2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire

kızlar kilo almak hiç istemiyorum .diyetisyene giden varmı .gitsemmi acaba ekmek yemezsem midem bulanıyor ekmeksiz yiyemiyorum ama şişkinlik yapıyor .10 kilo alsam yeter ama nasıl başarıcam bilmiyorum .

kızlar kilo almak hiç istemiyorum .diyetisyene giden varmı .gitsemmi acaba ekmek yemezsem midem bulanıyor ekmeksiz yiyemiyorum ama şişkinlik yapıyor .10 kilo alsam yeter ama nasıl başarıcam bilmiyorum .
aynı sorun bendede var ilk hamileliğim zaten evlendikten sonra kilo aldım. umarım çok almam. ekmek yemiyorum ama tatlı krizim tutuyor diyetisyene eşimi ikna edemiyorum.

Çok sevindim inşallah herşey yolunda gidecek aklıma kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusuruz insallah

Çok sevindim inşallah herşey yolunda gidecek aklıma kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavusuruz insallah
olumlu düşünmeye çalışıyorum. bebeğim hareketli en azından kıpır kıpır. kesede büyür de sıkıntı olmaz inşallah

benim moralim yerlerde... 2 kutu antibiyotik ve hic gecmeyen idrar kulturunde enfeksiyon ;(
tedavi edilmezse erken dogum, bebek kaybi, bobrek yada mesane iltihabi vs vs...
antibiyotik ictikce bebege zarari olma olasiligi... kafayi yemek uzereyim. zaten riskli gebeyim bir de uzerine bu eklendi. cok agladim bugun artik dayanamadim.
var mi aklinda bir cozumu olan?

canım sakın bırakma antibiyotiğini. korkutmak istemem ama bir arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu yüzünden erken doğum yaptı. idrar yoluna su içmek iyi geliyor. bol su için. bir de antibiyotik içmek uzun süre mantara sebep oluyor bende temizliğinize ekstra dikkat edin.

Merhaba kızlarr aranızda decavit pronatal ve gyno ferro sanol kullananlar var mı? Ne şekilde kullanıyorsunuz?

saol cnm. yine verecek antibiyotik...
3lt su iciyorum. temizlige asiri dikkat ediyorum.
pihtilasmam zaten var, progesteron eksikligim de var. kanama alanim zor kapanmisti. simdi bir de bu. hatta kanda da enfeksiyon cikti. vallahi cok uzgunum...

Merhaba kızlarr aranızda decavit pronatal ve gyno ferro sanol kullananlar var mı? Ne şekilde kullanıyorsunuz?
ben daha baslamadim ama oglumdayken gunde 1 tane elevit (size yerine decavit vermis) 1 tane de gyno ferro kullaniyordum. gyno ac karnina.

Antibiyotiği bırakmayın ben enfeksyon yüzünden erken doğum yaptım çok dikkat edin kendinize

ben daha baslamadim ama oglumdayken gunde 1 tane elevit (size yerine decavit vermis) 1 tane de gyno ferro kullaniyordum. gyno ac karnina.
Teşekkür ederim cevabınız için gyno sabah uyanınca kahvaltıdan önce içsem decavit i de öğle yemeğinden sonra içsem olur o zaman diye düşünüyorum

saol cnm. yine verecek antibiyotik...
3lt su iciyorum. temizlige asiri dikkat ediyorum.
pihtilasmam zaten var, progesteron eksikligim de var. kanama alanim zor kapanmisti. simdi bir de bu. hatta kanda da enfeksiyon cikti. vallahi cok uzgunum...
çok üzüldüm genelde bitkisel çözümler oluyor ama hamilesiniz kafamıza göre kullanamayız ki.

Canım bende de kronik idrar yolları enfeksiyonu var 2011 den beri uğrasıyorum prebiyotik yogurtları denedin mi faydası oluyor azda olsa. florayı güclendirdiği için enfeksiyona yakalanma riskini azaltıyor. birde cranberry turna yemişi de deniyor ondan ye oda iyi geliyor.gecmiş olsun

Ben bu hafta başladım canım gyno ferro yine sabah uyanır uyanmaz içiyor arkasından 1 saat sonra kahvaltı ediyorum, kahvaltıdan sonra decaviti alıyorum. Ama aç karnına Demir ilacını içmek normalde bulantılarım olmamasına rağmen kahvaltılarımda mide bulantısına sebep oluyor, doktor la tekrar konuştum bu konuyu Demir’in emilimi için en iyi sabah boş mideye almak olduğunu ama mide bulantısı çok zorlarsa yemekten sonra 2 saat sonra içip 2 saat emilimi etkileyecek şeyler tüketmemeli söyledi

Canim cok sevindim hayirlisiyl a hicbirsey olmaz ne gelirse rabbimden sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…