2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben de yarin gidecegim, ozellikle bunu sorucam. Ne diyecek cok merak ediyorum... sizin de iyi haberinizi bekliyoruz insallah.

Ben 11. Haftada söyledim annemlere oda mecburen karnım büyüdü anladılar bana kalsa cinsiyet belli olana kadar söylemem daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum söylemeye erkenden.

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. 11 haftadayım bebeğin bacak arasında bariz bir çıkıntı var doktor cinsiyeti söylemek için erken dedi bu çıkıntı erkek organıda olabilir kız organıda dedi. Erkek olabilirmi acaba doktora gidipte böyle olan varmı

Kizlar ikili tarama yapıldı bugün ense kalınlığı 0.9 cm cıktı doktor kiza benziyor 2 hafta sonra kesin olur dedi ikili tarama yaptiran var mi baska ne cıktı sonuçlar 0.9 cm herhalde iyi bir değer

Gözün aydın canım . senin muhtemel doğum tarihin bende sonra benim 16 sı görünüyor bende cuma kontrole gidicem yaparlar o zaman bana da :)

Kızlar bu ara gaz ve kabızlık problemi yaşayan var mı karnım kocaman ve semsert oluyor. Geceleri resmen ağlatacak kadar karnım ağrıyor . Perşembe günü doktora da soracağım .
Ben de 3 aydir kabizim corba icmeye calisiyorum haftada bir yumusatiyor. Elma da iyi geliyor canim ama gaz agrisi yok bende siskinlik var tas gibi sert karnim

@Bcdogan arkadaşlar bugün doktora gttm 10+3 yerine 10+6 dedi. Her şey normal dedi. Elini gördüm kafasını çok hareketliydi sasirdm. Mide bulantısı ve gece uyuyamama konusunda doktr sadece geçer dedi az kaldı. Inanın bu ara fenayım. Tarama testi istyr msn down falan olsa da istyrm diyne yaptrmyrm dedi. Test kandan diye istedm ama sonra deynce istemdm öyle. Siz ne dusnyrsnz

Bi insan her gece ruya gorur mu ? Evet ben her gece başka bi film . Kimisi komik kimisi urkutucu kimisi anlamsiz ..niye oluyomus yaziyomu

Benim bebiş de tam 11haftalıkken bacak arasını gösterdi canım.Hiç bişy yoktu görüntüde.Seninkin de çıkıntı varsa erkek olma ihtimali yüksek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…