2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bende hipertroid cıktı ilac verdıler doktor gecıcı dıye dusunuyo ama ılacı kullanmaya korkmadım degıl

Benim de hamilelikte tsh yükseldi canım 25 mg eutrox diye bi ilaç kullanıyorum.İlacı mutlaka kullan,bebeğe bir zararı yok tam tersi faydası var.

Çok zor gerçekten. Senin ilk çocuktu değil mi? Benim 2. Olacak inşAllah. Annelik tarifsiz bir lütuf bizlere. Rabbim korktuklarımız ile imtihan etmesin canm.Gönlümüzü ferah tutalım sağlıklı sihhatli hayırlı evlatları olsun hepimizin.

cok guzel ya bende kizim olsun istiyorum simdilik 13+5 gunluk bebisim subatin ilk haftasi cagirdi doktor o zaman 14 haftalik olcak inş cinsiyetini görür doktorum da birseyler söyler yoksa meraktan ölücem

Bence hepinizin belli olacak haber verin mutlaka
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kızınız
Sağol canım

Hayırlısı olsu Allah kucağında göstersin inşallah benimde tam 12+5 te randevum var acaba minigim de gösterir mi
Haber ver canım merak ettim

Haydaa ne enfeksiyonu simdi bi kurtulamadin ya
sorma yahu. ben de yıldım. oglumda 1 tane hap icmedim. bu kuzumda 2 kutu antibiyotik bitti. antibiyotik kullanirken kanda nasil enfeksiyon cikti diye bana soruyor dahiliye doktoru. tıp okumadim ki muhendisim ben
idrar kultur sonucunu bekliyorum. yarin cikacak. eger onda varsa yine antibiyotik ne yazik ki ;(

Kızlar bir erkek bebiş de bizden geliyor Bizim babamız önce abimiz olsun istiyordu, doktorumuzda babasına söyleyin abi geliyor dedi herkesin gönlündekini allah versin inşallah
super masallah. gozun aydin canim.

Kızlar bende hipertroid cıktı ilac verdıler doktor gecıcı dıye dusunuyo ama ılacı kullanmaya korkmadım degıl
asil lullanmazsan korkmalisin. tiroid sorunlari tedavi edilmezse erken dogum, dusuk, bebekte cucelik ya da develik gibi saglik sorunlari vs hersey gelisebilir. ben de hasimatoyum. yani hipotirod benim... ilac iciyorum.

Aminnn aminn aminn canım inşallah sağlıkla gelirler inşallah. Bulantı ve uykusuzlk beni öyle bir noktaya getryr ki Rabbime nankör olmak istmyrm ama şuan bilemyrm. Nasip olursa ilk olacak

Bende aynı 2. Gebeliğim fakat hiç planlamıyorduk tam herşeyi yoluna koyduk 1.büyüdü derken yenisi yolda aynen dediğiniz gibi şuan iyiki olmuş diyorum fakat bizim ertesi gün hapı(ella) kullanmama rağmen oldu bilginiz varmı acaba ertesi gün hapıyla gebelikte sorunla karşılaşılabilirmi?

Her ay troidlere baktiriyormusun cnm bende 50 mg içiyorum troid hapını 2 gün sonra baktircam tekrar

Çok sukur bizde gittik kontrole bebeğim çok iyi 9 şubata tekrar randevu sanırım 2li test için cinsiyetler öğrenilmiş hayırlısı olsun ins sağlıkla sihhatle gelsinler ins yeşil alıntım için cleocin diye vajinal krem verdi 7 günlük

Canım öncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Bence 2li testi yaptır derim. Tabiki downlı olsada istiyor olabilirsin fakat buna hazırlıklı olsan daha iyi değil mi? Normal bebeklerden farklarını gelişimlerini eğitimlerini vs araştırsan daha hazırlı olursun en azından ben öyle düşünüyorum. Doğum sonrası elin ayağın birbirşne karışacağına hazırlıklı olsan bu duruma bence daha iyi canım. Ben haftaya gidiyorum yaptırmak için. Gece uyuyamama problemi bende de aynı canım

Her ay troidlere baktiriyormusun cnm bende 50 mg içiyorum troid hapını 2 gün sonra baktircam tekrar
tabi cnm her ay bakiliyr. haftaici 125 haftasonu 100mg ilacim.

hem gecmis olsun hem gozun aydin cnm.

Merhaba agustos anneleri. Ozel hastaneye gidiyorum 19 ocakta 2'li test, kan ve idrar tahlili yaptırdım sonuclari 6 subat gibi almaya gidecegim tekrar randevu alip ucret odemem gerekir mi yoksa sonuc almak icin direk doktora gidebilir miyim? cevaplar icin simdiden tesekkur ederim. Iyi aksamlar

Acaba kullandığın antibiyotiğe bağışıklığın olabilir mi ki insallah tedavinden sonuc alirsin yeter artık enfeksiyon yahu

Hastaneyi arasan canim daha dogru bilgi verirler her hastanenin duzeni farkli olabiliyor

Kızlar doktor bu ilacı vermıs ama ıcınde hamılelık ve emzirme de kullanılırsa bebek te guatır yapabilir dıyor 2 hafta sonra gerı gıdecem kontrole hatta dahiliye kendı doktoruna sorsun ılac bıraz riskli demıs

Eklentiler

• IMG-20190129-WA0005.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…