2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zencefilli çay iyi geliyormuş diye okudum ama denemedim, bana nane iyi geldi bolca cacık ve yayla çorbası falan tükettim şuan gripten dolayı burnum tıkalı olduğu için bulantım yok
İnşallah geçmiştir artık yoksa biliyorum çok zor mide bulantısı inşallah sende iyi geşen birşey bulursun ve bir an evvel kurtulursun

Kilo almaktan bende korkuyorum dikkat ediyorum elimden geldiğince. Ben hamile oldugumu ogrendigimde 59.9 cikmistim tam suan 57.9 cikiyorum. Hamile kalmadan once 60 61 arasi cikiyodum. Hedefim 5 aylik olana kadar 61 i gecmemek ama biraz zor gibi gorunuyor tabi

Hataneye gidip serum filan taktır bari canım bulantı için. Biraz rahatlatır seni hem kaybettiğin sıvıyı vitamin mineralleri filan almış olursun. Bu tarz ağır geçirenler için öyle bitkisel şeyler çok fayda etmiyor malesef. Zaten yiyip içebilsen sıkıntın olmaz yani.

Allah sifa versin kolaylik versin canim. İnsallah gecer bir an once. Sabirr insallah sonunda melegini kucagina alacaksin oyle kendini rahatlat bir amaci var en azindan cektigin zorluklarin

Kızlar az önce karnımda daha önce olmayan bir his oldu ben bebiş diye düşündüm:) sizce mümkün mü bu hafta da :)

Bence mümkün. Çünkü ben de de oldu bu hafta karnımın alt tarafında böyle kelebek kanadı gibi bir ufacık hareket sanki. Sizin de öyle mi?

Hiç birşey bulamadım canım. Gitgide azalması gereken bulantılar arttı da arttı. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun

Yarın bi doktora gidicem cumartesi de kendi doktoruma gidicem. Bitkisel falan hiç bir şey fayda etmedi. Bu ilk gebeliğime göre daha ağır geçiyor inşallah sonu güzel olur

Allah sifa versin kolaylik versin canim. İnsallah gecer bir an once. Sabirr insallah sonunda melegini kucagina alacaksin oyle kendini rahatlat bir amaci var en azindan cektigin zorluklarin

Sağol canım. Biraz önce yavrum ağladı benim halime iyileş anne dedi. Ne kadar zormuş anne olmak dedi 5 yaşındaki çocuk.
Ben de onun haline ağladım yetemiyorum bu aralar ona

Bende de oluyor bir kaç gündür ama emin degilim çünkü bağırsak hareketine de benziyor oğluma hamileyken 17. Haftada hissettim ve kelebek kanadı gibiydi. Belki sen hissediyorsundur canım

Bence mümkün. Çünkü ben de de oldu bu hafta karnımın alt tarafında böyle kelebek kanadı gibi bir ufacık hareket sanki. Sizin de öyle mi?
Evet bir şey sanki içerden karnıma hafifçe dokundu gibi. Bir yerde okudum gözünüzü kapatip parmaginizi gozkapagina koyup gözünüzü saga sola hareket ettirdiginizdeki his gibi diye :) aynı öyleydi :)

Bence mümkün. Ben de böyle gıdıklanma gibi bir his oluyo karnımda bebekmi yapıyor acaba diyorum. 11 hafta erken belki benim için biraz. Zayıfsan erken hissedersin
Zayif değilim ama aşırı kilomda yok canım . 14. Haftadayim 2 gündür karnımda da hafif bir cikma var belim kalinlaştı. Daha once erken doye hic incelememistim ama aynada bakinca bariz bir degisiklik var

Arkadaslar bende 11+4 oldum basindan beri karin agrim var bulantim var kizimda hic boyle degildi cok rahatti midem gecse karin agrim basliyo o gecse sabah midem bulaniyo karni agriyan oluyomu

Arkadaslar bende 11+4 oldum basindan beri karin agrim var bulantim var kizimda hic boyle degildi cok rahatti midem gecse karin agrim basliyo o gecse sabah midem bulaniyo karni agriyan oluyomu
Benimde son birkaç gündür ara ara karin agrım oluyor bugün çoğaldı ins önemli birşey dgldir pzt randevum resmen geçmiyor zmn sicak su torbasi yaptim iyi geldi kendi kendime olumsuz düşünme öyle birşey olsa suyla da geçmez diyom ama işte genede icime kurt düşüyor en küçük birseyde

Ya kanama falan olmayinca ben cok onemli oldugunu dusunmedim benim annemde diyo kardesine hamileyken benimde dogana kadar karnim agridi der bakalm benimde haftaya randevum niye boyle anlamadm

Kasık agrısı seklinde mi ? Adet agrisi gibi agrilar normal diye biliyorum. Benimde kasık ağrım oluyordu çok . Simdi daha iyiyim sadece oturup kalkarken dikkat etmem gerekiyor

Kasık agrısı seklinde mi ? Adet agrisi gibi agrilar normal diye biliyorum. Benimde kasık ağrım oluyordu çok . Simdi daha iyiyim sadece oturup kalkarken dikkat etmem gerekiyor
Iki hafta oncesine kadar sag kasigimda odakliydi daha cok o kasik agrisi batmasi seklindeydi ama karin agrisi da adet agrisi gibi her yerinde ayriydi kasik batmasi gecti gibi agri hala var bakalm

Bulantısı çok olan arkadaşlara tavsiyem kendinizi çok kötü hissettiğiniz günlerde serum yaptırın 4-5 gün rahatlatıyor ohh be kendime geldim diyorsunuz tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…