Kızlar bende hipertroid cıktı ilac verdıler doktor gecıcı dıye dusunuyo ama ılacı kullanmaya korkmadım degıl
Çok zor gerçekten. Senin ilk çocuktu değil mi? Benim 2. Olacak inşAllah. Annelik tarifsiz bir lütuf bizlere. Rabbim korktuklarımız ile imtihan etmesin canm.Gönlümüzü ferah tutalım sağlıklı sihhatli hayırlı evlatları olsun hepimizin.Canım benimkine henüz bakılmadı sanırım 12. Haftada baklyr aslnda icimden baktrmk geçti özel eğitimde idareci olarak calstm down da diğer özel çocuklar içinde öyle zor bir surecki yakinen biliyrm aslında aileler özellikle anneler içinde Cok zor bir süreç ama diyorum ki Rabbimden gelen her şeye raziyim, anne olmak şimdiden başka hisstryr. Annemi daha da iyi anlyrm
Demekki bilincaltimizi iyi dusuncelerle doldurmak gerekiyor.. cok rahat gorunsem de disaridan en uzun hayalim bir sonraki muayeneye kadar insallah saglikla gecsin gelsin agustosssValla ben hep kötü kötü rüyalar görüyorum hiç güzel bişey görmedim bu zamana kadar hiç huzurlu uyuyamıyorum
cok guzel ya bende kizim olsun istiyorum simdilik 13+5 gunluk bebisim subatin ilk haftasi cagirdi doktor o zaman 14 haftalik olcak inş cinsiyetini görür doktorum da birseyler söyler yoksa meraktan ölücem
Sağol canımHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kızınız
Haber ver canım merak ettimHayırlısı olsu Allah kucağında göstersin inşallah benimde tam 12+5 te randevum var acaba minigim de gösterir mi
sorma yahu. ben de yıldım. oglumda 1 tane hap icmedim. bu kuzumda 2 kutu antibiyotik bitti. antibiyotik kullanirken kanda nasil enfeksiyon cikti diye bana soruyor dahiliye doktoru. tıp okumadim ki muhendisim benHaydaa ne enfeksiyonu simdi bi kurtulamadin ya
super masallah. gozun aydin canim.Kızlar bir erkek bebiş de bizden geliyorBizim babamız önce abimiz olsun istiyordu, doktorumuzda babasına söyleyin abi geliyor dedi herkesin gönlündekini allah versin inşallah
asil lullanmazsan korkmalisin. tiroid sorunlari tedavi edilmezse erken dogum, dusuk, bebekte cucelik ya da develik gibi saglik sorunlari vs hersey gelisebilir. ben de hasimatoyum. yani hipotirod benim... ilac iciyorum.Kızlar bende hipertroid cıktı ilac verdıler doktor gecıcı dıye dusunuyo ama ılacı kullanmaya korkmadım degıl
Aminnn aminn aminn canım inşallah sağlıkla gelirler inşallah. Bulantı ve uykusuzlk beni öyle bir noktaya getryr ki Rabbime nankör olmak istmyrm ama şuan bilemyrm. Nasip olursa ilk olacakÇok zor gerçekten. Senin ilk çocuktu değil mi? Benim 2. Olacak inşAllah. Annelik tarifsiz bir lütuf bizlere. Rabbim korktuklarımız ile imtihan etmesin canm.Gönlümüzü ferah tutalım sağlıklı sihhatli hayırlı evlatları olsun hepimizin.
Bende aynı 2. Gebeliğim fakat hiç planlamıyorduk tam herşeyi yoluna koyduk 1.büyüdü derken yenisi yolda aynen dediğiniz gibi şuan iyiki olmuş diyorum fakat bizim ertesi gün hapı(ella) kullanmama rağmen oldu bilginiz varmı acaba ertesi gün hapıyla gebelikte sorunla karşılaşılabilirmi?benimkide supriz:) planlanmamıs bir gebelik. duygularım o kadar karıştıki ilk ogrendigimde, simdi simdi toparlıyorum kafamı yuregimi.
tam hayatımızı yoluna koymus cocukları bir sekilde yonlendirmis artık gezeriz tozarız rahat ederiz derken, here hoop, hosgeldin bebegim. vardır elbet bir tevafuk bunda da, basta evdekilere haksızklık etttigimi dusundum, onların hakkını gasp ettiğimi, ne bileyim turlu turlu sey. fakat su an diyorum ki iyi ki gebe kalmısım. yeni unuttugum heyecanlar, kendimi daha bi kadın daha bi guclu hissediyorum ama bir yandan turlu turlu endiseler, ikili test uzerine yaptıgım sayısız okumalar, amniyosentez bilmemneturlu turlu endiseler.. beri yandan bu gebeliğimi stresle degil de keyifle gecirebilirsem ne iyi olur dusuncesi.
kimseye soylemedim ben henuz. esim, iki yakın arkadasım o kadar. bir de burası. ilk trimester bir atlatılsında dedim saglıkla. siz paylastınız mı bebek haberini?
Ooo maşallah erkekde çok güzel ama kız bi başka sağlıkla gelsinler hepsi inşallahKızlaaar ilk kız bebek haberi benden gelsininşallah kızım geliyor. Allah tüm kız bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
Her ay troidlere baktiriyormusun cnm bende 50 mg içiyorum troid hapını 2 gün sonra baktircam tekrarsorma yahu. ben de yıldım. oglumda 1 tane hap icmedim. bu kuzumda 2 kutu antibiyotik bitti. antibiyotik kullanirken kanda nasil enfeksiyon cikti diye bana soruyor dahiliye doktoru. tıp okumadim ki muhendisim ben
idrar kultur sonucunu bekliyorum. yarin cikacak. eger onda varsa yine antibiyotik ne yazik ki ;(
super masallah. gozun aydin canim.
asil lullanmazsan korkmalisin. tiroid sorunlari tedavi edilmezse erken dogum, dusuk, bebekte cucelik ya da develik gibi saglik sorunlari vs hersey gelisebilir. ben de hasimatoyum. yani hipotirod benim... ilac iciyorum.
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimizGözünüz aydın o zaman canım:) sağlıkla gelsin bebiş
Sağol canım sağlıkla gelsin inşallah tüm bebişlerHayırlı olsun canm sağlıkla gelsin inşAllah.
Canım öncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Bence 2li testi yaptır derim. Tabiki downlı olsada istiyor olabilirsin fakat buna hazırlıklı olsan daha iyi değil mi? Normal bebeklerden farklarını gelişimlerini eğitimlerini vs araştırsan daha hazırlı olursun en azından ben öyle düşünüyorum. Doğum sonrası elin ayağın birbirşne karışacağına hazırlıklı olsan bu duruma bence daha iyi canım. Ben haftaya gidiyorum yaptırmak için. Gece uyuyamama problemi bende de aynı canımB Bluemom44 arkadaşlar bugün doktora gttm 10+3 yerine 10+6 dedi. Her şey normal dedi. Elini gördüm kafasını çok hareketliydi sasirdm. Mide bulantısı ve gece uyuyamama konusunda doktr sadece geçer dedi az kaldı. Inanın bu ara fenayım. Tarama testi istyr msn down falan olsa da istyrm diyne yaptrmyrm dedi. Test kandan diye istedm ama sonra deynce istemdm öyle. Siz ne dusnyrsnz
Gözün aydın canım Allah hayırlı sağlıklı çabuk bir doğum nasip etsinKızlar bir erkek bebiş de bizden geliyorBizim babamız önce abimiz olsun istiyordu, doktorumuzda babasına söyleyin abi geliyor dedi herkesin gönlündekini allah versin inşallah
tabi cnm her ay bakiliyr. haftaici 125 haftasonu 100mg ilacim.Her ay troidlere baktiriyormusun cnm bende 50 mg içiyorum troid hapını 2 gün sonra baktircam tekrar
hem gecmis olsun hem gozun aydin cnm.Çok sukur bizde gittik kontrole bebeğim çok iyi 9 şubata tekrar randevu sanırım 2li test için cinsiyetler öğrenilmiş hayırlısı olsun ins sağlıkla sihhatle gelsinler ins yeşil alıntım için cleocin diye vajinal krem verdi 7 günlük
Acaba kullandığın antibiyotiğe bağışıklığın olabilir mi ki insallah tedavinden sonuc alirsin yeter artık enfeksiyon yahusorma yahu. ben de yıldım. oglumda 1 tane hap icmedim. bu kuzumda 2 kutu antibiyotik bitti. antibiyotik kullanirken kanda nasil enfeksiyon cikti diye bana soruyor dahiliye doktoru. tıp okumadim ki muhendisim ben
idrar kultur sonucunu bekliyorum. yarin cikacak. eger onda varsa yine antibiyotik ne yazik ki ;(
super masallah. gozun aydin canim.
asil lullanmazsan korkmalisin. tiroid sorunlari tedavi edilmezse erken dogum, dusuk, bebekte cucelik ya da develik gibi saglik sorunlari vs hersey gelisebilir. ben de hasimatoyum. yani hipotirod benim... ilac iciyorum.
Hastaneyi arasan canim daha dogru bilgi verirler her hastanenin duzeni farkli olabiliyorMerhaba agustos anneleri. Ozel hastaneye gidiyorum 19 ocakta 2'li test, kan ve idrar tahlili yaptırdım sonuclari 6 subat gibi almaya gidecegim tekrar randevu alip ucret odemem gerekir mi yoksa sonuc almak icin direk doktora gidebilir miyim? cevaplar icin simdiden tesekkur ederim. Iyi aksamlar
Yorum icin tesekkur ederim. Aklıma gelmemisti aramak daha dogru olur.Hastaneyi arasan canim daha dogru bilgi verirler her hastanenin duzeni farkli olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?