2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bu konuda bir bilgim yok. dilerim etkilenmemistir bebeginiz...

Peki uyandığında bir şey istiyor mu? Su yada tuvalet için mi kalkıyor? Bizim ki sebepsiz kalkıyor bazen su istiyor. Odayı ayıralı 2-3 yıl oldu ama hala geliyor. Benim odam güzel değil sizin yatak çok büyük ben burda yatacağım korkuyorum diyor. Çoktan alışmış olması lazım dı. Allah yardımcımız olsun valla çok zor uykusuzluk. Bunlar daha rahat günlerimiz

sizinde bebeginiz hayırlı ugurlu olsun, dilerim dediginiz gibi olur:) cok tesekkurler.

Canim bizimkidé supriz oldu vardir bundada da bir hayir dedik korunuyorduk birde rabbimd3n gelen herseye variz bizimde 4. Bebegimiz

Valla b3n herkese soyledim duyan 4 mu dedi bende evetttt diyorumm

hey masallah, yeni bebeginiz hayırlı olsun o zaman sizinde

belki gec dollenmedir. o yuzden duyulmamistir. bekleyin derim bende..

tuvalete kalkiyor. bir dahakine beni ozleyip geliyor vs. sabaha kadar kısır dongu.

Ben bir anda yiyrm meyveyi öyle yapaym birde yerken sorun yok ama yedktn 1 dakika sonra hemen bulantı baslyr. Denicem canım çok sagol inşallah herks sglckla geçirir bu dönemini

Merhaba arkadaşlar doktor randevumdan geldim. doktorum olumsuz bir şey söylemedi. tamam kese biraz küçük ama bu gebeliğin devam etmeyeceğini yada bebeğin sorunlu olduğunu göstermez dedi. yakın takipte olmak lazım dedi. bebek gayet hareketli hareketli bebek çok iyidir dedi. ben bir problem görmüyorum dedi. sadece keseyi yakından takip edeceğiz dedi. şuanlık o kadar. haftaya tekrar gel dedi. umarım kesem de büyür bebişimle birlikte. bebek çok güzel gelişmiş dedi. yapacak pek bir şeyim yok folik asiti bırakıp vitamin verdi. şimdilik bizde böyle

cok sevindim, diilerim keseside buyur artık. selamlar.

Gözünaydın. Allah hayırlısıyla sağlıkla devamını nasip etsin. Çok iyi yaptın başka doktora gitmekle. İnşAllah haftaya yine güzel haberler alırsın.

Canım inşallah kese de büyüyecektir Allah büyüktür canım iyi haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın snowmotion cok sevindim sağlıkla devam eder inşallah.

cok sukur canim. insallah saglikla devam edecek.

Canım çok sevindim ne güzel olumlu konuşmuş doktorun. inşallah dediği gibi olur düzelir bi an önce kesen.

çok sevindim canım inşallah haftaya daha güzel haberler verirsin bundan sonrası Rabbimin takdiri ve hepimiz için öyle.

Böyle olumlu ve pozitif bir doktorla dwvam etmek daha iyi en azından sende bebis te. Asiri stres olmaz insallah dahada iyiye gideceksiniz.

Oturarak uyuyorum hala. Ağzım sulanmasın diye dişimi sıkıyorum. Geçsin artık bu bulantılar. Ağzım boş kaldığı an başlıyo sulanmaya. Acı bir tatta var hep cubuktan ve leblebiden bıktım
Ah bende deliriciem bu durumdan Yanımda leğen var lama gibi tükürüp duruyorum midem bulanıyor yuttuğumda tükürüğümü şaka gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…