Şükurler olsun canim, aynen oyle. Niye o derece evham yaptin ya hep vesvese onlar. Gercekten olumlu dusunce bir yasam bicimi haline getirilmeli, ben de cok uygularim, olmus gibi hissetmeye calisirim. Olana da olmayana da hep sukretmeliyiz
Yerim yaaa ellerini yuzune sürdürüyosun bi de oyy masallahhh harikasiniz ana ogul
Ablamların ilk gunler sütleri gelmemişti hepsi mama vermek zorunda kalmslrdi ondan Bende de olur diye çok evham yapmstm. Sonra süt olayında bile ki hayatın her alaninda böyle olmali bence kafam öyle rahat gttm ki doğuma ne mama ne emzik kafam rahat sütüm bol bol diye gecirdm icimden oldu da bin şükür ( emzik sonradan alsaydi iyiydi )
Size de canimm masallah
Canım ben emzırıyorum ve dun sagdım hıc cıkmadı ama cocuk doyuyor bence memeler ıslah oldu bebek emerken verıyor sadece yoksa cıkan mıktarla doyması mumkun degıl
Oyle mi dersin canim umarim oyledir baya moralim.bozuldu cunku tek gogsumden 200un ustunde cikardi simdi baktim az bya neredeyse hic cikmadi... Neyse kilo aliminda belli olacak
Bnm doktor tavsiyesi üzerine aldığım damla en organik sağlıklı olanmış prof a gidiyoruz kadın öyle dedi. D vitamini Deca-Tabs D3 diye bi damla günde 5 damla veriyorum. Ve başka bir doktora daha sordum o da hastalarına bunu öneriyormuş. Internet yorumları da oldukça iyi. 40-45 lira fiyatı. Doktorum sağlık ocağının verdiğini kullanma dedi.
Bende onu kullanyrm Leon'a 4 damla dedi ama pazarlık yaptım bende kullanyrm d vitamini sütten de az geçse 3 damla olsa diye kabul etmedi doktor ki öncesinde tahlil yaptrdim d vitamini 14 idi
Bugün 2.ay asilarimizi olduk hemşire ateş olmasa bile ağrı yapar dolven ver dedi . O da portakallı gibi bişey ,verdim ağzının kenarlarını bile yalayacakti nerdeyse ek gıdaya erken geçti benim oglan
Canım 1 saate sağıp gelen olablr ama en az 2 saat sonra denyrm ben gece sağımda 3 saati buluyor yoksa 1 saate sağma makine ile gelmemesi normal. Suyu 3.5 lt ictgni varsayyrm hem de zaten az içiyorsan