2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım 3. ayda ilgi dışarı kaydığı için memeye ilgi azalıyormuş emzik kullanımı da meme redini tetikliyormuş bu dönemde bıraktırabiliyorsan bıraktır emziği yada en azından bu dönemde verme

Canım 3. ayda ilgi dışarı kaydığı için memeye ilgi azalıyormuş emzik kullanımı da meme redini tetikliyormuş bu dönemde bıraktırabiliyorsan bıraktır emziği yada en azından bu dönemde verme

Normal yani di mi? Zaten hep etrafa bakmaya falan başladı. Hayır yani aynı oturma odasındayız işte, sanki bana Versay Sarayı İncele incele bitiremedi.

Kizlar bisey sorucam siz hala giysileri utuluyo musunuz ben utuledihmgim icin abarttin falan dedi arkadas corapta dahil heosini utuluyorum hala

Kizlar bisey sorucam siz hala giysileri utuluyo musunuz ben utuledihmgim icin abarttin falan dedi arkadas corapta dahil heosini utuluyorum hala
ben utu yu ilk kizim doğduğunda bıraktım sadece pantolon gömlek
artik gerisi hiç utulemiyoruk
yıkandı kurudu katlanıp dolaba

artik utulemiyorum biraktim yani zaten kusan bebek dun aksam giydirdigim kiyafeti 10 dk sonra cikardim attim kirli sepetine emegime yazık valla

Doktor 40 gün sonra verilirse meme ile emziği ayırt edebilir Red yapmaz demiş eltime.
Emzirme danışmanları da Red etme riski var diyor.
Eltimin oğlu tutmamıştı.
2 sene emdi maşallah.
Hem de baya iştahlı.
Artık kadın mandıra gibiydi. Memeler açık yaşıyordu.

Normal yani di mi? Zaten hep etrafa bakmaya falan başladı. Hayır yani aynı oturma odasındayız işte, sanki bana Versay Sarayı İncele incele bitiremedi.
Normal canım artık çene kaslarıda kuvvetlenecekmiş işlerini çabucak halledip daha çok çevreye bakıcaklarmış bu ay. Ama yine de emzik de şaşkınlığa sebep olabiliyormuş istersen bu ay vermemeye çalış

Bende ütlüyorum aynı çorabına kadar akşam uyuduğunda yapıyorum ama daha ne kadar daha yaparım bilmiyorum canım

Bende ütlüyorum aynı çorabına kadar akşam uyuduğunda yapıyorum ama daha ne kadar daha yaparım bilmiyorum canım
Ne bilim huylu huyundan vazgecmez oste utulenmeyinxe tam dezenfekte olmaz gbi geliyo niyeyse bebek ya maydanozsuyu L lavanta111 kirisikliktan degil aslinda mikrobu kirilsin muhabbeti varya ondan

Ben de herseyini utuluyorum canım mis gibi oluyor
Evet canim cok guzel.oliyor da iste suan yemek camasir bulasik utu bebek evle ilgili her sey bende esimin isi asiri yogun bebegin her seyini utulemek ki gunde 2 kere falan degisiyo ya cis kaka oluyo ya kusmuk, baya zor oluyo battaniyesink bile utuluyorum ne kafaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…