2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadslar 12.hafta sonunda mi cinsyt görülüyor? 11. Haftam bitti çok merak edyrm ilk nasipse heves edyrm her şeye içimden kız geçiyor annem ablam da rüyasında kız grmstu. Siz ne hissdyrsnz

Arkadslar 12.hafta sonunda mi cinsyt görülüyor? 11. Haftam bitti çok merak edyrm ilk nasipse heves edyrm her şeye içimden kız geçiyor annem ablam da rüyasında kız grmstu. Siz ne hissdyrsnz
Bilen herkes kız hissediyordu eşim özellikle kesinlikle kiz dedi ama ben hep erkek hissettim doktorda %80 kiz dedi bi benim hislerim olmadi heralde

Hamile pantolonu bulmak ne zor şeymiş yaa guzel renkleri yok acik renkli cogu ben okulda giyemem onları gezmedigim mağaza kalmadi dün sonunda internetten aldim hiçte sevmem internetten kiyafet almayı

Canm kuru dut enfeksiyonel şeylere faydası var canm kuru dutu ye cnm hem nettende arastir
super olur canim. tesekkur ederim.

gerekli mi bilemiyorum.
bize 2018in basinda erkek kisirligi tanisi kondu. bosa kurek cekmeyin asilama da olmaz sadece tup bebek olur dendi. inanilmaz uzuldum ki ilk 3 gebeligim dogal benim. aradan birkac ay gecti. ruyamda olgum oldugunu ve adini omer olarak gordum. inan o zaman uzulmeyi biraktim. aralikta da supriz sekilde gebe oldugumu ogrendim. eger erkekse adini omer koyacagim ben

oglum 12+5te belliydi. kesin erkek demisti...
11.ci haftada cinsel organ olusumu tamamlaniyor diye okudum. geriye bebegin gostermesi kaliyor

benimde bebegim 14 haftalik oldu bugun daha cinsiyetini bilmiyorum ama ben cok erken basladim hamile pantolonu gitmeye her bedenden 1 tane aldim 36 bedeni dün itibariyle biraktim 38 e gectim bakalim 40 bedeni ne zaman girerim

Hic bir fikrim yok bilinc alti seylerde olablr ben dervis ismini hic dusunmememe ragnen onu duydm cok saskinim baklm cinsiyeti ne olacak

kızlar bugün randevum var bakalım cinsiyet hakkında bişey söyleyecekmi bugün tam 12 haftalık olduk. Birde yatış yapabilir bana tekrardan çünkü ben yine en başa döndüm kaç gündür sürünüyorum (( hep böyle oluyor hiç sadece bebeğimi görmeye gidemedim sağlıklı bir şekilde hep hastayım kendimi ona odaklayamıyorım hiç

Kızlar bak aklınızda olsun bebek soldaysa erkek sağdaysa kız derler ve bu hep tutmuştur benim bebegim sol kasıkta ve yine erkek büyük ihtimal

Gerekmez. Cubku sizin adadiginiz bir sey degil bende hamile degilken hatta iki yil once oglum oluyor adini ... Koy diyorlardi.
O donemde hocalik yapan bir akrabaya sormustum ilerde oglun olursa bu ismimi koymaliyim diye hayir demisti

İlk bebegimde esim kiz ben erkek demistim sonuc kiz:) simdi ben kiz o erkek diyor bakalim..
Bilen herkes kız hissediyordu eşim özellikle kesinlikle kiz dedi ama ben hep erkek hissettim doktorda %80 kiz dedi bi benim hislerim olmadi heralde
Bizde de esimin hisler cikiyor sanirim :)
12 de bizim doktor soylemedi bacak arasi gostermedi zaten

Kızlar bak aklınızda olsun bebek soldaysa erkek sağdaysa kız derler ve bu hep tutmuştur benim bebegim sol kasıkta ve yine erkek büyük ihtimal
Kizim ortadaydi.
Bu arkadasta solda başladı ortaya dogru geldi suan :))

Allah allah.Çok tuhaf ya Allah ım insanların içi ferahlısın sıkıntı yapmasınlar diye rüyalar da gösteriyor belki de.Erkek olursa bende Ömer düşünüyorum canım

Hic bir fikrim yok bilinc alti seylerde olablr ben dervis ismini hic dusunmememe ragnen onu duydm cok saskinim baklm cinsiyeti ne olacak

Beni rüyasın da gören kişi sürekli namazn da dilinde dualar olan çok güzel bir insan.O yüzden bende onun rüyasını öğrendkten sonra nedense bir gönül rahatlığı ferahlık geldi canım.Bende cinsiyetini çok merak ediyorum.Bakalım ne olacak

Gerekmez. Cubku sizin adadiginiz bir sey degil bende hamile degilken hatta iki yil once oglum oluyor adini ... Koy diyorlardi.
O donemde hocalik yapan bir akrabaya sormustum ilerde oglun olursa bu ismimi koymaliyim diye hayir demisti

Ben yine de Ömer ismini koymayı düşünüyorum.Çünkü rüyasın da gören insan çok güzel bir insan.Öyle insanlara bazı şeyler malum olabiliyor canım.Hakkımız da hayırlısı ne diyelim.

Valla ben geçen gittiğim de doktora sordum canım ortada dedi ama nedense başından beri sol kasığım ağrıyor.

Benim cevremde herkes ikiside erkek diyip duruyo hep erkek isimleri söylüyorlar ben birşey hissetmiyorum garip birşekilde ama ikiside kız olursa çok gülerim heralde herkes erkek diye tutturduğu için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…