2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok kişi varmış meğer benim gibi. Çok da sağlıklı doğum yapan var maşallah :)

çok güzel sağlıklı tarif sayfaları var, ben gaza gelince kendime şekersiz muzlu kekler, tam buğday ufak simitler, nohut cipsleri falan yapıyorum healtycookyy, fitmuhendisce, zezecooks, gurmediyet vs. baksana instagramdan.
Tamam ben onlari eklim canim cok tesekkurler oncencipsleri karddsime verim orradan kalksijlar

Ooo ben cips hastasıyım bir kere karar verdim sigarayı bırakırlar ya öyle cipsi bıraktım günleri sayiyordum şu kadar oldu yemedim diye geçen bir sene sonra bir paket aldim eşimle yedik
Ayyy sorma cocukluktan beri burnumda sumuk elimde taso ve cips eksik olmadi yani resmen bagimliyim bi ara ama cidden kestim o pilates devresinde onun ekmegini yiyorum hala hatta neyse artik azaltacam pzt baslim her turk kadiningbi

Kizlar cocuk dermatologuna gittik doktor bakti ve bakar bakmaz direkt bu uyuz degil hatta uyuzla alakasi yok sut ve sut urunleri yuzde 99 ya da baska bir besine alerjisi dedi kani alindi diyet listesi verdi deneme yanilmayla gidicez dedi

Kizlar cocuk dermatologuna gittik doktor bakti ve bakar bakmaz direkt bu uyuz degil hatta uyuzla alakasi yok sut ve sut urunleri yuzde 99 ya da baska bir besine alerjisi dedi kani alindi diyet listesi verdi deneme yanilmayla gidicez dedi
Hoşgeldin aramıza ama ben dün bir parça çikolata attım ağzıma tepki olmadı alerji geçiyor gibi bizde

Hoşgeldin aramıza ama ben dün bir parça çikolata attım ağzıma tepki olmadı alerji geçiyor gibi bizde
İyi canim gayet guzel bakalik.bizim.yolculuk yeni basliyo en azindan uyuz degiliz uyuz olsak yanmistik yanihaftalarxa millet her seyi kaynat utud kizdir bilmemne..

Bizimde geçsin artık ya. Ben doymak istiyorum. Canım çok sıkkın. Gözüm hiç doymuyor. Ne yiyeceğimi de şaşırdım. Bir lokma alerjik bir şey yesem çocuğum etkileniyor. Onu öyle görünce daha da moralim bozuluyor (

Canım sabret bak benimki düzelmeye başladı senin ki de düzelecek aglayasim geliyordu bazen ama direndim sen de kendini uzme

Ben simdi vegan mi beslenmis oluuorum vegan tariflere mi baksam sut urunleri yumurta et bunlari yemixem ya E elfpeksimeti
Ben onlara da bakmıştım canım aynen vegan gibi oluyorsun sütsüz yumurtasız kek tarifleri faln var ,bir de bakliyat sebze ağırlıklı beslen dana etine de alerji olabilir onu bebeğin biraz iyi olsun ozaman dene ki aradaki farkı bulabilesin

Canım 6 ay dolmus 3 Ogün ek gıda 3 öğün mama yada süt seklinde ilerleyebilirsin bence çok az pirinc5 unu biraz su ile pişir piştikten sonra içine 2 ölçek mama koy karıştır isteğe göre biraz pekmezde ekleyebilirsin karışıma. Pekmezsiz çok tatlı olmuyor severler bence benim kızda tatlıyı sevmiyor irmiklede yapabilirsin aynı şekilde

Danayi da yasakladi yumurtayi da canim ewet agir yani tam vegan

Çok tsk ederim cnm öyle yapayim

Aynı benim diyet gibi bak ben sebze ,bakliyat ve balık tavuk yedim ,tavuk da iyi pişecek yoksa o da alerji yapıyor ona dikkat et ,tatlı canın isterse irmik ve un helvası yap hem süt de yapiyor
Ama irmikte sut var nasil yaparim neyse baslayalaim bakalim.nasil olacak canim merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…