2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doktorum folik asiti bitirince decaviti verdi sabahlari kahvaltidan sonra iciyorum bende.

kızlar kilo almak hiç istemiyorum .diyetisyene giden varmı .gitsemmi acaba ekmek yemezsem midem bulanıyor ekmeksiz yiyemiyorum ama şişkinlik yapıyor .10 kilo alsam yeter ama nasıl başarıcam bilmiyorum .
Bende ekmeksiz yaşayamayanlardanım mideme tek iyi gelen şey doğru düzgün bir şey yiyemiyorum inşallah çok kilo almayız

Çok sevindim ya.
İyi ki başka bir doktora sahan görünmüşsün.
Ne güzel bak, umut doğdu, maşallah size :)

@Rzg14 idrar yolları enfeksiyonu için bildiğim tek şey suyu bol içmek.
İnşallah en kısa zamanda şifa bulursun.

Bence dikkatli ol benim bi arakdas hamileliginde 20 kilo alsi bebegi hic almadi sadece kendisi aldi o kilolari nasil vercek hic bilmiyom
ben ilk hamileliğimde 18 kilo aldım doğumda insan zaten şiş oluyor fotoğraflarda 90 kilo gibi çıkmışım .birdaha hamile kalırsam kilo almıcam diye kendimi şartladım durdum hep.ama bundada aş ermelerim çok oluyor .zaten hamileyken psikolojimi bozdular çok kilo almış diye arkamdan konuşup duruyorlardı.78 le doğuma girmiştim halbuki.

aynı sorun bendede var ilk hamileliğim zaten evlendikten sonra kilo aldım. umarım çok almam. ekmek yemiyorum ama tatlı krizim tutuyor diyetisyene eşimi ikna edemiyorum.
benim canım hiç tatlı çekmiyor .ekşi şeyler yiyebiliyorum .tatlı çekince tahin pekmez ye canım hem tatlı ihtiyacını giderirsin hem bebeğe yarar .ben tatlı olarak sadece tahin pekmez yiyorum yada bal.

Bende ekmeksiz yaşayamayanlardanım mideme tek iyi gelen şey doğru düzgün bir şey yiyemiyorum inşallah çok kilo almayız
inşallah kilo almayız canım bebişler alsın yeter.diyete baktım netten ara öğünler çok kuru meyveler meyve süt yoğurt kuru yemişler var .ara öğünler sayesinde ana öğünlerde az yemeyi planlıyorum ekmeğide azaltırım buşekilde inşallah

Kızlar kilo almaktan bahsetmişsiniz ben kilodan da korkuyorum ama göbekten daha çok korkuyorum ins doğumdan sonra gobek kalmaz

saol cnm. yine verecek antibiyotik...
3lt su iciyorum. temizlige asiri dikkat ediyorum.
pihtilasmam zaten var, progesteron eksikligim de var. kanama alanim zor kapanmisti. simdi bir de bu. hatta kanda da enfeksiyon cikti. vallahi cok uzgunum...
Canım çok geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu bende de var yıllardır kronik hem de fakat iki doktora göründüm bununla ilgili korkulacak bir şey olmadığını söylemişlerdi bol su, kefir ve ev yoğurdu önerdiler bana da. Hepsini iciyorum son durum ne bilmiyorum...

Çok geçmiş olsun inşAllah bir çözümü bulunur. Faydası dokunacak bitkisel kürler vardır ama hamilelikte uygunlanması doğru olmayabilir. Doktorun ne diyor bu duruma? İyi bir ürolojiye mi gitsen acaba? Zaten suyu içiyorsun, Allah yardımcın olsun canm.

Evet kefir ve ev yogurdunun fa probiyotik oranı çok yüksek banada önermişti doktor.

Antibiyotiği bırakmayın ben enfeksyon yüzünden erken doğum yaptım çok dikkat edin kendinize

çok üzüldüm genelde bitkisel çözümler oluyor ama hamilesiniz kafamıza göre kullanamayız ki.

cok tesekkur ederim. hem dahiliye hem kadin dogumla gorustum bugun. icrbilecegim tek anbiyotik cikti ne yazik ki, antibiyotik duyarlilik testinde. nasil bunyem varsa oguna direncli ciktigi iicin ilaclar faydasiz. 1 hafta yine ilac sonra bakacagiz. bol su.
bitkisel ilac varmis yaban mersinli bisi. ama alerjen oldugu icin bu haftada veremem onu dedi. simdilik haberler boyle.

Çok geçmiş olsun ins sağlıkla alırsın bebisini kucağına

tahin pekmezi sabah yiyebiliyorum sadece kahvaltıda. çalışıyorum işe yanımda kaseye koyup getireyim en iyisi. yoksa günde 3 çikolata ancak kesiyor

Kızlar ben rafine şekerli Ürünleri tüketmemeye ve ekmek pilav makarna nevi Ürünleri az tüketmeye özen gösteriyorum. Çünkü 1 yaşındaki çocuklarda bile tip1 diyabet çıkıyor. Paketli Gıda yemeyin cips vb. Onun dışında istediğinizden istediğiniz kadar yiyelim fazla kilo almayız.

Kızlar az önce karnımda daha önce olmayan bir his oldu ben bebiş diye düşündüm:) sizce mümkün mü bu hafta da :)

hoşgeldin.
ben de daha paylaşmadım. eşim ve işyerinden bir arkadaşım biliyor. oğlum annem kvalide vb kimse bilmiyor daha

gözün aydın. kesesi de büyüsün inşallah.

kızlar kilo almak hiç istemiyorum .diyetisyene giden varmı .gitsemmi acaba ekmek yemezsem midem bulanıyor ekmeksiz yiyemiyorum ama şişkinlik yapıyor .10 kilo alsam yeter ama nasıl başarıcam bilmiyorum .

ben oğlumda 17 kilo almıştım. pek dikkat etmedim. ama iştahım iyiydi.
bu sefer bulantılardan bir şey yiyemedim.200 gr aldım yada almadım.
diyetisyen düşünmüyorum.

Bir kaç gündür okuyamıyorum yazılanları inşallah iyidir tüm anneler ve bebişler.
Ben hiç iyi değilim kızlar. Benim bulantılar şaha kalktı. Hiç bişey durmuyor midemde. Bir de üstüne öksürük eklendi tam oldum.
O kadar bunaldım ki hiç bişey yapmak istemiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Öksürükten ve kusmaktan boğazım çok tahriş oldu, ne tavsiye edersiniz? Gıcık gibi bi öksürük, geldi mi krize giriyorum

hoşgeldin.
geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…