Evet bir şey sanki içerden karnıma hafifçe dokundu gibi. Bir yerde okudum gözünüzü kapatip parmaginizi gozkapagina koyup gözünüzü saga sola hareket ettirdiginizdeki his gibi diye :) aynı öyleydi :)
Bir iki haftaya emin oluruz ama bence hissettik. Tabi her hareketi hissediyor olamayız ama nispeten güçlü hareket ettikleri zaman hissediyor olabiliriz.
kızlar bugün randevum var bakalım cinsiyet hakkında bişey söyleyecekmi bugün tam 12 haftalık olduk. Birde yatış yapabilir bana tekrardan çünkü ben yine en başa döndüm kaç gündür sürünüyorum (( hep böyle oluyor hiç sadece bebeğimi görmeye gidemedim sağlıklı bir şekilde hep hastayım kendimi ona odaklayamıyorım hiç
Allah allah.Çok tuhaf ya Allah ım insanların içi ferahlısın sıkıntı yapmasınlar diye rüyalar da gösteriyor belki de.Erkek olursa bende Ömer düşünüyorum canım
Arkadslar 12.hafta sonunda mi cinsyt görülüyor? 11. Haftam bitti çok merak edyrm ilk nasipse heves edyrm her şeye içimden kız geçiyor annem ablam da rüyasında kız grmstu. Siz ne hissdyrsnz
Canim ben dun gittim 12+5 tim. Ama gorunmedi maleseff benim ki bagdas kurmus oyle duruyormuss gostermedi bize bende ogrenirim diye bi heves gittim ama artik 1 ay bekleyip 16. Haftamda gidicem ki tam kesin olsun.
Arkadslar 12.hafta sonunda mi cinsyt görülüyor? 11. Haftam bitti çok merak edyrm ilk nasipse heves edyrm her şeye içimden kız geçiyor annem ablam da rüyasında kız grmstu. Siz ne hissdyrsnz
11 ve 12. Haftalarda %30luk yanılma payıyla belli oluyor canım doktorum öyle demişti. Yarın kontrolüm var bakalım ne tahminde bulunacak. Benim 1 erkek evlâdım var gönlüm ( başta sağlıklı ) kızdan yana ama erkek diyen çok bakalım.
Hamile pantolonu bulmak ne zor şeymiş yaa guzel renkleri yok acik renkli cogu ben okulda giyemem onları gezmedigim mağaza kalmadi dün sonunda internetten aldim hiçte sevmem internetten kiyafet almayı
Ben de gezip almayı sevmiyorum hep internetten alırım ıyiki var canım internet alışverişi kesinlikle daha çok çeşit bulunuyo hele ki hamile kıyafetlerinde
benimde bebegim 14 haftalik oldu bugun daha cinsiyetini bilmiyorum ama ben cok erken basladim hamile pantolonu gitmeye her bedenden 1 tane aldim 36 bedeni dün itibariyle biraktim 38 e gectim bakalim 40 bedeni ne zaman girerim
Kızlar Largopen diye antibiyotik kullandınız mi gebelikte? Normalde antibiyotik cok zorda kalmadıkça kullanmam şimdi kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Boğazımda enfeksiyon var, ateş falan yapmıyor takılıyor öyle
Kızlar bugün ikili testim vardı kan verdim ve ultrasonda bakıldı. Kan sonucu 2hafta sonra çıkar dediler. Ense kalınlığı 2 mm çıktı. Bana biraz yüksek geldi Dr a normal mi dedim ultrason ölçümüyle kan sonucu ortalaması alınır dedi. Sizin bir fikriniz var mı kızım da 1.2 mm çıkmıştı baya endişeleniyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. İnsan ister istemez stres yapıyor. Bende bugün yaptırdım ikili testi kan sonucu 1 hafta sonra çıkacak inşallah sonuçlar iyidir
Kızlar bugün ikili testim vardı kan verdim ve ultrasonda bakıldı. Kan sonucu 2hafta sonra çıkar dediler. Ense kalınlığı 2 mm çıktı. Bana biraz yüksek geldi Dr a normal mi dedim ultrason ölçümüyle kan sonucu ortalaması alınır dedi. Sizin bir fikriniz var mı kızım da 1.2 mm çıkmıştı baya endişeleniyorum
Selam kizlar bugun mi.... isimli markete gittim, marketin kendine özel kartiyla 1000 ml lik uni baby şampuan 12 tl ye geliyor. Ben aldım şimdiden , normal fiyati 20 tl ydi. Bilginiz olsun
Selam kizlar bugun mi.... isimli markete gittim, marketin kendine özel kartiyla 1000 ml lik uni baby şampuan 12 tl ye geliyor. Ben aldım şimdiden , normal fiyati 20 tl ydi. Bilginiz olsun
Kızlar internetten hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz hamilelik kıyafetleri için? Birkaç şey beğendim ben ama beden kalmamıştı. Onun dışında da bu karnı lastikli kot pantolonlar çok kötü durmuyor mu? Alt tarafı çok dar oluyor pantolonların ben rahat daha bol kesim şeyler istiyorum ama bulamıyorum
Kızlar internetten hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz hamilelik kıyafetleri için? Birkaç şey beğendim ben ama beden kalmamıştı. Onun dışında da bu karnı lastikli kot pantolonlar çok kötü durmuyor mu? Alt tarafı çok dar oluyor pantolonların ben rahat daha bol kesim şeyler istiyorum ama bulamıyorum