2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bi dedikoduda benden. Dün kv gittim, bizim bebe de son 1 haftadır müdahaleyle (zeytinyağı, fitil) kakasini yapıyordu dün sabah kendi kendine yapınca sevinçle söyledim aslinda kabiz değildi zorlaniyordu ben yaptirtiyordum. Neyse konuya geliyim
Mama kabizlik yapar dedi, aynen mamalar yapıyor dedim. (Aptamil kullanıyorum). Bebelac alsana dedi, akraba onu kullandi cocuk 4 gün yapamadi o daha kötü dedim. O zaman paket süt al dedi, inek sütü mu dedim he dedi. Bizim ayse (kardeşinin kizi) hep süt icerek büyüdü dedi. Doktor 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin zararli sindiremez ayrıca zeka geriliği yapıyor dedi dedim. ( bu aysenin dediğim biraz safcana, aslinda degilde millet öyle benimsemis) o zaman aysenin gerizekaliligi sutten mi olmuş diye gülüyor. Estağfurullah ben doktorun dedigini diyorum dedim. Yani var ya kizlar birşey bilmiyor, aklina uysam neler yapardım çocuğuma. ( goze limon damlatma, göbeğe tuz kahve basma, vs vs sacma salak seyler hicbirini yaptırmadim). Degisik şeyler ya. Dun bide diyorki bunun kulaklari kafasina gore büyük, yok alt dudağı ice doğru. Yok kafasini hep bi tarafa ceviriyor, yok diyorum diger tarafa da dönüyor. Israrla hayir hep bu tarafa bakıyor diyor. Bunlari diyen insanin tipine baksaniz 4 4 luk sanki. Sinirlerimi bozuyor da ses etmiyorum

Doktora çekinerek götürür oldum bende çok iyi anlıyorum. Bir aydır doktora gitmedik 9 ekimde gideceğiz inşallah kilomuz normale dönmüştür. Bezlerimiz çişimiz kakamız normal ama umarım kilomuzda iyidir.

gecen hafta bende grip oldum, benden bebege bulasti maske takmadigima pisman oldum. bol bol ihlamur ictim ama. birkac gune kendime geldim. agri kesici olarak parol kullandim.

Sanki az almış gibi ama sen gene de bi doktorunla görüş bende bugün emzirme kampına başladım. Bakalım kaç kilo alacak. Mamayı azaltmadan önce ne kadar veriyordun kaç ölçek veriyordun şimdi kaç ölçek veriyorsun

Bütün kvler aynı mı olur ya

cnm tatil keyifleri ancak bitti o yuzden simdi geliyrlar. amca dayi gelen. ev temizlenmedi daha. kiz kucaktan inmiyr. uf... kv bisiler yapip getiririm dedi. olur dedim artik mecburen. evi bi temizleyebilsem super olacak.
Lohsayken de aynı dertlerimiz vardı

Yok canim benim zaten ugrasilmaz xildirir insan her gelene gidene o kadar temizlik yapsa.... Eskiden hafta dolmadan cam silerdim ne manyakmisim umrumda degil vallahi simdi
Yaaaa ben yaptım o hatayı Cumartesi Kocam Evde çocuğa Bakıyor diye tüm Evi sildim süpürdüm, banyo tuvalet ve mutfak dolaplarına giriştim. 2 gündür ameliyat yerim ağrıyor

Kolik bebem var kuzum. Mıçmaya gidemiyorum. Evde sürekli kolik müzik çalıyor bangır bangır. Ondan çok giremiyorum
Eeee sizde ne var ne Yok?
Bizdede geceleri sabaha kadar fön sesi açık uykumun içinde şiddetli baş ağrısıyla uyanıyorum ama sıpa o sesi duyar duymaz sakinleşiyo doğduğundan beri o sesle uyutuyorum

Yaaaa ben yaptım o hatayı Cumartesi Kocam Evde çocuğa Bakıyor diye tüm Evi sildim süpürdüm, banyo tuvalet ve mutfak dolaplarına giriştim. 2 gündür ameliyat yerim ağrıyor
Ya bende geçen evde temizlenmedik yer bırakmadım sabah 7den gece 12 ye kadar temizlik yaptım ameliyat yerim baya ağrıdı bende artık ağrımaz karnım ağrıyodur heralde dedim bunun ağrısı olacak mı sürekli

Hiç takılma. He he de geç ben başta her söylediğine takılıyordum. Eşimle aramız bozulmaya evdeki huzurumuz kaçmaya başlamıştı. Sonrasında hiç duymazdan geldim. Şimdi maşallah tatsızlık çıkmıyor. Tatlı canımı hiç üzmedim, üzememde o üzülsün ben niye üzeleyim. Varsın kendi bildiği gibi düşünsün ama uygulamayı yapamaz. Emzik verin diye tutturdu doğduğu günden beri eşimde bende vermek istemiyoruz. İhtiyaçı yok çocuğun emziğe. Israrla verin diyor. Gitmiş emzik almış. Tabiki veremedi çocuğa. Birde diyor ki vermeyeceğinizi bildiğim için çok pahalı bir emzik almadım. Sana emzik al diyen mi oldu almasaydın.

Efe 3 gundur kaka yapmayor
A korkmalısın
B relax
C doktor 1 haftaya kadar normal dedi
D ,ZEYTİNYAĞI SURDUM. Cikss yaramadı
Korkmamalısın. Sakin olmalısın. Doktorunu dinlemelisin. Masaj ve hareket ettirmeye çalış Efeyi. Birde senin tuvalet alışkanlığın nasıl bi gözlemle. Bizim çünkü benim rahat tuvalete çıktığım günler bebekte rahat yapıyor. Ben kabız olunca oda yapmıyor. Bi gözlemle derim :)

Deli misin kiz yok eksik kalsin aman kendi basina kalabildigi(bi oyuncajlariyla oynadigi) zamana kadar temizlik sadece zaruri bolgelere o kadar

aynı benim kaynana sa ilk dogumda öyle demişti sinir olmustum

gecen hafta bende grip oldum, benden bebege bulasti maske takmadigima pisman oldum. bol bol ihlamur ictim ama. birkac gune kendime geldim. agri kesici olarak parol kullandim.
Gecmis olsun Kizim da kuru kuru öksürüyor şu an benim tum kemiklerim kirilmis gibi her yerim agriyor..

Bir sorum var kizlar. granul sabun camasir makinesine koyarken sulandirmama ragmen erimiyor ,makimada kopürmüyor. Siz nasil kullaniyorsunuz arkadaslar. Deterjan ve yumusatici önerir misiniz memnun kaldiginiz saglikli mis kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…