2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
1 saat-1.5 ama kendısı ıstıyor bır bır bucuk saat gecınce uyumak ıstıyor gecede uykusu alıskanlık demek kı banyo gunlerı uzun uyuyor ama
Hey masallah.
Bizim oğlan daha uyumadı bugün.
6 20 de uyandı sabah.

B Bluemom44 n
Canım civilde aslanlı o kadar çok şey var ki istemsiz 1yasa kadar doldurdum. Mutlaka bak kadife aslanlı mont mutlaka al

kizlar ya akşam aksam bilendir bozuldu
kullandığınız memnun olduğunuz markalar varmı set olarak acil almam lazım çok kullaniyorum

B Bluemom44 n
Canım civilde aslanlı o kadar çok şey var ki istemsiz 1yasa kadar doldurdum. Mutlaka bak kadife aslanlı mont mutlaka al
Benim de aslan takıntım var
Aslanı takımlar asla lı çoraplar aslanlı şapka aslan kaplan heryer...
Geçen aslanlı kadife takım aldım yine.
Erkek bebesine çok yakışıyor

Bu ara atak donemınde kucak ıstıyor sureklı bızımkı ya kucakda ya uyumus
Valla bizimki doğduğu günden beri kucak istiyor.
Kıçımız yer görmüyor bazen.
Daha Pusete koymaya eğilirken bağırıyor.
Dik tutucaz önü dönük olacak izleyecek sağı solu beyefendi.
Anası kılıklı 5 dk durmuyor

Benim de aslan takıntım var
Aslanı takımlar asla lı çoraplar aslanlı şapka aslan kaplan heryer...
Geçen aslanlı kadife takım aldım yine.
Erkek bebesine çok yakışıyor
Ya en son daha almicam dedim ama civildeki takımlar harika. Aslan gibi güçlü ama merhametli vicdanlı olsunlar inşallah canimm

Kızlar müjdeli haberimmm varrr 3 aylık olunca az da olsa uslu oluyolar yaaa maşallah bin kere oğluş düzeldi biraz uykuları düzene giriyo yavaş yavaş artık uykusu gelince belli ediyo kendini gözleri kızarıyo döşüme basıyorum beyaz gürültü açıyorum poposunu pışpışlıyorum uyuyo şükür bazende berabee koynuma alıyorum yatakta yan yatıp sarılıyorum o zamanda uyuyo gittikçe tatlı oluyo bunlar ya herşeye gülüyo kurban olduğum gözümün içine içine bakıyo annem bişey desede gülsem diye gözlerinin içiyle gülüyo çok bambaşka bi duygu evlat sevgisini rabbim isteyem hak eden herkese nasip etsin sağlıkla büyütelim inşallah yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…