2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buna bayıldım ya bence bu mantıklı aldım ben ama uygun fıyata

Bende civilden bunu aldım çok kullanışlı geldi sandalye gibi otutturururum yere falan ben yediririm hem çalışma masasıda oluyo çok hoşuma gitti fiyatıda çok uygun

Eklentiler

• Screenshot_20191028_125146_com.android.chrome.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 43
Bende civilden bunu aldım çok kullanışlı geldi sandalye gibi otutturururum yere falan ben yediririm hem çalışma masasıda oluyo çok hoşuma gitti fiyatıda çok uygun
guzel gunlerde kullanim canim

Kızlar ben ek gıdaya geçince bunu serecem mama sandalyesinin altına sıvı geçirmiyo alta çok kullanışlı bişey kirlendikçe kaldır at yerlerde batmamış olur şuanda kullanıyorum balık falan yiyeceğimiz zaman direk masaya seriyorum atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191028_131148_com.android.chrome.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 39
Canim cok iyiymis , alt acma
örtüsü bile olur bu

blw çok güzel bende ilk kizimda yaptım ama şimdi hiç bisey yemiyo...sadece kendi sevdiği şeyleri yiyor
sulu yemek hiç yemiyo ama oturmaya başladı gindan beri kendi yiyor çok rahat üstüne dökmeden
yaşıtlarına göre çok iyi ben bide 4 yıldır nerdeyse 10 defa dan fazla olmamıştır o uyurken yemek yemem kimileri der uyusun yemk yeyim ben öyle demedim
bebekken bile sofraya yaklastiriyirum öğrensin diye

Bakalım biz de birlikte yiyoruz eşim kucağına alıyor bizi izliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…