya kp hadsizi yatak odama bile karisti manyak diyim size...
cok kizginim. yasamayan anlayamiyor. Allah islah etsin bunlari.
Çok geçmiş olsun canımİki tane krem verdi doktor ama tuvalete gidene kadar etki ediyor. Tuvalete girip çıktıktan sonra 7-8 saat sancısını çekiyorumoturup ağladım artık gece.
Çok geçmiş olsuncok gecmis olsun. ben de 4-5 tane olmus ne yazik ki. 2 ay kasilinca.. cok can yakiyor cidden. sutten dolayi ilac da vermiyorlar.
Anladılar mı pekigelelim sabah sabah dedikoduya.
haftasonu kalabalik grubu agirladik bitti sukur. ama biri su kv yi alsin başimdan...
ben ziyarete gelenler ister diye uyudugu halde bebegi ortama getiriyrm, bebek uyaniyr, ama kadin millet sevmesin diye allem ediyr kallem ediyr odaya goturup getirmiyr, kendi de gelmiyor... hala cozemedim sen oda da gizli gizli ne yapiyrsun benim cocuguma.. kimseye rahat vermedi. bebek uyuyr bu cins elliyor vs... dr dr hala geziyr. dr.lar hic sorun bulamadi psikiytr a git dedi. bu halaaaa dr geziyr. ölumcul hasta modun da.. bi de bana sen neden bu kadar dirayetlisin diye kiziyor. esim 10gun olmayacak. gidip onda kalacakmisim (okula giden xocugum var).. biktik artik bu lafindan. olmaz diyince saldiri moduna geciyr. kp de tabiki... insanin kendi basina kalmasi size neden bu kadar garip geliyr diyrm. o kendi annesine gider kalirmjs kocasi yokken. sonunda bunaltti iyice ben tek basima rahatim saygi gosterin baski yaomayin beni germeyin dedim...
Nesine alındıysa bilemedimEvet seninkiler biraz cinsmis. Benim kayınvalideminde var öyle cinslikleri. Geçen sabah kahvaltıya çağırdı gittim. Çocuk uyuyordu. Yatak odasına yatırma yanımızda dursun kusuyor boğazına kaçabilir dedim. Buna alınmış hey Allahım ya. Kp şimdi Allah var ne etliye ne sütlüye hiç bir şeye karışmaz.
saol cnm. duana da aminInsallah seni bi rahat birakirlar , inatci kv kp ile ugrasmak zor.canim ikinci yavrun olana kadar yaşadıklarına üzüldüm çileli gecmis gozun aydin ki su an iki tane evladin var Allah saglik versin onlara ,hepimizin yavrularina
Sagol cnm ihlamur iceyim ilerlemesin şu gripins bebegime gecirmem yaa
aman o alinacak yer ariyormus...Evet seninkiler biraz cinsmis. Benim kayınvalideminde var öyle cinslikleri. Geçen sabah kahvaltıya çağırdı gittim. Çocuk uyuyordu. Yatak odasına yatırma yanımızda dursun kusuyor boğazına kaçabilir dedim. Buna alınmış hey Allahım ya. Kp şimdi Allah var ne etliye ne sütlüye hiç bir şeye karışmaz.
saol cnm.Çok geçmiş olsun
yok cnm. anlamiyrlar. anlamaza yatiyorlar. mobingin alasini uyguluyorlar.Anladılar mı pekiyani biz böyle yaptık siz de yapın mantığı işte.. Allah sabır versin canım
Ayy zor günlerdi ama geçti çok şükür unuttum bileBen de 6 haftalık hamileyim ve hiç uyuyamıyorum, uykusuzluktan bulantım arttı
Siz nasıl başettiniz bu süreçte
Kimse kendini görmez gerçekten ya.. Allah bildiği gibi yapsın insana zulmediyolar resmen huzur kaçıran hep böyle tipler..yok cnm. anlamiyrlar. anlamaza yatiyorlar. mobingin alasini uyguluyorlar.
he kendi kvsi 96yasinda. bakiciya biraktilar. sadece kocasi gidip bakar. ama bu bana iskence eder. hak mi hukuk mu simdi bu.
Keske hep hamile kalsaydıkBen de 6 haftalık hamileyim ve hiç uyuyamıyorum, uykusuzluktan bulantım arttı
Siz nasıl başettiniz bu süreçte
amin cnm.Kimse kendini görmez gerçekten ya.. Allah bildiği gibi yapsın insana zulmediyolar resmen huzur kaçıran hep böyle tipler..
Onlarin istekleri bitmes tujenmez maalesef ne diim diyorum ya laf soylemek icin soyluyolar baska bisey degilmillet kendini cok akilli zannediyor canim, oglu her yaz tatillerde memlekete gidiyor annesi diyo ki oglum beni hic aramiyor sormuyor aralarındaki bag cok zayif kalmış. Sezeryan dogum yapani da hep bi kucumseme asagilama oluyor herkes sanki normal dogurmak zorunda.
Kendi hiç zahmet etmiyor ama nazını sana yapıyo.. Uyanıkamin cnm.
kendi babasini da huzur evine birakti.
ama benim tepemden inmiyor.. cok kizginim. erken doguma yattim haziranda hastaneye. o zamandan beri hastatim diye diye yedi bizi. hala da devam ediyr.
Keşke milletin dediği umurumuzda olmasa bazen takmicam diyosun ama ister istemez içine oturuyo insanın.. Herkes bi bilmiş bi tuhaf.. Allah merhametli insanlarla aklı başında insanlarla karşılaştırsınOnlarin istekleri bitmes tujenmez maalesef ne diim diyorum ya laf soylemek icin soyluyolar baska bisey degil
Bana oylesi denk gelmedi maalesef... Bu da benim sinavimmis demekki ne diimKeşke milletin dediği umurumuzda olmasa bazen takmicam diyosun ama ister istemez içine oturuyo insanın.. Herkes bi bilmiş bi tuhaf.. Allah merhametli insanlarla aklı başında insanlarla karşılaştırsın
Kolik bebem var kuzum. Mıçmaya gidemiyorum. Evde sürekli kolik müzik çalıyor bangır bangır. Ondan çok giremiyorumNeerdesin kiz sen hic girmiyosun
Bizde de ayni merak etme suan hatta bu satilari yazarken cisimi tutuyorum ayagimda salliyorum uyusunki gidim diyeKolik bebem var kuzum. Mıçmaya gidemiyorum. Evde sürekli kolik müzik çalıyor bangır bangır. Ondan çok giremiyorum
Eeee sizde ne var ne Yok?
Ben de emzik emmemişim öğürmüşüm hep. Sonra parmağımı keşfetmişim emmek için. 7 yaşıma kadar parmak emdim. Sür akıyor derdim ucundan. Okula başlayınca çantamın içine sokar kafamı öyle emerdim. Sonra bıraktım. Şimdi yeğenimde emiyor. 6 yaşında okulda emmiyormuş.kk sakinleri
kac gundur emzik muhabbeti var. yazmazsam catlarim..
emzik verilir verilmez ben o noktada degilim ki ben vermiyrm. ama sizlere nacizane tavsiyem biraktirmak icin gec kalmayin. cunku.....
ben anne sutu hic almadigim icin mecbur emzik vermisler. taaaa 5 yasina kadar. hatjrliyrm baya baya. ve ne yazik ki o kadar gec kaldilar ki bu yasimdayim hala farkinda olmadan dilimi emiyorum. gulmeyin tuhafuniza da gitmesin. o zamandan kalan o aliskanlik duzeltilemiyor tam olarak. lutfen ona dikkat edin. ben cok uzuluyrm cunku biyle oldugunda.
s3ninkaynana benim kaynana modundan Allaha sabir versinBenim kvde bebeği görmeye gelmişti bir hafta kaldı bizimle. Sütüm az geliyor mama veriyorum o yüzden, kilo alımımız zaten yavaş ilerliyor benim canım sıkkın. Kv bir hafta mama verdirtmedi çocuğuma artık kavga gürültü zorla verdim. Neymiş emzirsem ona yetermiş mama çok zararlıymış. Ben sanki çocuğuma emmesin de mama vereyim derdindeyim. Mamayı hazırlamak bir dert zaten. Teyzemin ananemin yanında emziriyorum normalde. Aman onların nazarı değermiş sütüme, sakın onların yanında emzirme bebeği de çıkartma dedi, niye kızınayım çocuğumu sizden saklıyor muyum dedim öyle sustu.
kadın bir haftalığına geldi ellemediği yer kalmadı evimde. İç çamaşırı çekmeceme varana kadar ellemiş karıştırmış. Bir de bana diyor ki dağınıktı düzelttim. Ölür müsün öldürür müsün
Evet 15 20 günde bir buluyor bir şey alınıyor bir süre konuşmuyor bizimle. Sonra kp gelip buna alınmış diyor. Konu konuşuluyor açıklamasını yapıyoruz. Ama nafile gene bildiği gibi devam ediyor. Falan filan cins biri o yüzden takılmıyorum artık. Kendi huzurumuza bakıyorum. Çocuğum için en iyisini eşimle ben bilirim gerisi istediği kadar konuşsun :)saol cnm. duana da amin
ihlamuru kaynatip suzunce ben icine azicik karabiber az limon az da bal ekliyrm. 2 fincani gecme gunde...
bebegine hastalik gecmez bosa endise etme. cunku sutunden senin antikorlarini aliyr ve dogal bagisiklik olusuyorsen kendini kurtarmaya bak.
aman o alinacak yer ariyormus...
saol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?