2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O bnada oluyo halisulasyon da goruyorum hatta asiri yorgunluktan

Beni hep korkuttular, işte tam uyan öyle emzir, ışık açık uyu yoksa ayılamazsın bişe mişe olur, ay yanyana uyuma ezersin bilmem ne. O kadar psikolojimi bozmuşlar ki bazen uyandığımda üzerimdeki, yanımdaki, hatta altımdaki battaniyeyi bebek sanıyorum, uyuyakalmışım da sanki bir şey olmuş gibi böyle kalp çarpıntısıyla uyanıyorum. Felaket tellalları ya sinir oluyorum.

Can yoldaşlarım yine ben geldim❤ inanın daha sık girmek istiyorum ama bebeğime tek bakıyorum fırsat bulamıyorum. En ufak boşlukta uyumaya çalışıyorum

Artık daha iyiyim baya evde nerdeyse her şeyi yapabiliyorum. Bi kaçınız nasıl oldun diye yazmış ama bana bildirim gelmiyo uygulamayı açınca gördüm.

Ameliyatlar yoğun bakımlar derken hepsi sırayla geçti hamd olsun.

Kızlar dediğiniz gibi göz göre göre değişiyor büyüyor bu bebişlerimiz. Dün ilk kez kahkahaattı o kadar heyecanlandım ki acaba bana mı öyle geldi dedim zorladım bi daha yapmadı sabah uyanmalarinda beni görünce gülmesi aşkla bana bakarak kıçını devirerek gerilmesi falan beni benden alıyo

Ama son zamanlarda durup dururken bir anda aşırı çığlıkla katılarak ağlamaya başlıyo sanki biri etini sıkmış gibi canı yanmış gibi. Ne olduğunu anlayamıyorum herkes gaz sancısı bir anda vuruyodur diyo. Var mı başına gelen?

Eğer civilden alıyosanız kesinlikle büyük alın ben tulum aldım 6 9 aldım küçük geliyo şuan boyu 65 cm
Kalıplar çok fark.ediyor değil mi? Birde ben pantolon lastigne çok takintlym illa ki bol olcak. Bazen ben burdan 6 9 ve 9 12 giyiyor dedgmde arkdslar şaşırdı ama durum bu canım

Hiç evham yapma valla. Ben ilk gunden beri yanımda yatırıyorum. E bebekten reflü yatağı almıştım yokuşlu olanlardan ona koyuyorum yanımda yatıyo. Beşiğine koyamıyorum. Gerçi bnmki de psikolojik. Orda kendini yanlız hissedicek diye korkuyorum. Sanki beşiğinde uyanıp beni göremez kokumu alamazsa hastanede kaldığım günleri hissedicek tekrar diye korkuyorum bende öyle kafayı yedim. O 8 gün ne hissetti acaba bensiz, acaba bilinç altına işledi mi duygusal hasar verdi mi bunu düşünüyorum sürekli ağlayasım geliyo.

Neyse konu nereye gitti. Bebeğin yanında olduğunu bildiğin için o bilinçle uyuyosun bi de yatak yüksek 5-10 cm kadar hissediyosun yani korkma. Ama tabi dikkat etmek lazım

Sagolsunlar banada tam tersı uykum hafıf zaten cıt dese kalkarım yanında yatır dedıler kalkar emzırır yatarsın uykun bolunmez oyle alıstık gercekten ıyı oluyor

Lcw mi? Aslında şimdiden yazlık alsak mantikli

Ya ben zaten kendimden eminim, her seferinde olmasa da gayet beraber yatıyoruz. Kayınvalidem sorunca da “Aaa olur mu anne tabi ki ayrı yatıyoruz” diyorum. Ay em sorü....

Ya ben zaten kendimden eminim, her seferinde olmasa da gayet beraber yatıyoruz.♥ Kayınvalidem sorunca da “Aaa olur mu anne tabi ki ayrı yatıyoruz” diyorum. Ay em sorü....

Aynen bana da teyzem annem her telefonda yanında yatırma diyo bende ayyy yatırır mıyım diyorum asla

Benımde oyle bızım kı aglamıyor ama ellerını cok sıkıyor o yuzden oluyor bence
Evet aynen ağlamıyor ama elleri sımsıkı yumruk ondan mı acaba dedim çok mu üşüyo ama kaloriferi yüksek açıyorum odayı önceden ısıtıyorum daha napıyım

Ya küvezde kalan annelerde bu var demek ki ben de hep öyle hissdyrm bir gün gittgimde iclenmisti icini çekiyordu gece kalktım ağlaya ağlaya ben çocuğumu istyrm orda ona ne yapıyorlar diye diye. ki orda gözleri gibi baktgni biliyordum.
Ama kendimi nasıl senin içindeki dusuncdn kurtardim diyim o zamanlar nerdeyse 22 saat uyudklari için(.küveze ben 2 kez gireblyrdm sabah Akşam her saat girilen hastanlr de oluyrms. ) bizi 2 kez bile olsa görüp emdikleri için bence bir sorun olmamstr. O yüzden 1 hafta da emin ol bisey olmmstr
Biz bu düşünce ile onlara asla hayır diyemyrz orası ayrı

Ya ben zaten kendimden eminim, her seferinde olmasa da gayet beraber yatıyoruz.♥ Kayınvalidem sorunca da “Aaa olur mu anne tabi ki ayrı yatıyoruz” diyorum. Ay em sorü....
Canım benim ki yan yatağında hatta parmaklık çıkardım açık o kısmı yatagima yapisik. Yatagima alamadm o kadar deli yatıyorum ki korkuyorum kendimden annem 6 aylık olunca korkmana gerek yok istersen rahatlıkla yatarsnz canını sıkma diyor. Ben de naspse öyle yapcam.
Erkek çocuklar kendilerini buyuynce çok opup sevdirmiyormus ben şimdiden öpüp seviyorum aşırı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…