Arkadslar 12.hafta sonunda mi cinsyt görülüyor? 11. Haftam bitti çok merak edyrm ilk nasipse heves edyrm her şeye içimden kız geçiyor annem ablam da rüyasında kız grmstu. Siz ne hissdyrsnz
Arkadslar 12.hafta sonunda mi cinsyt görülüyor? 11. Haftam bitti çok merak edyrm ilk nasipse heves edyrm her şeye içimden kız geçiyor annem ablam da rüyasında kız grmstu. Siz ne hissdyrsnz
Hamile pantolonu bulmak ne zor şeymiş yaa guzel renkleri yok acik renkli cogu ben okulda giyemem onları gezmedigim mağaza kalmadi dün sonunda internetten aldim hiçte sevmem internetten kiyafet almayı
Bizim bi tanıdık benim iki bebek kaybımdan sonra beni rüyasında görmüş,bu bebişime hamile kalmadan önce. Rüyasında oğlum oluyormuş ve ismini ömer koyuyormuşuz.Ben başından beri kız hissetmeme rağmen oğlana döndüm nedense Bir de erkek olursa ismini Ömer koymamız gerekiyor mu kızlar?
gerekli mi bilemiyorum.
bize 2018in basinda erkek kisirligi tanisi kondu. bosa kurek cekmeyin asilama da olmaz sadece tup bebek olur dendi. inanilmaz uzuldum ki ilk 3 gebeligim dogal benim. aradan birkac ay gecti. ruyamda olgum oldugunu ve adini omer olarak gordum. inan o zaman uzulmeyi biraktim. aralikta da supriz sekilde gebe oldugumu ogrendim. eger erkekse adini omer koyacagim ben
benimde bebegim 14 haftalik oldu bugun daha cinsiyetini bilmiyorum ama ben cok erken basladim hamile pantolonu gitmeye her bedenden 1 tane aldim 36 bedeni dün itibariyle biraktim 38 e gectim bakalim 40 bedeni ne zaman girerim
Bizim bi tanıdık benim iki bebek kaybımdan sonra beni rüyasında görmüş,bu bebişime hamile kalmadan önce. Rüyasında oğlum oluyormuş ve ismini ömer koyuyormuşuz.Ben başından beri kız hissetmeme rağmen oğlana döndüm nedense Bir de erkek olursa ismini Ömer koymamız gerekiyor mu kızlar?
kızlar bugün randevum var bakalım cinsiyet hakkında bişey söyleyecekmi bugün tam 12 haftalık olduk. Birde yatış yapabilir bana tekrardan çünkü ben yine en başa döndüm kaç gündür sürünüyorum (( hep böyle oluyor hiç sadece bebeğimi görmeye gidemedim sağlıklı bir şekilde hep hastayım kendimi ona odaklayamıyorım hiç
Gerekmez. Cubku sizin adadiginiz bir sey degil bende hamile degilken hatta iki yil once oglum oluyor adini ... Koy diyorlardi.
O donemde hocalik yapan bir akrabaya sormustum ilerde oglun olursa bu ismimi koymaliyim diye hayir demisti
kızlar bugün randevum var bakalım cinsiyet hakkında bişey söyleyecekmi bugün tam 12 haftalık olduk. Birde yatış yapabilir bana tekrardan çünkü ben yine en başa döndüm kaç gündür sürünüyorum (( hep böyle oluyor hiç sadece bebeğimi görmeye gidemedim sağlıklı bir şekilde hep hastayım kendimi ona odaklayamıyorım hiç
gerekli mi bilemiyorum.
bize 2018in basinda erkek kisirligi tanisi kondu. bosa kurek cekmeyin asilama da olmaz sadece tup bebek olur dendi. inanilmaz uzuldum ki ilk 3 gebeligim dogal benim. aradan birkac ay gecti. ruyamda olgum oldugunu ve adini omer olarak gordum. inan o zaman uzulmeyi biraktim. aralikta da supriz sekilde gebe oldugumu ogrendim. eger erkekse adini omer koyacagim ben
Allah allah.Çok tuhaf ya Allah ım insanların içi ferahlısın sıkıntı yapmasınlar diye rüyalar da gösteriyor belki de.Erkek olursa bende Ömer düşünüyorum canım
Beni rüyasın da gören kişi sürekli namazn da dilinde dualar olan çok güzel bir insan.O yüzden bende onun rüyasını öğrendkten sonra nedense bir gönül rahatlığı ferahlık geldi canım.Bende cinsiyetini çok merak ediyorum.Bakalım ne olacak
Gerekmez. Cubku sizin adadiginiz bir sey degil bende hamile degilken hatta iki yil once oglum oluyor adini ... Koy diyorlardi.
O donemde hocalik yapan bir akrabaya sormustum ilerde oglun olursa bu ismimi koymaliyim diye hayir demisti
Ben yine de Ömer ismini koymayı düşünüyorum.Çünkü rüyasın da gören insan çok güzel bir insan.Öyle insanlara bazı şeyler malum olabiliyor canım.Hakkımız da hayırlısı ne diyelim.
Evet bir şey sanki içerden karnıma hafifçe dokundu gibi. Bir yerde okudum gözünüzü kapatip parmaginizi gozkapagina koyup gözünüzü saga sola hareket ettirdiginizdeki his gibi diye :) aynı öyleydi :)
Benim cevremde herkes ikiside erkek diyip duruyo hep erkek isimleri söylüyorlar ben birşey hissetmiyorum garip birşekilde ama ikiside kız olursa çok gülerim heralde herkes erkek diye tutturduğu için:))