2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bebislere bunlardan alin. corap uzerine giydirin hem evde hem sokakta mis gibi usumesinler... dun altim minnosa..

Kızlar birşey sormak istiyorum d vitaminini kaç damla kullanıyorsunuz? 3 damla 400e eş değer biliyorsunuz. Ben ocean kullanıyorum tek fıs yapıyorum yani 3damla. Ama bu paylaşıma denk geldim acaba ben mi eksik veriyorum. 2fıs yani 6damla verince tablodaki gibi 800 oluyor. Siz nasıl veriyorsunu?

Günde 3 damla dediler ama benimde kafam karıştı şimdi

Gunde 3 damla pediad

Artik sabahlari oturuuorum inek gbi dereotu yiyorum devamli dereotu da arttiriyo deyyola yalniz isirgan otu cayinin tadi berbat... Bu ara sutumu sagdim ve baya az cikti hatta cikmadi gbi bisey... umarim bunlar ise yarar
Canım ben emzırıyorum ve dun sagdım hıc cıkmadı ama cocuk doyuyor bence memeler ıslah oldu bebek emerken verıyor sadece yoksa cıkan mıktarla doyması mumkun degıl

Yok canım doktor fıs yapma dedı emın olamazsn dedı damla aparatı da var ıkı damla ver dedı fazlası da kemık sertlesmesı yapabılır yanı fazlasıda zarar zaten bızım damlalar 2 yas uzerı ıcın

Canım ben emzırıyorum ve dun sagdım hıc cıkmadı ama cocuk doyuyor bence memeler ıslah oldu bebek emerken verıyor sadece yoksa cıkan mıktarla doyması mumkun degıl
Oyle mi dersin canim umarim oyledir baya moralim.bozuldu cunku tek gogsumden 200un ustunde cikardi simdi baktim az bya neredeyse hic cikmadi... Neyse kilo aliminda belli olacak

1 fis 400luk benimm de. well care

Bnm doktor tavsiyesi üzerine aldığım damla en organik sağlıklı olanmış prof a gidiyoruz kadın öyle dedi. D vitamini Deca-Tabs D3 diye bi damla günde 5 damla veriyorum. Ve başka bir doktora daha sordum o da hastalarına bunu öneriyormuş. Internet yorumları da oldukça iyi. 40-45 lira fiyatı. Doktorum sağlık ocağının verdiğini kullanma dedi.

Yaaa sen sabahlari bebegine dua mi ettiriyorsun yerim ama yaaaaa tebrik ederim canim. Benim.aklima gelmemisti olumlu cumleler, tavsiyelerin cok guzel
Hamilykn süt anne aradim biliyor msn o derece kafamda sütüm gelmzse diye işkence etmstm kendime. sonra okdgm her şey olumlu düşünceye cıktı şükre cıktı ve milyonlarca kez sukrolsn evladımz sağlıkla büyüyor ellerini yüzüne surdryrm amin dedirtrkn bile teyzesi gün gelecek kendi sukredp amin diyecek. Her günün 1 şükür sebebi oldgnu bilsek aslnda bizler icin de her şey daha güzel olurdu

Kızlar bebısı tek yıkıyordum sampuan geldı agzına oda yedı tabı bısey olur mu

Şükurler olsun canim, aynen oyle. Niye o derece evham yaptin ya hep vesvese onlar. Gercekten olumlu dusunce bir yasam bicimi haline getirilmeli, ben de cok uygularim, olmus gibi hissetmeye calisirim. Olana da olmayana da hep sukretmeliyiz

Yerim yaaa ellerini yuzune sürdürüyosun bi de oyy masallahhh harikasiniz ana ogul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…