2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gozun aydin...

ben tarama testlerini yaptirmayacagim canim.

Canm ense kalınlığı ölçümü ve kan sonucunu birlikte değerlendirip tam olarak söylüyorlar. Ense kalınlığına bakıldı mı? Benim doktorum hiç bir şekilde aldırmam diyorsan yaptırma. Ama yok kafaya takarım yok Doğuma kadar düşünürüm dersen yapalım için rahatlasın dedi. Allah korusun kötü ihtimalde var tabi ki sonuç iyi çıkmaz sa bu durumu da kafaya takarak sıkıntılı bir hamilelik süreci yaşanabilir. Sonuç kötü bile dese bu yüzde yüz güvenilir olmuyor. Sağlıklı doğan çok çocuk var. Ben de hala düşünüyorum merak ta ediyorum. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize.

Allah kız isteyenlerin de erkek isteyenlerin de gönlüne göre verir inşallah Çok sağolun güzel dualarınız için
cok guzel ya bende kizim olsun istiyorum simdilik 13+5 gunluk bebisim subatin ilk haftasi cagirdi doktor o zaman 14 haftalik olcak inş cinsiyetini görür doktorum da birseyler söyler yoksa meraktan ölücem

Bi insan her gece ruya gorur mu ? Evet ben her gece başka bi film . Kimisi komik kimisi urkutucu kimisi anlamsiz ..niye oluyomus yaziyomu
Hamilelikle birlikte zaten bebeğiyle ilgili, yoğun merak ve endişe duyan anne adaylarının hayatları birçok soruyla, doktor görüşmeleri tahliller ve bilinmezliklerle dolar. Her şeyi öğrenmek isteyen, her konuda en iyisini ve doğrusunu yapmak isteyen anne adayı, gün içinde bilinçli ya da bilinçsiz yoğun kaygılar yaşayabilir. Bütün bunların ve yoğun hormon faaliyetinin sonucunda gece kabusları başlar.

hahaha kendime bile soyleyemediklerimi tokat gibi vurdun yüzüme

hahaha kendime bile soyleyemediklerimi tokat gibi vurdun yüzüme
Valla ben hep kötü kötü rüyalar görüyorum hiç güzel bişey görmedim bu zamana kadar hiç huzurlu uyuyamıyorum

Canım benimkine henüz bakılmadı sanırım 12. Haftada baklyr aslnda icimden baktrmk geçti özel eğitimde idareci olarak calstm down da diğer özel çocuklar içinde öyle zor bir surecki yakinen biliyrm aslında aileler özellikle anneler içinde Cok zor bir süreç ama diyorum ki Rabbimden gelen her şeye raziyim, anne olmak şimdiden başka hisstryr. Annemi daha da iyi anlyrm

Gözün aydın canım . senin muhtemel doğum tarihin bende sonra benim 16 sı görünüyor bende cuma kontrole gidicem yaparlar o zaman bana da :)
Yaparlar inşallah canim her doktor farkli birsey diyor burda okudugum kadariyla bazi doktorlar 12. Hafta bitince gel demiş

Ben de 3 aydir kabizim corba icmeye calisiyorum haftada bir yumusatiyor. Elma da iyi geliyor canim ama gaz agrisi yok bende siskinlik var tas gibi sert karnim
Çorbayı akşam yemekte bende içiyorum da zaten normal yemek yiyemiyorum. Benim ikisi bir arada malesef

Kızlar bende hipertroid cıktı ilac verdıler doktor gecıcı dıye dusunuyo ama ılacı kullanmaya korkmadım degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…