2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
öyle canim evlat bambaşka bi duygu harika

Aglicam cidden mi masallah masallah

Amin

Amin canim evet duzene giriyolar cidden yavas yavas eskisi gbi degil masallah... Amin evlat bambaska bisey herkes bi yana o bi yana

Aglicam cidden mi masallah masallah
Aynen kuzum inşallah seninkide bir an önce düzene girer uykuları herşeyi ama inan düzeliyolar benimkide ilk zamanlar kolikti doktor kolik yapacağın hiç bişey yok böyle gider 3 aya doğru düzelir dedi 2. Aydan sonra düzelmeye başladı şükür

Siz de uyuyunca özleyip fotoğraflarına bakıyor musunuz? O kadar uğraşıp didinip uyutup sonra uyanmasını istemek de sevdaya dahil mi?
O kadar çok özlüyorum ki bazen mırıldanıyo ıhh diyo hemen gidip başına aamaaann benimm oğlumm uyanmışş diyorum alıyorum kucağımaa hemen açıyorum emziriyorum

B Bluemom44 n
Canım civilde aslanlı o kadar çok şey var ki istemsiz 1yasa kadar doldurdum. Mutlaka bak kadife aslanlı mont mutlaka al
Kışlık alışveriş düşünüyordum bende. En son 3aylık almıştım herşeyi 62cm küçük gelmeye başladılar bile. Bu ayı bitirip 3-6 aylık alışverişi yapmam gerek. Civilden bir polar tulum hediye gelmişti bayıldım bakacaktım zaten iyiki söyledin canim özelden resim atabilir misin bizim buradaki mağaza küçük muhtemelen internetten alırım

Benim de aslan takıntım var
Aslanı takımlar asla lı çoraplar aslanlı şapka aslan kaplan heryer...
Geçen aslanlı kadife takım aldım yine.
Erkek bebesine çok yakışıyor
Dm den foto atarmısın canım marka yazarak ben hiç bulamıyorum aslanlı

Siz de uyuyunca özleyip fotoğraflarına bakıyor musunuz? O kadar uğraşıp didinip uyutup sonra uyanmasını istemek de sevdaya dahil mi?♥
Evet fakat bide bunun dis cikarma donemi gelecek tkrar geceleri uyuyamicaz, iste biz o gun tukenecegiz..

İcim acildi umut geldi moral buldum insallah canim ınşallah
@sekersizfistikezmesi lütfen tas bebegime iftira atma gayet uslu bi kere o

GünYdın kızlarr
Ay dün 4 koldan Atatürklü cıtcıtlı bady baktık bulAmadık
Lcw de tshirtler vardı kucuk bedeni yok
Dedim evden kırmızı beyaz giydiririm
Anam cocugun kırmızı hic biseyi yokHersey pembe
Kutlamaya gidecegiz aksam bayram yerine.
Bugun cıkıp bakcm artık kırmızı bisy.
Son güne bırakmamak lazımmıs anladım

Biz gece 3 5
Canım 3 6 ay alma bak foto gondercem ben yine 6 9 ve 9 12 aldım. Hatta altları sadece 9 12 aldım rahatca oldu.Tulumları 9 ay ki seninki boyu benim kedimden uzun montla fotosunu atcam biraz gül büyük aldım onu kış tam oldgnda giyer diye montu bulamzsan mağazada ve internette burdan alır kargolarım sana.

Onun tipini yerimmm sadece beyaz da giyebilir.
Benim Leon'a aldgm ilk tshirt 1 yaş Atatürk tshirti idi aynısından kendime sweat aldım eşim bozuldu bana neden yok diye z kendisi hayran Atamıza çok sanslsnz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…