- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Neyse 6. Aya kadar utulim belki sonea keserim yaw zor oluyoBen de herseyini utuluyorum canım mis gibi oluyor
Doktor 40 gün sonra verilirse meme ile emziği ayırt edebilir Red yapmaz demiş eltime.
Emzirme danışmanları da Red etme riski var diyor.
Eltimin oğlu tutmamıştı.
2 sene emdi maşallah.
Hem de baya iştahlı.
Artık kadın mandıra gibiydi. Memeler açık yaşıyordu.
Normal canım artık çene kaslarıda kuvvetlenecekmiş işlerini çabucak halledip daha çok çevreye bakıcaklarmış bu ay. Ama yine de emzik de şaşkınlığa sebep olabiliyormuş istersen bu ay vermemeye çalış ☺
O hüvveler bizde de var. Durmadıgında beni aynı sesi çıkartıyorum susuyor. Geçen akşam arabada o sesi çıkarttım sustu. Eşim babam kadın çocuğu büyütürken delirmese bari demişlerdi :))Evet benim.bebegimde de çok degisiklikler var, kahkaha 1-2kez atti , gozüyle cok guzel takip ediyor hüvve hüvve diye sesler cikartiyorbeni hemen taniyor gülüyor :) tum bebislere masallah
Bizde var aynısı. Bir yerine bir şey olmuş gibi aniden ağlıyor. Gazla alakası var mı bilmiyorum ama bizimkinin bence alakası yok. Zamanla geçecektir diye düşünüyorum.Can yoldaşlarım yine ben geldim❤ inanın daha sık girmek istiyorum ama bebeğime tek bakıyorum fırsat bulamıyorum. En ufak boşlukta uyumaya çalışıyorum
Artık daha iyiyim baya evde nerdeyse her şeyi yapabiliyorum. Bi kaçınız nasıl oldun diye yazmış ama bana bildirim gelmiyo uygulamayı açınca gördüm.
Ameliyatlar yoğun bakımlar derken hepsi sırayla geçti hamd olsun.
Kızlar dediğiniz gibi göz göre göre değişiyor büyüyor bu bebişlerimiz. Dün ilk kez kahkahaattı o kadar heyecanlandım ki acaba bana mı öyle geldi dedim zorladım bi daha yapmadısabah uyanmalarinda beni görünce gülmesi aşkla bana bakarak kıçını devirerek gerilmesi falan beni benden alıyo
Ama son zamanlarda durup dururken bir anda aşırı çığlıkla katılarak ağlamaya başlıyo sanki biri etini sıkmış gibi canı yanmış gibi. Ne olduğunu anlayamıyorum herkes gaz sancısı bir anda vuruyodur diyo. Var mı başına gelen?
Ilk kez bu saatte sağım yapcam bizde de bugün durum böyleydi sok oldmBazen boş çekmek istiyorlarmış, memeden süt gelince sinirleniyorlarmış emziğe alıştıkları için. Cidden azaltarak bırakayım ben bunu.
Aynen. Bugün hep böyle kısa kısa emdi beni delirtti. Emziğe gıcık gıcık bakıyorum şu an.
Ilk kez bu saatte sağım yapcam bizde de bugün durum böyleydi sok oldm
Bende artık ütü yapmıyorum. Yetişemiyorum ki. Bazen kurutmalıkta katlanmayı iki gün beklediği oluyor. Zaten yıkayınca da temiz oluyor diye düşünüyorum :)@sinemist57 @zhrazynep Allah Allah ben de mi utulemesem ya demekki benimki biraz fazla gereksiz
Bizimki kafayı kaldırıyorKizlar sizin de yawrularda buyuk degisimler oluyo mu bu ara cok daha degisik sesler cikarma arkasina gectigimde kafayi arkaya kaldirip bakma kendi kendine bi cisme bakip sesler cikarma kahkaha tarzi gulme vs... Gecen haftaki ataktan sonra cok degisti... Bi de bu isin en guzel tarafi gozunu benden alamiyoherkesin kucaginda bana bakiyo
Yani 1 yasa kadr ütülerim diye düsünğyrmmKizlar bisey sorucam siz hala giysileri utuluyo musunuz ben utuledihmgim icin abarttin falan dedi arkadas corapta dahil heosini utuluyorum hala
Allah kabul etsin cnmcumartesi gunu bebek mevlidim var simdiden stres oldum nasil olcak diye dusunup duruyorum, hediye olarak canli cicek ve lokum hazirladim canta posete koyacagim. bebege de mevlid kiyafeti bakicam daha
Çok şükür iyisin bebişinle yanyanasınız başka şeyler hiç düşünme..Hiç evham yapma valla. Ben ilk gunden beri yanımda yatırıyorum. E bebekten reflü yatağı almıştım yokuşlu olanlardan ona koyuyorum yanımda yatıyo. Beşiğine koyamıyorum. Gerçi bnmki de psikolojik. Orda kendini yanlız hissedicek diye korkuyorum. Sanki beşiğinde uyanıp beni göremez kokumu alamazsa hastanede kaldığım günleri hissedicek tekrar diye korkuyorum bende öyle kafayı yedim. O 8 gün ne hissetti acaba bensiz, acaba bilinç altına işledi mi duygusal hasar verdi mi bunu düşünüyorum sürekli ağlayasım geliyo.
Neyse konu nereye gitti. Bebeğin yanında olduğunu bildiğin için o bilinçle uyuyosun bi de yatak yüksek 5-10 cm kadar hissediyosun yani korkma. Ama tabi dikkat etmek lazım
Aksine ben çok acıkıyorum hep yemek arıyorum hiç zayıflamadım daha hala aynı kilodayımYa aslında evet..
Niye su içemediğimi de bulduk.
Midem bulanıyor ve aşırı iştahsızdm.
İştahsız derken tencere yemeği yiyemiyorum sadece abur cubur. Resmen midem bulanıyor ağzımda büyuyor yemekler
Demir kalmamış vücutta doktor acil tadavi başladı hatta yatıralım dedi yok dedim.
Magnezyum yine aynı yk
D vt. Yok
Ben de az su içiyorum ya hamileyken daha çok içerdim unutuyorum hep içmeyi masada durduğu haldeGeçmiş olsun canım köke inip sorunu bulunca oluyor işte. Mesela ben evdykn annem yokken eşim akşamdan sabah gün içinde içmem gerekn suyu masaya koyuyordu ( 0.5lt sudan 7tane) görünce bitirmen gerekiyor daha iyi iciyrsn.
Su olmadan süt olmazmış daha iyi anlyrm bende
Israrla göğsünü ver bu aylarda oluyo geri çekiliyorlar emmek istemiyorlar niye bilmiyorum emzik kullanma hep ben dışarı çıkınca ya da çok ihtiyaç duyunca veriyorum emziği o da çok alışamadı zaten çoğu zaman itiyor diliyle.. Sen diret memeyi tutturKızlar ya benim minik bazen meme istemiyor, emzik istiyor. O kadar belli oluyor ki. Yani yarım saat durmaksızın meme emdiği de oluyor, memeyi istemeyip emzik verince sakinleştiği de oluyor. Meme reddine gidecek diye korkuyorum. Acaba emziği direkt bıraksam mı?
Allah kolaylık versin inşallah rahat bi şekilde atlatırsın.. Şimdiden Allah kabul etsincumartesi gunu bebek mevlidim var simdiden stres oldum nasil olcak diye dusunup duruyorum, hediye olarak canli cicek ve lokum hazirladim canta posete koyacagim. bebege de mevlid kiyafeti bakicam daha
Israrla göğsünü ver bu aylarda oluyo geri çekiliyorlar emmek istemiyorlar niye bilmiyorum emzik kullanma hep ben dışarı çıkınca ya da çok ihtiyaç duyunca veriyorum emziği o da çok alışamadı zaten çoğu zaman itiyor diliyle.. Sen diret memeyi tuttur
Canım mecburi olacak ben Leon'dan fırsat bulup wcye gidemyrdum ama mutlaka elimin altında su bulundyrdm aldgm hamillk eğitimlerinde aklımda kalan ve hep.goz ardı edilen bu 3.5 lt şu içmeyi gördm.Ben de az su içiyorum ya hamileyken daha çok içerdim unutuyorum hep içmeyi masada durduğu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?