2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ablamların ilk gunler sütleri gelmemişti hepsi mama vermek zorunda kalmslrdi ondan Bende de olur diye çok evham yapmstm. Sonra süt olayında bile ki hayatın her alaninda böyle olmali bence kafam öyle rahat gttm ki doğuma ne mama ne emzik kafam rahat sütüm bol bol diye gecirdm icimden oldu da bin şükür ( emzik sonradan alsaydi iyiydi )
Size de canimm masallah

Kızlar bebısı tek yıkıyordum sampuan geldı agzına oda yedı tabı bısey olur mu
bisicik olmaz cnm. sampuanli su geldi agzina azicik. kakasi biraz civik olabilir endise etme. kim sabun yese diskisi ishal gibi olur

Bende onu kullanyrm Leon'a 4 damla dedi ama pazarlık yaptım bende kullanyrm d vitamini sütten de az geçse 3 damla olsa diye kabul etmedi doktor ki öncesinde tahlil yaptrdim d vitamini 14 idi

Bı saat sonra denedım hıc gelmedı ama benegım emerken agız kenarlarından akıyor fazlası
Canım 1 saate sağıp gelen olablr ama en az 2 saat sonra denyrm ben gece sağımda 3 saati buluyor yoksa 1 saate sağma makine ile gelmemesi normal. Suyu 3.5 lt ictgni varsayyrm hem de zaten az içiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…