- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Abc ben yunusaticisini da kullaniyorum deterjanini daGecmis olsunKizim da kuru kuru öksürüyor şu an benim tum kemiklerim kirilmis gibi her yerim agriyor..
Bir sorum var kizlar. granul sabun camasir makinesine koyarken sulandirmama ragmen erimiyor ,makimada kopürmüyor. Siz nasil kullaniyorsunuz arkadaslar. Deterjan ve yumusatici önerir misiniz memnun kaldiginiz saglikli mis kokulu
aslında ben azaltmadim bebek yemiyor eskisi kadar..Sanki az almış gibi ama sen gene de bi doktorunla görüş bende bugün emzirme kampına başladım. Bakalım kaç kilo alacak. Mamayı azaltmadan önce ne kadar veriyordun kaç ölçek veriyordun şimdi kaç ölçek veriyorsun
inşallahDoktora çekinerek götürür oldum bende çok iyi anlıyorum. Bir aydır doktora gitmedik 9 ekimde gideceğiz inşallah kilomuz normale dönmüştür. Bezlerimiz çişimiz kakamız normal ama umarım kilomuzda iyidir.
Bende bir tur aldım birdaha sipariş versem mi diye düşünüyorum. Islak mendiller kururmu acabaGuzel anneler sleepy sevgi dolu kampyasnda 5 bez fiyatına islam mendil ped falan epey indirimde 85tl fark ediyor kendi sitesinde son günmüş bugün. Benim ilk kargo gelmişti sorun yoktu şimdi yine verdim. E bebekte her numara her zaman bulamyrz sleepy natural.
bizimde mamadan çok kilo aldı 2 ayda.Bi dedikoduda benden. Dün kv gittim, bizim bebe de son 1 haftadır müdahaleyle (zeytinyağı, fitil) kakasini yapıyordu dün sabah kendi kendine yapınca sevinçle söyledimaslinda kabiz değildi zorlaniyordu ben yaptirtiyordum. Neyse konuya geliyim
Mama kabizlik yapar dedi, aynen mamalar yapıyor dedim. (Aptamil kullanıyorum). Bebelac alsana dedi, akraba onu kullandi cocuk 4 gün yapamadi o daha kötü dedim. O zaman paket süt al dedi, inek sütü mu dedim he dedi. Bizim ayse (kardeşinin kizi) hep süt icerek büyüdü dedi. Doktor 1 yaşına kadar inek sütü vermeyin zararli sindiremez ayrıca zeka geriliği yapıyor dedi dedim. ( bu aysenin dediğim biraz safcana, aslinda degilde millet öyle benimsemis) o zaman aysenin gerizekaliligi sutten mi olmuş diye gülüyor. Estağfurullah ben doktorun dedigini diyorum dedim. Yani var ya kizlar birşey bilmiyor, aklina uysam neler yapardım çocuğuma. ( goze limon damlatma, göbeğe tuz kahve basma, vs vs sacma salak seyler hicbirini yaptırmadim). Degisik şeyler ya. Dun bide diyorki bunun kulaklari kafasina gore büyük, yok alt dudağı ice doğru. Yok kafasini hep bi tarafa ceviriyor, yok diyorum diger tarafa da dönüyor. Israrla hayir hep bu tarafa bakıyor diyor. Bunlari diyen insanin tipine baksaniz 4 4 luk sanki. Sinirlerimi bozuyor da ses etmiyorum
Kaç günlükken yaptırdın canmAynen çok iyi oldu şimdi hiç sünnet kaygısına girmiyorum bezin içinde kendiliğinden iyileşti gitti
Eğer neşesi iyiyse çok ıkınıp ağlamıyorsa sorun yok.Efe 3 gundur kaka yapmayor
A korkmalısın
B relax
C doktor 1 haftaya kadar normal dedi
D ,ZEYTİNYAĞI SURDUM. Cikss yaramadı
ben de sleepy bez aldım sitesinden 272 bez 12 paket ıslak mendil.Guzel anneler sleepy sevgi dolu kampyasnda 5 bez fiyatına islam mendil ped falan epey indirimde 85tl fark ediyor kendi sitesinde son günmüş bugün. Benim ilk kargo gelmişti sorun yoktu şimdi yine verdim. E bebekte her numara her zaman bulamyrz sleepy natural.
Valla ben altına kullanmdgm halde bitiyor habire ama acmaynca kurumaz canım.Bende bir tur aldım birdaha sipariş versem mi diye düşünüyorum. Islak mendiller kururmu acaba
Yine varken bir üst beden aldım 4 paket 1 de şuan kullandgindn pedini de denemk istyrdm henüz diğer siprstekileri kullanmadm ama temiz içerikli diye aldmben de sleepy bez aldım sitesinden 272 bez 12 paket ıslak mendil.
bez 1 ay ıslak mendil 2 ay gider.
baya indirimli oldu
Gogus pedi kullaniyosan aktigini gormezsin zaten canisiSu birini emerken digerinin akmasini falan goremeden buyutucem ben bu çocuğu herhalde. Zaten ne nişan gördüm ne su gördüm, öyle degisik bi analık hikayesi
Niye gogus pedj kullanmiyosun benm bir gece ped kaymisti gece bi uyandim butun ustum islak usutmusumakiyo valla sinir bisey kiyafetin hep sut oluyo (evde sutyen takmiyom) halka olusuyo orda dun gece de uyurken carsafa akmis tabak kadar yuvarlak islaklik olmus mecbur carsafi degistirdim
Bu durumda benmki 24 saat kaka yapma istegindeGerinme harekeri kaka yaoma istegiymis ayaklari toplama gazmis yay gbi geriliyo yazmisin ya doktor bu sekilde dedi ooof of evet biDe de kakadan sonra yine huzursuz
aynen temiz içerik.Yine varken bir üst beden aldım 4 paket 1 de şuan kullandgindn pedini de denemk istyrdm henüz diğer siprstekileri kullanmadm ama temiz içerikli diye aldm
Senin mesajında görünce haberim oldu bende aldım canım, teşekkür ederimGuzel anneler sleepy sevgi dolu kampyasnda 5 bez fiyatına islam mendil ped falan epey indirimde 85tl fark ediyor kendi sitesinde son günmüş bugün. Benim ilk kargo gelmişti sorun yoktu şimdi yine verdim. E bebekte her numara her zaman bulamyrz sleepy natural.
Yaw bunlar hepsi ayni mi bu eslerin aileleri her seyin icinde...bizimde mamadan çok kilo aldı 2 ayda.
eltim sürekli mamadan şişiyor deyip duruyor.
geçen kp aramış eşimi mama vermeyin köyden süt yolluycam size demis.
sinirimden ağlamak istiyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?