Canım.sen geçen yazdn senin sorunun 1 lt su içmek ki en az 3.5 lt.diyor doktorlar o yüzden vucutta su yokken süt ne yersen içersen iç olur mu mantıklı düşünnce?Süt azlığından bıktım..
Korkuyorum da kullanmaktan.
Bakalım ne olacak
Ben de gomemedm hala senin de kutlu olsun canimmKizlar bebislerin gobek bagini gömdünüz mü?Ben hala gömemedim .
Bu arada herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlarim.
Ya aslında evet..Canım.sen geçen yazdn senin sorunun 1 lt su içmek ki en az 3.5 lt.diyor doktorlar o yüzden vucutta su yokken süt ne yersen içersen iç olur mu mantıklı düşünnce?
İlkim bebeÖyle bazen ınst denk geliyorum güvenip aldgnz site var mı tavsiye eder msnz
Canım yemene ıcmene dıkkat et ben hamıle kafasında takılıyorum hala dereotu kayısı ıncır haftada ıkı uc kerr balık et kesın yıyorum kahvaltıda ıkı yumurta vaktım yoksa bıle ıkı yumurta haslayıp ekmeksız yıyorum suyu cok ıcıyorum. Gecmıs olsun doktor guzel beslen kı bebegınde guzel saglıklı bır bebek olsun dedıYa aslında evet..
Niye su içemediğimi de bulduk.
Midem bulanıyor ve aşırı iştahsızdm.
İştahsız derken tencere yemeği yiyemiyorum sadece abur cubur. Resmen midem bulanıyor ağzımda büyuyor yemekler
Demir kalmamış vücutta doktor acil tadavi başladı hatta yatıralım dedi yok dedim.
Magnezyum yine aynı yk
D vt. Yok
İlkim bebe
Missmodish
Melikeninşirindükkanı
Yumurta yiyorum günde 2 taneCanım yemene ıcmene dıkkat et ben hamıle kafasında takılıyorum hala dereotu kayısı ıncır haftada ıkı uc kerr balık et kesın yıyorum kahvaltıda ıkı yumurta vaktım yoksa bıle ıkı yumurta haslayıp ekmeksız yıyorum suyu cok ıcıyorum. Gecmıs olsun doktor guzel beslen kı bebegınde guzel saglıklı bır bebek olsun dedı
Kan dolaşımından kaynaklanıyormuş.Kızlar ben bebeğimi yikarken elleri ve sonra biraz daha yukarısı morariyo yıkama bitip giydirirken geciyo normal mi ?
Canım benim ki yan yatağında hatta parmaklık çıkardım açık o kısmı yatagima yapisik. Yatagima alamadm o kadar deli yatıyorum ki korkuyorum kendimden annem 6 aylık olunca korkmana gerek yok istersen rahatlıkla yatarsnz canını sıkma diyor. Ben de naspse öyle yapcam.
Erkek çocuklar kendilerini buyuynce çok opup sevdirmiyormus ben şimdiden öpüp seviyorum aşırı şekilde
Canım yemene ıcmene dıkkat et ben hamıle kafasında takılıyorum hala dereotu kayısı ıncır haftada ıkı uc kerr balık et kesın yıyorum kahvaltıda ıkı yumurta vaktım yoksa bıle ıkı yumurta haslayıp ekmeksız yıyorum suyu cok ıcıyorum. Gecmıs olsun doktor guzel beslen kı bebegınde guzel saglıklı bır bebek olsun dedı
Geçmiş olsun canım köke inip sorunu bulunca oluyor işte. Mesela ben evdykn annem yokken eşim akşamdan sabah gün içinde içmem gerekn suyu masaya koyuyordu ( 0.5lt sudan 7tane) görünce bitirmen gerekiyor daha iyi iciyrsn.Ya aslında evet..
Niye su içemediğimi de bulduk.
Midem bulanıyor ve aşırı iştahsızdm.
İştahsız derken tencere yemeği yiyemiyorum sadece abur cubur. Resmen midem bulanıyor ağzımda büyuyor yemekler
Demir kalmamış vücutta doktor acil tadavi başladı hatta yatıralım dedi yok dedim.
Magnezyum yine aynı yk
D vt. Yok
Canım iyi olduğuna çok sevindim çok tatlı büyümelerini görmek bizim de o çığlıklı uyanmalarımız var maalesef hemen kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum kuzumuCan yoldaşlarım yine ben geldim❤ inanın daha sık girmek istiyorum ama bebeğime tek bakıyorum fırsat bulamıyorum. En ufak boşlukta uyumaya çalışıyorum
Artık daha iyiyim baya evde nerdeyse her şeyi yapabiliyorum. Bi kaçınız nasıl oldun diye yazmış ama bana bildirim gelmiyo uygulamayı açınca gördüm.
Ameliyatlar yoğun bakımlar derken hepsi sırayla geçti hamd olsun.
Kızlar dediğiniz gibi göz göre göre değişiyor büyüyor bu bebişlerimiz. Dün ilk kez kahkahaattı o kadar heyecanlandım ki acaba bana mı öyle geldi dedim zorladım bi daha yapmadısabah uyanmalarinda beni görünce gülmesi aşkla bana bakarak kıçını devirerek gerilmesi falan beni benden alıyo
Ama son zamanlarda durup dururken bir anda aşırı çığlıkla katılarak ağlamaya başlıyo sanki biri etini sıkmış gibi canı yanmış gibi. Ne olduğunu anlayamıyorum herkes gaz sancısı bir anda vuruyodur diyo. Var mı başına gelen?
aynen ben de hiç yapmamıştım geçen sene hamilelikden önce büyük balık alip yaptımBenimki park yatakta yatıyor yatağın ayak ucunda, ama öğle uykularına genelde benim yatağımda yanyana yatıyoruz, hanfendi lütfedip uyursa kalkıp işime bakıyorum, fekat bazen ben ondan önce uyuyorum.Dünyanın en güzel şeyi birbirimize baka baka uyumak resmen
Canım o kadar, o kadaar balık istiyor ki. Keşke buraya yazmak yerine üşenmeyip yapıp yesem.Ama hayatımda hiç balık yapmadım.
Bende dıkkat edıyorum hemoroıd var dıye ama doktor balık yagı onermıstı bende balık yedıgım ıcın almadmYumurta yiyorum günde 2 tane
Ama tüp mide ameliyatlı olduğum için beslenme kısıtlı.
Bir de süt alerjisi var oğlanın diyet yapıyorum.
Bu aşamada kuruyemişler de yasak çünkü egzeması ı azdırıyor
neden yapmadın canım temızletıp alabılırsın kokusundan rahatsız oluyorsun yaglı kagıtla yap bız agrıdayız ama balık konusunda sanslıyız taze balık oluyor. Buyuk balıklar daha az kokuyor. Bız evde yapmasak bıle dısarda alabalık fılan kesın yıyoruz benım esım cok sevıyor bende bırdr balık cok rahat sındırılıyor gercekten.Benimki park yatakta yatıyor yatağın ayak ucunda, ama öğle uykularına genelde benim yatağımda yanyana yatıyoruz, hanfendi lütfedip uyursa kalkıp işime bakıyorum, fekat bazen ben ondan önce uyuyorum.Dünyanın en güzel şeyi birbirimize baka baka uyumak resmen ♥
Canım o kadar, o kadaar balık istiyor ki. Keşke buraya yazmak yerine üşenmeyip yapıp yesem.Ama hayatımda hiç balık yapmadım.
Bende dıkkat edıyorum hemoroıd var dıye ama doktor balık yagı onermıstı bende balık yedıgım ıcın almadm
neden yapmadın canım temızletıp alabılırsın kokusundan rahatsız oluyorsun yaglı kagıtla yap bız agrıdayız ama balık konusunda sanslıyız taze balık oluyor. Buyuk balıklar daha az kokuyor. Bız evde yapmasak bıle dısarda alabalık fılan kesın yıyoruz benım esım cok sevıyor bende bırdr balık cok rahat sındırılıyor gercekten.
Cok kafa hatun walla
Aaa sende de mi oluyo ben de ayniyim hep battaniyeyi bebek saniyorum hatra ruyamda ezdim saniyorumBeni hep korkuttular, işte tam uyan öyle emzir, ışık açık uyu yoksa ayılamazsın bişe mişe olur, ay yanyana uyuma ezersin bilmem ne. O kadar psikolojimi bozmuşlar ki bazen uyandığımda üzerimdeki, yanımdaki, hatta altımdaki battaniyeyi bebek sanıyorum, uyuyakalmışım da sanki bir şey olmuş gibi böyle kalp çarpıntısıyla uyanıyorum. Felaket tellalları ya sinir oluyorum.
Ben de hep birlikte yatiyorum bide ayri mi yatiracaz uyuyamamki ben zaten boguldumu bisey mi oldu bilmemne diyeYa ben zaten kendimden eminim, her seferinde olmasa da gayet beraber yatıyoruz.♥ Kayınvalidem sorunca da “Aaa olur mu anne tabi ki ayrı yatıyoruz” diyorum.Ay em sorü....
Aaa sende de mi oluyo ben de ayniyim hep battaniyeyi bebek saniyorum hatra ruyamda ezdim saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?