- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Ben de blw düşünüyorum.Allahimmm ek gida konusuyoruzdaha dün dogurmadik mii yaa zaman nasil da geciyo ❤❤❤
3 gun kuralını ben blw yontemiyle duydum. Bazi arkadaslarim da uyguluyodu. Ben de yapabildigin kdr blw yapmayi dusunuyorum. Tatlari kesfetme zevkini yasamasini, yemeyi kendi kendine ogrenmesini ve yerken eglenebilmesini saglamayi istiyorum.5.ay da tadimlara baslarim buyuk ihtimalle. Videyo atiyorum buraya detyli bilgilenmek isteyenler icin
Ben de blw dusunuyorum bence insan dogasina em uygun beslenmeyi ogrenme sekli... 3 gun kuralinda da alissin alissin diye gixliden cocugun agzina dolma atanlari ssymassak iyiAllahimmm ek gida konusuyoruzdaha dün dogurmadik mii yaa zaman nasil da geciyo ❤❤❤
3 gun kuralını ben blw yontemiyle duydum. Bazi arkadaslarim da uyguluyodu. Ben de yapabildigin kdr blw yapmayi dusunuyorum. Tatlari kesfetme zevkini yasamasini, yemeyi kendi kendine ogrenmesini ve yerken eglenebilmesini saglamayi istiyorum.5.ay da tadimlara baslarim buyuk ihtimalle. Videyo atiyorum buraya detyli bilgilenmek isteyenler icin
Allahimmm ek gida konusuyoruzdaha dün dogurmadik mii yaa zaman nasil da geciyo ❤❤❤
Aynen.maydanozsuyu aynen baya arastirdim her yonuyle bakalim sonrasinda rahat ediciiz hem de cocugun peşinde mama kasigiyla kosup onu yemekten sogutmak istemiyorum. Bi arkadasm da oyleydi kiz 3 yasina kdr cignemeyi ogrenmedi agzinda biriktiriyodu hep yemekten kaciyo falan. Oyle olsun istemiyorum.
Mysonismysun yaa arkadasimn bebeginin 1.yas gunundeyiz koydu cocugu mama sandalyesine altina da ortuyu serdi verdi eline etli ekmegi biz şok
sekersizfistikezmesi hamileyken blw arastirirken gordum kadini anlatımını da cok sevdim. Ne darliyosun kiz yazik
maydanozsuyu aynen baya arastirdim her yonuyle bakalim sonrasinda rahat ediciiz hem de cocugun peşinde mama kasigiyla kosup onu yemekten sogutmak istemiyorum. Bi arkadasm da oyleydi kiz 3 yasina kdr cignemeyi ogrenmedi agzinda biriktiriyodu hep yemekten kaciyo falan. Oyle olsun istemiyorum.
Mysonismysun yaa arkadasimn bebeginin 1.yas gunundeyiz koydu cocugu mama sandalyesine altina da ortuyu serdi verdi eline etli ekmegi biz şok
sekersizfistikezmesi hamileyken blw arastirirken gordum kadini anlatımını da cok sevdim. Ne darliyosun kiz yazik
Bugün okumaya başlayacağım. Sen okuyor musun?bebitolarina kitap okuyan var mi?
bakalim kismet ne zamana olur cnm. bu sene mi seneye mi bilemiyrm. acik fotoda ekleelmiyrz
ya bir gorseydin. nasillll guzellerdi. hele kucagina alip sevmek koklqmqk. uffff.Yaa ne güzel bulusulmusskeskee bende olsaydimmmm ❤❤ en güzeli de bebeleri görmek yaa her şeylerini nerdyse blyrz kuzuların görmek ne güzel olurdu
vallahi uzunmus izleyemwdim. asla o bulamaci yedirmem bebeme. oglumda 3 gun kuraliyla herseyi tek tek yedirdim. yutmaslyi ogrenmesi icin asla pure yapmadim hep puturlu yedi. 1 yasindq kasigi ile kendi yiyebiliyordu cunku oncesinde yogurda bile elini sokup 1 agzina 2-3kez kafa ve yuzune suruyorduAllahimmm ek gida konusuyoruzdaha dün dogurmadik mii yaa zaman nasil da geciyo ❤❤❤
Super wallamaydanozsuyu aynen baya arastirdim her yonuyle bakalim sonrasinda rahat ediciiz hem de cocugun peşinde mama kasigiyla kosup onu yemekten sogutmak istemiyorum. Bi arkadasm da oyleydi kiz 3 yasina kdr cignemeyi ogrenmedi agzinda biriktiriyodu hep yemekten kaciyo falan. Oyle olsun istemiyorum.
bulamaci anlatmiyo kadin senin yaptigina benzer seyleri blw yi anlatiyo sen zaten biliyosun izlemene gerek yok bacimbakalim kismet ne zamana olur cnm. bu sene mi seneye mi bilemiyrm. acik fotoda ekleelmiyrz.. cok gizli .
ya bir gorseydin. nasillll guzellerdi. hele kucagina alip sevmek koklqmqk. uffff.
vallahi uzunmus izleyemwdim. asla o bulamaci yedirmem bebeme. oglumda 3 gun kuraliyla herseyi tek tek yedirdim. yutmaslyi ogrenmesi icin asla pure yapmadim hep puturlu yedi. 1 yasindq kasigi ile kendi yiyebiliyordu cunku oncesinde yogurda bile elini sokup 1 agzina 2-3kez kafa ve yuzune suruyordu.. hey gidi gunler. simdi 5yasinda bicak catak rahat kullaniyor... hic zorlanmadim vallahi. darisi kizima.
Valla minnacık bebe yatakta nasıl tek uyur ya gerçekten şimdi memede kendinden geçmiş uyuyor ama yerine bırakayım gözünü açar cin gibiAman salla ya.
Millete kalsa kucağımıza da almayalı.
Geçen bana bırak yatağa uyur ya boş er dediler
Etrafi bok goturecek yalniz belli bi surebulamaci anlatmiyo kadin senin yaptigina benzer seyleri blw yi anlatiyo sen zaten biliyosun izlemene gerek yok bacim
Saadettin teksoy gbi parmagimla gelip desifre edecem sizi oteki bulusmada haber vermeden gorursuz siz intikamim aci olacakbakalim kismet ne zamana olur cnm. bu sene mi seneye mi bilemiyrm. acik fotoda ekleelmiyrz.. cok gizli .
ya bir gorseydin. nasillll guzellerdi. hele kucagina alip sevmek koklqmqk. uffff.
vallahi uzunmus izleyemwdim. asla o bulamaci yedirmem bebeme. oglumda 3 gun kuraliyla herseyi tek tek yedirdim. yutmaslyi ogrenmesi icin asla pure yapmadim hep puturlu yedi. 1 yasindq kasigi ile kendi yiyebiliyordu cunku oncesinde yogurda bile elini sokup 1 agzina 2-3kez kafa ve yuzune suruyordu.. hey gidi gunler. simdi 5yasinda bicak catak rahat kullaniyor... hic zorlanmadim vallahi. darisi kizima.
Şu anda da götürüyor zatenEtrafi bok goturecek yalniz belli bi sure
Valla minnacık bebe yatakta nasıl tek uyur ya gerçekten şimdi memede kendinden geçmiş uyuyor ama yerine bırakayım gözünü açar cin gibi
Ben de videodan sonra heyecan yaptım.Kızlar mama sandalyesi bakarken buldum kendimi blw videosu izledktn sonra bence türkçe böy diyelim biz ingiliççe yerine
mama sandalyesi cok hantal ve kullanissiz oluyor bana gore. o zaman oglumda bundan almistum. hala duruyr. masada bizimle yiyebiliyrdu ve her yere tatile ya da annaneye vs giderken tasiyordum. katlaniyr omza asiliyor. yine bununla devamKızlar mama sandalyesi bakarken buldum kendimi blw videosu izledktn sonra bence türkçe böy diyelim biz ingiliççe yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?