2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim yeni saglmsn süt eski sagilan derken.
saatlero bile önemli diye bilyrm ben 2 gogsumdn 10 12 dakika süre ile sağım yapyrm pes peşe.
2 saat sonra bile tekrar sağsam asla aynı kaba koymuyrm. Hatta ilk zamanlar 2 göğsümde olanı bile aynı kaba sagmıyordum pes peşe bile olsa.
Yani demem o ki ÇOK zorda kalmdkca günün farklı saatlrnde sagdgn sutu karistirmasan daha güzel olur.

Arkadaslar bizim Japonyada olan arkds vardı önce yaziyordu sonra haber alan oldu mu

Bnm bebeğim kalmadı ben kaldım hastanede bebeğim evdeydi. Beni hiç görmedi yani ondan tedirginim ama evde sagilmış sütlerim vardı buzlukta 8 gün boyunca onları içirdiler ve baş ucunda hep tişörtüm vardı. Inşallah bir nebze de olsa iyi gelmiştir...

Canım iyi olduğuna çok sevindim çok tatlı büyümelerini görmek bizim de o çığlıklı uyanmalarımız var maalesef hemen kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum kuzumu

Çok teşekkür ederim. Bugün bi çocuk doktoru akrabaya sordum sürekli değilse arada bir oluyosa normal dedi. Gaz sancısıdır dedi.

Bizde var aynısı. Bir yerine bir şey olmuş gibi aniden ağlıyor. Gazla alakası var mı bilmiyorum ama bizimkinin bence alakası yok. Zamanla geçecektir diye düşünüyorum.

Bugün bi çocuk doktoru akrabaya sordum sürekli değilse arada bir oluyosa normal dedi. Gaz sancısıdır dedi.

Ben sağdığım sütleri önce normal dolapta soğutup bi kaç saat dinlendirip sonra dondurucuya koyuyorum. Soğuttuğum süte yeni sağdığımı asla eklemiyorum çok az bile olsa yeni poşete koyuyorum. Zaten her sütetarih ve saat yazıyorum. 1 göğüs 1 poşeti doldurmadiysa diğerini de sağıp ortak poşet yapıyorum. Ama ikisini de o an sağıyorum yoksa ayni poşete koymam. Bence sende böyle yap cnm.

Çok şükür iyisin bebişinle yanyanasınız başka şeyler hiç düşünme.. ❤ Ben de yanıma yatırıyorum çoğu zaman koyun koyuna yatıyoz miss
Çok teşekkür ederim hemde bin şükür Allah hiç bir bebeği annesiz babasız bırakmasın ve anneyi de evlatsız... Çok zor

Ay doğru ya sen amelyt olmstn canım yaa. Oyy kıyamam yine aynı ilk zmaanlr 22 saat uyku senin sütun ve kokun bence fark etmemstr bile annesi. Bugünden sonra aklına hep fark etmemstr diye getir o günleri dusunnce asla üzülme sütümüz üzüntü biriktirir sonra güzel annesi

Tatlım önce sütüm kesilmesine ihtmali denen şeyi bir daha asla zihninden ve dilinden geçirme. Hep sütüm bol bol masallah Allahıma şükürler olsun de hatta sabah bebeğine dua ettirirkn Allahım şükürler olsun bize bu güzel sütü verdiğin için diye onun ağzından dua et. Ki okudgm onca yazıda hep sonuç buraya çıkıyor hipofiz bezindn geliyor süt ki evlat edinen annelerin bile sütü geliyorsa bizim mutlaka olur diyelim
Tabi dondurcaya atyrm mesela. Bu gece sağdım 2de buzdlbna attm üzerinetarih saat yazdm şimdi yine klktimsagdm aynı şekilde tarih ve saat yazdm. 2 gundr leon uyuyor ve azemiyor demek oluyor ki 1 sagimi( 2 kere sagdgm ender gunlerden) direk dondurcya atyrm. Ama 1 sağım yapsam icmycgne eminsem önce buzdolbna kyar sonra dondurucuya atardım. Direk sıcak sutu dondurcya atmzdmm

Yaaa sen sabahlari bebegine dua mi ettiriyorsun yerim ama yaaaaa tebrik ederim canim. Benim.aklima gelmemisti olumlu cumleler, tavsiyelerin cok guzel

Aynen canım lcw dan aldın çok hoş şeyler var bence kaçırmayın netten alışveriş yaptığım için dün geldi satış fiyatları üzerindeydi 36 tlymiş bi kot şort ben 20 tl ye aldım
Bebegin poposu nasil oldu cankm

Artik sabahlari oturuuorum inek gbi dereotu yiyorum devamli dereotu da arttiriyo deyyola yalniz isirgan otu cayinin tadi berbat... Bu ara sutumu sagdim ve baya az cikti hatta cikmadi gbi bisey... umarim bunlar ise yarar

Saolasın tmmdır bende üzerine eklemicö artk
Ayrı biriktircm
İyi oldu bunu ögrendiğim valla saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…