2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım.sen geçen yazdn senin sorunun 1 lt su içmek ki en az 3.5 lt.diyor doktorlar o yüzden vucutta su yokken süt ne yersen içersen iç olur mu mantıklı düşünnce?
Ya aslında evet..
Niye su içemediğimi de bulduk.
Midem bulanıyor ve aşırı iştahsızdm.
İştahsız derken tencere yemeği yiyemiyorum sadece abur cubur. Resmen midem bulanıyor ağzımda büyuyor yemekler
Demir kalmamış vücutta doktor acil tadavi başladı hatta yatıralım dedi yok dedim.
Magnezyum yine aynı yk
D vt. Yok

Canım yemene ıcmene dıkkat et ben hamıle kafasında takılıyorum hala dereotu kayısı ıncır haftada ıkı uc kerr balık et kesın yıyorum kahvaltıda ıkı yumurta vaktım yoksa bıle ıkı yumurta haslayıp ekmeksız yıyorum suyu cok ıcıyorum. Gecmıs olsun doktor guzel beslen kı bebegınde guzel saglıklı bır bebek olsun dedı

Yumurta yiyorum günde 2 tane
Ama tüp mide ameliyatlı olduğum için beslenme kısıtlı.
Bir de süt alerjisi var oğlanın diyet yapıyorum.
Bu aşamada kuruyemişler de yasak çünkü egzeması ı azdırıyor

Benimki park yatakta yatıyor yatağın ayak ucunda, ama öğle uykularına genelde benim yatağımda yanyana yatıyoruz, hanfendi lütfedip uyursa kalkıp işime bakıyorum, fekat bazen ben ondan önce uyuyorum. Dünyanın en güzel şeyi birbirimize baka baka uyumak resmen

Canım o kadar, o kadaar balık istiyor ki. Keşke buraya yazmak yerine üşenmeyip yapıp yesem. Ama hayatımda hiç balık yapmadım.

Geçmiş olsun canım köke inip sorunu bulunca oluyor işte. Mesela ben evdykn annem yokken eşim akşamdan sabah gün içinde içmem gerekn suyu masaya koyuyordu ( 0.5lt sudan 7tane) görünce bitirmen gerekiyor daha iyi iciyrsn.
Su olmadan süt olmazmış daha iyi anlyrm bende

Canım iyi olduğuna çok sevindim çok tatlı büyümelerini görmek bizim de o çığlıklı uyanmalarımız var maalesef hemen kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum kuzumu

aynen ben de hiç yapmamıştım geçen sene hamilelikden önce büyük balık alip yaptım
eskiden annem yapardı sağolsun eşimde yemeğinde bende hic yemedim

Bende dıkkat edıyorum hemoroıd var dıye ama doktor balık yagı onermıstı bende balık yedıgım ıcın almadm
neden yapmadın canım temızletıp alabılırsın kokusundan rahatsız oluyorsun yaglı kagıtla yap bız agrıdayız ama balık konusunda sanslıyız taze balık oluyor. Buyuk balıklar daha az kokuyor. Bız evde yapmasak bıle dısarda alabalık fılan kesın yıyoruz benım esım cok sevıyor bende bırdr balık cok rahat sındırılıyor gercekten.

Aynen valla Ağrı da bile balık yiyoruz.
Zaten balık benim kışın en çok yediğin şey.
Eşimi de alıştırdım adam balıkkolik oldu.
Haftada 2 kesin yiyoruz.
Bi de eşim yapıyor artık.
Baya rahat oldu bana

Aaa sende de mi oluyo ben de ayniyim hep battaniyeyi bebek saniyorum hatra ruyamda ezdim saniyorum

Ya ben zaten kendimden eminim, her seferinde olmasa da gayet beraber yatıyoruz.♥ Kayınvalidem sorunca da “Aaa olur mu anne tabi ki ayrı yatıyoruz” diyorum. Ay em sorü....
Ben de hep birlikte yatiyorum bide ayri mi yatiracaz uyuyamamki ben zaten boguldumu bisey mi oldu bilmemne diye

Kızlar ya benim minik bazen meme istemiyor, emzik istiyor. O kadar belli oluyor ki. Yani yarım saat durmaksızın meme emdiği de oluyor, memeyi istemeyip emzik verince sakinleştiği de oluyor. Meme reddine gidecek diye korkuyorum. Acaba emziği direkt bıraksam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…