2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Artik sabahlari oturuuorum inek gbi dereotu yiyorum devamli dereotu da arttiriyo deyyola yalniz isirgan otu cayinin tadi berbat... Bu ara sutumu sagdim ve baya az cikti hatta cikmadi gbi bisey... umarim bunlar ise yarar

Isırgan otunu demlerken içine 1 çay kaşığı rezene at tadı baya yumuşuyor

Herfün bugün dışarı öıkıcam deyip çıkamamak
Yağmur yağacak gibi hava.
Oysaki 1 saat önce çıkaydım misti hava.
Çocukla çok pis ev kuşu olduk.
Kışın 3 4 ay zaten çıkamayız. Zira agrıda - 20 25 oluyor hava...

Canım hapın faydası oldu mu fark edilen bi artma var mı 2 gündür çok merak ediyorum

Bugün 2.ay asilarimizi olduk hemşire ateş olmasa bile ağrı yapar dolven ver dedi . O da portakallı gibi bişey ,verdim ağzının kenarlarını bile yalayacakti nerdeyse ek gıdaya erken geçti benim oglan
Aynen bugun 2.ay aşılarının yaptırdım. Hemsireye danistim bazisi ilac ver diyor bazisi verme diyor sen ne dersin diye, ates takibi yapip öyle ver dedi.

ben ikinci kez olmadim cnm. ilkinde konusmustuk hani regl mi bu degil mi diye. dr olabilir demisti bu tarz kanamalar demisti. cidden regl degilmis.
hayırlısı canim insallh vakitlice gelir seninde
benim de 3 gun çok az geldi sonra adet şekline döndü geçen hafta lohusalık bitkince bir ay sonra olmus oldum

Ban bunlardan hediye geldi ama renkleri asırı kötü
Evde giydiririm dedim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…