2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bazen boş çekmek istiyorlarmış, memeden süt gelince sinirleniyorlarmış emziğe alıştıkları için. Cidden azaltarak bırakayım ben bunu.

Aynen. Bugün hep böyle kısa kısa emdi beni delirtti. Emziğe gıcık gıcık bakıyorum şu an.

Evet benim.bebegimde de çok degisiklikler var, kahkaha 1-2kez atti , gozüyle cok guzel takip ediyor hüvve hüvve diye sesler cikartiyor beni hemen taniyor gülüyor :) tum bebislere masallah
O hüvveler bizde de var. Durmadıgında beni aynı sesi çıkartıyorum susuyor. Geçen akşam arabada o sesi çıkarttım sustu. Eşim babam kadın çocuğu büyütürken delirmese bari demişlerdi :))

Bizde var aynısı. Bir yerine bir şey olmuş gibi aniden ağlıyor. Gazla alakası var mı bilmiyorum ama bizimkinin bence alakası yok. Zamanla geçecektir diye düşünüyorum.

Ilk kez bu saatte sağım yapcam bizde de bugün durum böyleydi sok oldm

Kızlar iyigeceler
Sagılmıs sütü nasıl biriktiriyorunuz?
Ben dolapta briktiriyordum bi gün icinde cıkanı atıyorm difrize.Meger yeni sagılan süt eskisine eklenirken sogutulcakmısBen hic ona dikkat etmedim ya
Moralim bozuldu,cocuga faydası olmadı mı simdi ?Dfrizde de sütlerim var öyle

Bizimki kafayı kaldırıyor
Yan dönmeye calısıyor
Anakucagına koyup is yapardm müzik faln dururdu artk kalkmaya calısıyor
Bde takio ediyor önünden falan gecince

İyi geceler güzel anneler nasılsınız bebişleriniz nasıl giremiyorum kaç gündür baktım 40 sayfa abow dedim ben bitiremem bunu en iyisi yazayım bi kaç gündür yoğundum misafir geldi ben gittim böyle dolu dolu geçti bebiş kucaktan kucağa gezdi babaannesi gelmişti çok da iyi geldi sağolsun hediyeler getirmişti hep bize ama yoruldum yemekti ikramdı bebişti derken.. Bugün biraz dinlendim ama benim kız hep memedeydi sütüm az gibi galiba doymuyor mu ne bilemedim yorulunca mı azaldı süt acaba..

Kizlar bisey sorucam siz hala giysileri utuluyo musunuz ben utuledihmgim icin abarttin falan dedi arkadas corapta dahil heosini utuluyorum hala
Yani 1 yasa kadr ütülerim diye düsünğyrmm
Corapları falan bende ütülüyorm 1 sn sürüyor zaten.Bas gec onları
KÜcükler daha bide benim balkon acık,icime sinmiyor ütüsüz.

Çok şükür iyisin bebişinle yanyanasınız başka şeyler hiç düşünme.. Ben de yanıma yatırıyorum çoğu zaman koyun koyuna yatıyoz miss

Aksine ben çok acıkıyorum hep yemek arıyorum hiç zayıflamadım daha hala aynı kilodayım ama iştahsızlık da çok kötü ya

Ben de az su içiyorum ya hamileyken daha çok içerdim unutuyorum hep içmeyi masada durduğu halde

Israrla göğsünü ver bu aylarda oluyo geri çekiliyorlar emmek istemiyorlar niye bilmiyorum emzik kullanma hep ben dışarı çıkınca ya da çok ihtiyaç duyunca veriyorum emziği o da çok alışamadı zaten çoğu zaman itiyor diliyle.. Sen diret memeyi tuttur

Aynen öyle yapacağım çok pis hırslandım. Korksun benden o çitlembik.

Ben de az su içiyorum ya hamileyken daha çok içerdim unutuyorum hep içmeyi masada durduğu halde
Canım mecburi olacak ben Leon'dan fırsat bulup wcye gidemyrdum ama mutlaka elimin altında su bulundyrdm aldgm hamillk eğitimlerinde aklımda kalan ve hep.goz ardı edilen bu 3.5 lt şu içmeyi gördm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…