Canım 3 6 ay alma bak foto gondercem ben yine 6 9 ve 9 12 aldım. Hatta altları sadece 9 12 aldım rahatca oldu.Tulumları 9 ay ki seninki boyu benim kedimden uzun montla fotosunu atcam biraz gül büyük aldım onu kış tam oldgnda giyer diye montu bulamzsan mağazada ve internette burdan alır kargolarım sana.
Kızlar oğluşun yazlık alışverişini internetten lc den yaptım 16 parça aldım 200 tl tuttu çok uyguna geldi 3 4 tane tulum 2 tane şort 8 9 tane tişört çok güzel şeyler var çol uygun 10 tl tişört 15 tl kot şortlar
Kızlar oğluşun yazlık alışverişini internetten lc den yaptım 16 parça aldım 200 tl tuttu çok uyguna geldi 3 4 tane tulum 2 tane şort 8 9 tane tişört çok güzel şeyler var çol uygun 10 tl tişört 15 tl kot şortlar
Ya gece çok tuhaftı
Resmen beynim benimle oyun oynadı hep.
Yüksek bi çığlık sesiyle uyandım yarı uyuyordum.
Korktum kalktım.
Benden başka herkes uyuyo.
Çocuk gayet sakin.
Eşim uyuyor.
Yattım yine aynı.
Sabahı zor ettim
Yorgunluktan galiba
Ya gece çok tuhaftı
Resmen beynim benimle oyun oynadı hep.
Yüksek bi çığlık sesiyle uyandım yarı uyuyordum.
Korktum kalktım.
Benden başka herkes uyuyo.
Çocuk gayet sakin.
Eşim uyuyor.
Yattım yine aynı.
Sabahı zor ettim
Yorgunluktan galiba
Kizlar sizin de yawrularda buyuk degisimler oluyo mu bu ara cok daha degisik sesler cikarma arkasina gectigimde kafayi arkaya kaldirip bakma kendi kendine bi cisme bakip sesler cikarma kahkaha tarzi gulme vs... Gecen haftaki ataktan sonra cok degisti... Bi de bu isin en guzel tarafi gozunu benden alamiyo herkesin kucaginda bana bakiyo
Kizlar sizin de yawrularda buyuk degisimler oluyo mu bu ara cok daha degisik sesler cikarma arkasina gectigimde kafayi arkaya kaldirip bakma kendi kendine bi cisme bakip sesler cikarma kahkaha tarzi gulme vs... Gecen haftaki ataktan sonra cok degisti... Bi de bu isin en guzel tarafi gozunu benden alamiyo herkesin kucaginda bana bakiyo
Evet benim.bebegimde de çok degisiklikler var, kahkaha 1-2kez atti , gozüyle cok guzel takip ediyor hüvve hüvve diye sesler cikartiyor beni hemen taniyor gülüyor :) tum bebislere masallah