2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Katılıyorum karbonhidrat ve şekerden uzak durmak gerekir kuruyemiş ve meyveninde fazlası çok kilo yapıyor ben ilk hamileliğimde tatlı hamur işi yemedim kuruyemiş özellikle ceviz 10 adet yiyordum 4 porsiyon meyve yiyordum 28 kilo aldım herşeyin fazlası kilo yapıyo

Arkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire
Bu belirtilerle cinsiyet tahmin etmek çok zor bulantının kızı erkeği fark etmiyor göğüs sertleşmesi herkeste oluyodur ne kadar doğru bilmiyorum ama kız bebekte basen ilk 3 ayda genişler derler benim kızımda genişlemişti hemen

Evet bulanti ile anlasilmaz arkadasimin bebegi erkekti cok rahat geciriyodu benimkide kizdi bende cok rahat geciriyordum simdiki hamileligimde sabah bulantim cok karin agrim var ilk 3 aydada karnim hic yokken suan baya belirgin 11+4oldum daha

Yani belki de gaz vs ama farklıydı çünkü hissedince bu neydi simdi dedim. Oyle tekme vs falan değil avuc ici kadar bir bölgeye sanki birsey hafifce süründü . Uzun da sürmedi
gunaydin. bebeginin hissetmeye baslamissin canim. devaminda balik kaymasi seklinde hissedeceksin. 20li haftalarda da tekme vs Allah ne verdiyse artik
gunaydin..canim gebelikte sicak su torbasi kullanmiyoruz. aklinda olsun....

Teşekkür ederim R Rzg14 bilmiyordum artık kullanmam sancı hafiflesin diye ılık su yapıp karnıma koymuştum zararliymis demekki

Günaydınlar anneler
Bu sabah misket büyüklüğüne eriştik, 11. haftaya başladık biz :)
13.30 da randevumuz var, 17 gün geçmek bilmemişti, nihayet randevu günü geldiiii! :)
nasıl heyecanlı oluyoruz değilmi sırabeklerken bile kalbim çarpıyor benimde randevum yarın tam 5 hafta olacak .çok uzun geldi bana .iyi olduğunu duysam yeter belkide cinsiyetini öğrenirim inşallah.

Günaydın...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
keşke ev tipi minik usg cihazları olsa

İnstagramda bi futbolcu eşi miydi, tam emin değilim.
Evine ultrason cihazı almıştı :))
Sürekli ne yapıyor diye bakıyormuş:)))
Zararlıdır tabi o kadarı.

nasıl heyecanlı oluyoruz değilmi sırabeklerken bile kalbim çarpıyor benimde randevum yarın tam 5 hafta olacak .çok uzun geldi bana .iyi olduğunu duysam yeter belkide cinsiyetini öğrenirim inşallah.

Kesnlikle randevu saati 10-15 dk bile geçince sinirleniyorum ben :))
5 hafta baya uzun, maşallah güzel sabretmişsiniz.
Ama gittiğiniz vakit tam vakti bence.
Cinsiyet de görülür gibi geldi bana.
Biz öyle bir haftada gidiyoruz ki hiç bir şey belli olmayacak, sadece görmeye gidiyoruz gibi olacak :)

Günaydin arkadaslar.randevuzu olanlar güzel haberlerle gelin inşallah.benimde cumartesi. Hem randevum var.hem 2li teste giricem. Hayırlısıyla bakalım.benim hamilelikle ilgili hiç belirtim olmadığı için ve şeker tansiyonda oynama olduğu için hep tedirginlik var.hayirlusi olsun

Ruyasinda bebeginin adini gorupta cinsiyeti cikan varmi benim arkadsm elif gordu kizi olucak adini elif koyacak bende gece dervis diye duydum ruyamda devrimmi diyorum hayir dervis diyolar
Keşke bende görsem isim arama derdi de olmaz :))

ben daha baslamadim ama oglumdayken gunde 1 tane elevit (size yerine decavit vermis) 1 tane de gyno ferro kullaniyordum. gyno ac karnina.
Canm kuru dut enfeksiyonel şeylere faydası var canm kuru dutu ye cnm hem nettende arastir

Ruyasinda bebeginin adini gorupta cinsiyeti cikan varmi benim arkadsm elif gordu kizi olucak adini elif koyacak bende gece dervis diye duydum ruyamda devrimmi diyorum hayir dervis diyolar

Bizim bi tanıdık benim iki bebek kaybımdan sonra beni rüyasında görmüş,bu bebişime hamile kalmadan önce. Rüyasında oğlum oluyormuş ve ismini ömer koyuyormuşuz.Ben başından beri kız hissetmeme rağmen oğlana döndüm nedense Bir de erkek olursa ismini Ömer koymamız gerekiyor mu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…