Canim yeni saglmsn süt eski sagilan derken.Kızlar iyigeceler
Sagılmıs sütü nasıl biriktiriyorunuz?
Ben dolapta briktiriyordum bi gün icinde cıkanı atıyorm difrize.Meger yeni sagılan süt eskisine eklenirken sogutulcakmısBen hic ona dikkat etmedim ya
Moralim bozuldu,cocuga faydası olmadı mı simdi ?Dfrizde de sütlerim var öyle
O nerden geldi aklınaArkadaslar bizim Japonyada olan arkds vardı önce yaziyordu sonra haber alan oldu mu
Ya küvezde kalan annelerde bu var demek ki ben de hep öyle hissdyrm bir gün gittgimde iclenmisti icini çekiyordu gece kalktım ağlaya ağlaya ben çocuğumu istyrm orda ona ne yapıyorlar diye diye. ki orda gözleri gibi baktgni biliyordum.
Ama kendimi nasıl senin içindeki dusuncdn kurtardim diyim o zamanlar nerdeyse 22 saat uyudklari için(.küveze ben 2 kez gireblyrdm sabah Akşam her saat girilen hastanlr de oluyrms. ) bizi 2 kez bile olsa görüp emdikleri için bence bir sorun olmamstr. O yüzden 1 hafta da emin ol bisey olmmstr
Biz bu düşünce ile onlara asla hayır diyemyrz orası ayrı
Canım iyi olduğuna çok sevindim çok tatlı büyümelerini görmek bizim de o çığlıklı uyanmalarımız var maalesef hemen kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum kuzumu
Bizde var aynısı. Bir yerine bir şey olmuş gibi aniden ağlıyor. Gazla alakası var mı bilmiyorum ama bizimkinin bence alakası yok. Zamanla geçecektir diye düşünüyorum.
Kızlar iyigeceler
Sagılmıs sütü nasıl biriktiriyorunuz?
Ben dolapta briktiriyordum bi gün icinde cıkanı atıyorm difrize.Meger yeni sagılan süt eskisine eklenirken sogutulcakmısBen hic ona dikkat etmedim ya
Moralim bozuldu,cocuga faydası olmadı mı simdi ?Dfrizde de sütlerim var öyle
Çok teşekkür ederim hemde bin şükürÇok şükür iyisin bebişinle yanyanasınız başka şeyler hiç düşünme.. ❤ Ben de yanıma yatırıyorum çoğu zaman koyun koyuna yatıyoz miss
Canim yeni saglmsn süt eski sagilan derken.
saatlero bile önemli diye bilyrm ben 2 gogsumdn 10 12 dakika süre ile sağım yapyrm pes peşe.
2 saat sonra bile tekrar sağsam asla aynı kaba koymuyrm. Hatta ilk zamanlar 2 göğsümde olanı bile aynı kaba sagmıyordum pes peşe bile olsa.
Yani demem o ki ÇOK zorda kalmdkca günün farklı saatlrnde sagdgn sutu karistirmasan daha güzel olur.
Farklı saatlerde sagdım aynen
Difrize atıyor musunuz?Onu nasıl karıstrcaz ya
Ben sütüm kesilmesi ihtimaline karsı atıyorm bikac paket
Bende dikkat etcm bundan sonra aynen
Ithal damat alan 2 kişiydik yaa ondan geldi aklımaO nerden geldi aklınadoğumu hakkında da birşey yazmadı diye biliyorum
Ay doğru ya sen amelyt olmstn canım yaa. Oyy kıyamam yine aynı ilk zmaanlr 22 saat uyku senin sütun ve kokun bence fark etmemstr bile annesi. Bugünden sonra aklına hep fark etmemstr diye getir o günleri dusunnce asla üzülme sütümüz üzüntü biriktirir sonra güzel annesiBnm bebeğim kalmadı ben kaldım hastanede bebeğim evdeydi. Beni hiç görmedi yani ondan tedirginimama evde sagilmış sütlerim vardı buzlukta 8 gün boyunca onları içirdiler ve baş ucunda hep tişörtüm vardı. Inşallah bir nebze de olsa iyi gelmiştir...
Çok teşekkür ederim. Bugün bi çocuk doktoru akrabaya sordum sürekli değilse arada bir oluyosa normal dedi. Gaz sancısıdır dedi.
Bugün bi çocuk doktoru akrabaya sordum sürekli değilse arada bir oluyosa normal dedi. Gaz sancısıdır dedi.
Ben sağdığım sütleri önce normal dolapta soğutup bi kaç saat dinlendirip sonra dondurucuya koyuyorum. Soğuttuğum süte yeni sağdığımı asla eklemiyorum çok az bile olsa yeni poşete koyuyorum. Zaten her sütetarih ve saat yazıyorum. 1 göğüs 1 poşeti doldurmadiysa diğerini de sağıp ortak poşet yapıyorum. Ama ikisini de o an sağıyorum yoksa ayni poşete koymam. Bence sende böyle yap cnm.
Çok teşekkür ederim hemde bin şükürAllah hiç bir bebeği annesiz babasız bırakmasın ve anneyi de evlatsız... Çok zor
Aynen canım lcw dan aldın çok hoş şeyler var bence kaçırmayın netten alışveriş yaptığım için dün geldi satış fiyatları üzerindeydi 36 tlymiş bi kot şort ben 20 tl ye aldımLcw mi? Aslında şimdiden yazlık alsak mantikli
Yaaa sen sabahlari bebegine dua mi ettiriyorsunTatlım önce sütüm kesilmesine ihtmali denen şeyi bir daha asla zihninden ve dilinden geçirme. Hep sütüm bol bol masallah Allahıma şükürler olsun de hatta sabah bebeğine dua ettirirkn Allahım şükürler olsun bize bu güzel sütü verdiğin için diye onun ağzından dua et. Ki okudgm onca yazıda hep sonuç buraya çıkıyor hipofiz bezindn geliyor süt ki evlat edinen annelerin bile sütü geliyorsa bizim mutlaka olur diyelim
Tabi dondurcaya atyrm mesela. Bu gece sağdım 2de buzdlbna attm üzerinetarih saat yazdm şimdi yine klktimsagdm aynı şekilde tarih ve saat yazdm. 2 gundr leon uyuyor ve azemiyor demek oluyor ki 1 sagimi( 2 kere sagdgm ender gunlerden) direk dondurcya atyrm. Ama 1 sağım yapsam icmycgne eminsem önce buzdolbna kyar sonra dondurucuya atardım. Direk sıcak sutu dondurcya atmzdmm
Yok vallahi geve boyu yine uyumuyo yine eski gunlerimize geri domduk kan canagi gbi gozlerim demekki bi donem remisyona girmis
Ben de 1 yasa kadar utulerim diye dusunmustum ama bakalim biraz zorliyo beniYani 1 yasa kadr ütülerim diye düsünğyrmm
Corapları falan bende ütülüyorm 1 sn sürüyor zaten.Bas gec onları
KÜcükler daha bide benim balkon acık,icime sinmiyor ütüsüz.
Haa takipci oldular iyice durbun gni gozleriyle arkasina geciyorum kafayi arkaya kaldiriyo hayret ettimBizimki kafayı kaldırıyor
Yan dönmeye calısıyor
Anakucagına koyup is yapardm müzik faln dururdu artk kalkmaya calısıyor
Bde takio ediyor önünden falan gecince
Utuyu zaten kim cikardiysa oteki tarafta elim yakasindaBende artık ütü yapmıyorum. Yetişemiyorum ki. Bazen kurutmalıkta katlanmayı iki gün beklediği oluyor. Zaten yıkayınca da temiz oluyor diye düşünüyorum :)
Bebegin poposu nasil oldu cankmAynen canım lcw dan aldın çok hoş şeyler var bence kaçırmayın netten alışveriş yaptığım için dün geldi satış fiyatları üzerindeydi 36 tlymiş bi kot şort ben 20 tl ye aldım
Saolasın tmmdır bende üzerine eklemicö artkTatlım önce sütüm kesilmesine ihtmali denen şeyi bir daha asla zihninden ve dilinden geçirme. Hep sütüm bol bol masallah Allahıma şükürler olsun de hatta sabah bebeğine dua ettirirkn Allahım şükürler olsun bize bu güzel sütü verdiğin için diye onun ağzından dua et. Ki okudgm onca yazıda hep sonuç buraya çıkıyor hipofiz bezindn geliyor süt ki evlat edinen annelerin bile sütü geliyorsa bizim mutlaka olur diyelim
Tabi dondurcaya atyrm mesela. Bu gece sağdım 2de buzdlbna attm üzerinetarih saat yazdm şimdi yine klktimsagdm aynı şekilde tarih ve saat yazdm. 2 gundr leon uyuyor ve azemiyor demek oluyor ki 1 sagimi( 2 kere sagdgm ender gunlerden) direk dondurcya atyrm. Ama 1 sağım yapsam icmycgne eminsem önce buzdolbna kyar sonra dondurucuya atardım. Direk sıcak sutu dondurcya atmzdmm
Allahımm kuzuu yaHaa takipci oldular iyice durbun gni gozleriyle arkasina geciyorum kafayi arkaya kaldiriyo hayret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?