Kızlar ya benim minik bazen meme istemiyor, emzik istiyor. O kadar belli oluyor ki. Yani yarım saat durmaksızın meme emdiği de oluyor, memeyi istemeyip emzik verince sakinleştiği de oluyor. Meme reddine gidecek diye korkuyorum. Acaba emziği direkt bıraksam mı?
Canım 3. ayda ilgi dışarı kaydığı için memeye ilgi azalıyormuş emzik kullanımı da meme redini tetikliyormuş bu dönemde bıraktırabiliyorsan bıraktır emziği yada en azından bu dönemde verme
Canım 3. ayda ilgi dışarı kaydığı için memeye ilgi azalıyormuş emzik kullanımı da meme redini tetikliyormuş bu dönemde bıraktırabiliyorsan bıraktır emziği yada en azından bu dönemde verme
cumartesi gunu bebek mevlidim var simdiden stres oldum nasil olcak diye dusunup duruyorum, hediye olarak canli cicek ve lokum hazirladim canta posete koyacagim. bebege de mevlid kiyafeti bakicam daha
Kızlar ya benim minik bazen meme istemiyor, emzik istiyor. O kadar belli oluyor ki. Yani yarım saat durmaksızın meme emdiği de oluyor, memeyi istemeyip emzik verince sakinleştiği de oluyor. Meme reddine gidecek diye korkuyorum. Acaba emziği direkt bıraksam mı?
Doktor 40 gün sonra verilirse meme ile emziği ayırt edebilir Red yapmaz demiş eltime.
Emzirme danışmanları da Red etme riski var diyor.
Eltimin oğlu tutmamıştı.
2 sene emdi maşallah.
Hem de baya iştahlı.
Artık kadın mandıra gibiydi. Memeler açık yaşıyordu.
Normal canım artık çene kaslarıda kuvvetlenecekmiş işlerini çabucak halledip daha çok çevreye bakıcaklarmış bu ay. Ama yine de emzik de şaşkınlığa sebep olabiliyormuş istersen bu ay vermemeye çalış
Ne bilim huylu huyundan vazgecmez oste utulenmeyinxe tam dezenfekte olmaz gbi geliyo niyeyse bebek ya maydanozsuyuLlavanta111
kirisikliktan degil aslinda mikrobu kirilsin muhabbeti varya ondan
Evet canim cok guzel.oliyor da iste suan yemek camasir bulasik utu bebek evle ilgili her sey bende esimin isi asiri yogun bebegin her seyini utulemek ki gunde 2 kere falan degisiyo ya cis kaka oluyo ya kusmuk, baya zor oluyo battaniyesink bile utuluyorum ne kafaysa