- 29 Ocak 2019
- 323
- 1.577
- 63
Bende aynı 2. Gebeliğim fakat hiç planlamıyorduk tam herşeyi yoluna koyduk 1.büyüdü derken yenisi yolda aynen dediğiniz gibi şuan iyiki olmuş diyorum fakat bizim ertesi gün hapı(ella) kullanmama rağmen oldu bilginiz varmı acaba ertesi gün hapıyla gebelikte sorunla karşılaşılabilirmi?
Kızlar bir erkek bebiş de bizden geliyorBizim babamız önce abimiz olsun istiyordu, doktorumuzda babasına söyleyin abi geliyor dedi herkesin gönlündekini allah versin inşallah
Peki uyandığında bir şey istiyor mu? Su yada tuvalet için mi kalkıyor? Bizim ki sebepsiz kalkıyor bazen su istiyor. Odayı ayıralı 2-3 yıl oldu ama hala geliyor. Benim odam güzel değil sizin yatak çok büyük ben burda yatacağım korkuyorum diyor. Çoktan alışmış olması lazım dı. Allah yardımcımız olsun valla çok zor uykusuzluk. Bunlar daha rahat günlerimizya inan artik uykusuzluktan basim dönuyor resmen. dedigin gibi bebek olunca ben de yayacagim derdi baslayacak. ben alistirdim odasina coktan ama su aralar surekli bizimle uyumaya takti. bebek geliyor hayatlari degisiyor olayini yasiyorlar belki de bilemiyorum. ama cok yoruluyorum. zaten surda uyuyacagimiz sayili gunumuz var.
13 yasinda oglum 7 yasinda oglum 3 yasinda kizim var canim rabbim hepsini korusun
Kızlaaar ilk kız bebek haberi benden gelsininşallah kızım geliyor. Allah tüm kız bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
Aslında mercimek köftenin içine kimyon da koymuştum ama mahvetti beni yine de.
Karnımdaki sıkışmadan duramadım.
Evet bana da öyle diyecek doktor muhtemelen.
Olsun napalım artık bi de o zaman görürüz minnacığımızı :)
3 çocuğa yetebilecek miyim duygusu zorlamıştır sizi eminim.
Ama korunurken olan bebeklerin gerçekten nasiplerinin o ailede olduğuna inanıyorum ben.
Size çok iyi gelecektir ki nasip olmuştur.
Bizim ilk bebeğimiz olacak.
Ailem en başından öğrendiler.
5-6 gün kadar önce de bir kaç yakın arkadaşımızla eşimin ailesine söyledik.
Geniş çevremize de cinsiyet belli olduktan sonra söyleyeceğiz inşallah :)
Canim bizimkidé supriz oldu vardir bundada da bir hayir dedik korunuyorduk birde rabbimd3n gelen herseye variz bizimde 4. Bebegimiz
Valla b3n herkese soyledim duyan 4 mu dedi bende evetttt diyorumm
belki gec dollenmedir. o yuzden duyulmamistir. bekleyin derim bende..Merhaba benimde üçüncü gebeliğim. Diğerleri de hala minik.. Sekiz haftalık oldum ama kalp atışını alamadık hala. Doktor kürtaj diyor... Hamile oldugumu öğrenince üzülmüştüm ne yalan söyleyeyim çünkü hiç haZır değildim. Yine de ne olursa olsun o da benim canımın parçası olcak diye düşünmüştüm. Dün bebeğin cansız oldugunu söylediler cok üzüldüm. Annelik ne tuhaf şey...
Biraz daha beklemek istiyorum belki daha küçüktür belki duyamamışlardır
tuvalete kalkiyor. bir dahakine beni ozleyip geliyor vs. sabaha kadar kısır dongu.Peki uyandığında bir şey istiyor mu? Su yada tuvalet için mi kalkıyor? Bizim ki sebepsiz kalkıyor bazen su istiyor. Odayı ayıralı 2-3 yıl oldu ama hala geliyor. Benim odam güzel değil sizin yatak çok büyük ben burda yatacağım korkuyorum diyor. Çoktan alışmış olması lazım dı. Allah yardımcımız olsun valla çok zor uykusuzluk. Bunlar daha rahat günlerimiz
Ben bir anda yiyrm meyveyi öyle yapaym birde yerken sorun yok ama yedktn 1 dakika sonra hemen bulantı baslyr. Denicem canım çok sagol inşallah herks sglckla geçirir bu döneminiAnladım canım bu tip durumlara birebir şahit olduğun için kararında seni desteklerim içine asıl sineni yapman çok önemli. Bulantılar için mutlaka tavsiyem elinin altında devamlı tabiri caize kemirecek birşey olsun. Çubuk Kraker olur. Sevdiğin bir meyveyi dilimle oturup 10dk içinde bitirme en az 2saat oyalan. Meyveyi ısır çiğne sakız gibi olana kadar sonra tekrar yap oyalan onla. İnanır mısın bir elmayla 3saat oyalandığım oldu ve işe yaradı. Denemekten zarar gelmez tuzlu şeyler de deneyebilirsin. Benim çok yaptığım salatalığı ortadan bölüp tuzlamak onla oyalanmak. Umarım iyi olursun canım
Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
Gözünaydın. Allah hayırlısıyla sağlıkla devamını nasip etsin. Çok iyi yaptın başka doktora gitmekle. İnşAllah haftaya yine güzel haberler alırsın.Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
Sağol canım allah hepimize güzel sağlıklı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinGözün aydın canım Allah hayırlı sağlıklı çabuk bir doğum nasip etsin
Canım inşallah kese de büyüyecektir Allah büyüktür canım iyi haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
Gözün aydın snowmotion cok sevindim sağlıkla devam eder inşallah.Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
cok sukur canim. insallah saglikla devam edecek.Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
Canım çok sevindim ne güzel olumlu konuşmuş doktorun. inşallah dediği gibi olur düzelir bi an önce kesen.Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
çok sevindim canım inşallah haftaya daha güzel haberler verirsin bundan sonrası Rabbimin takdiri ve hepimiz için öyle.Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
Böyle olumlu ve pozitif bir doktorla dwvam etmek daha iyi en azından sende bebis te. Asiri stres olmaz insallah dahada iyiye gideceksiniz.Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle
Ah bende deliriciem bu durumdan Yanımda leğen var lama gibi tükürüp duruyorum midem bulanıyor yuttuğumda tükürüğümü şaka gibi yaOturarak uyuyorum hala. Ağzım sulanmasın diye dişimi sıkıyorum. Geçsin artık bu bulantılar. Ağzım boş kaldığı an başlıyo sulanmaya. Acı bir tatta var hep cubuktan ve leblebiden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?