2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bildiğim kadarıyla 10 gün içinde gidince muayene parası verilmiyor geçerse 10 günü veriliyo diye biliyorum

Acaba kullandığın antibiyotiğe bağışıklığın olabilir mi ki insallah tedavinden sonuc alirsin yeter artık enfeksiyon yahu
antibiyotik duyalilik testi de yapiliyor her seferinde. ona gore 2 ilac kullanabilecegim ortaya cikti. biri hic işe yaramadi. digerini ictim bakalim yarin gorecegim işe yaramus mi.

icinize sinmiyorsa dahiliye vs degil endokrinoloji bolumune gidin derim.

Canım ben 1.5 yil kullandım bu ilacı bana o zmn doktorumun dediği gebelikte bu ilaç kullanılıyor iki çeşit ilaç var diğerinin ismini tam hatırlamıyorum ama trimazol du sanirim ama gebelik düşünüyorum diye özellikle probcil vermişti

Iste özel eğitim alanında idareci olrak calstm inan tüm özel çocukların durumlarını ailelerinin yaşadıklrni biliyrm ama ne bileyim bir an istemedm.
Benim goguslerimden dolayı öncelikle uykum yoktu şimdi de bulantı eklendi derken çok fena durumdym inan inşallah geçer diyrm ama

Anladım canım bu tip durumlara birebir şahit olduğun için kararında seni desteklerim içine asıl sineni yapman çok önemli. Bulantılar için mutlaka tavsiyem elinin altında devamlı tabiri caize kemirecek birşey olsun. Çubuk Kraker olur. Sevdiğin bir meyveyi dilimle oturup 10dk içinde bitirme en az 2saat oyalan. Meyveyi ısır çiğne sakız gibi olana kadar sonra tekrar yap oyalan onla. İnanır mısın bir elmayla 3saat oyalandığım oldu ve işe yaradı. Denemekten zarar gelmez tuzlu şeyler de deneyebilirsin. Benim çok yaptığım salatalığı ortadan bölüp tuzlamak onla oyalanmak. Umarım iyi olursun canım

Çok geçmiş olsun bendede tam tersi durum insana çok endişe veriyor inşallah biran önce herşey normale döner

Sen bayagi yüksek doz kullaniyormussun cnm ins herşey güzel olsunda
amin cnim.

25mg kullaniyordum hasimato oldugum icin. ilkk gebelikle 50ye cikti. ikinci de 50de kaldi. oglumda 75e yukseldi. sonra 100e cikti. simdi 4.cu gebelikte 125 e yukseldi. toplam 10yilda oldu bu dozlar...

gunaydin. gebelikte uyuyamamanin disinda, bir de 4.5yasinda oglumdan dolayi geceleri 6 sefer yatak degistiriyorm. bir onun odasina bir benim odaya derken zombiye döndum uykusuzluktan ;( cok yorgunum yahu.

snowmotion Allah bu süreçte başta bize ve tüm riskli gebelik yaşayan anne adaylarına sabır versin. Zor bir surec. Umudumuzu kestigimiz, olumsuz fikirlere kapildigimiz çok oldu ama 10. haftaya geldik bir sekilde. Sizin de olumlu haberlerinizi bekliyoruz.

Günaydın kızlar..
gunaydin. gebelikte uyuyamamanin disinda, bir de 4.5yasinda oglumdan dolayi geceleri 6 sefer yatak degistiriyorm. bir onun odasina bir benim odaya derken zombiye döndum uykusuzluktan ;( cok yorgunum yahu.
Canm oğlum 6 yaşında aynı sıkıntı biz de de var sürekli yer değişiyoruz şimdiye kadar çoktan alıştırmam lazım dı geç bile kaldım. Yatağına yolluyorum sen gelmezsen gitmem diyor gidiyorum o dalıyor. Kendi yatağıma geçiyorum 1-2 saat sonra yine geliyor. Sabah işe kalkmak eziyet resmen. Bebek olunca daha zor olacak, o yatıyor ben de yatıcam diyecek. Sabah kalkıyoruz eşim diyor ki bu gece deliksiz uyuduk hiç gelmedi.. ooo sen uyurken biz 262827 kere yataktan yatağa oynadık adamın haberi yok yaa

ya inan artik uykusuzluktan basim dönuyor resmen. dedigin gibi bebek olunca ben de yayacagim derdi baslayacak. ben alistirdim odasina coktan ama su aralar surekli bizimle uyumaya takti. bebek geliyor hayatlari degisiyor olayini yasiyorlar belki de bilemiyorum. ama cok yoruluyorum. zaten surda uyuyacagimiz sayili gunumuz var.

Merhaba benimde üçüncü gebeliğim. Diğerleri de hala minik.. Sekiz haftalık oldum ama kalp atışını alamadık hala. Doktor kürtaj diyor... Hamile oldugumu öğrenince üzülmüştüm ne yalan söyleyeyim çünkü hiç haZır değildim. Yine de ne olursa olsun o da benim canımın parçası olcak diye düşünmüştüm. Dün bebeğin cansız oldugunu söylediler cok üzüldüm. Annelik ne tuhaf şey...
Biraz daha beklemek istiyorum belki daha küçüktür belki duyamamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…