2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cözülmüyor ve kusturuyor
Bugun 2 kere verdim bıraktm
5aylık oldu olan oldu artk.Baslarım organic mamasına dedim
Cocuk sırf aclıktan ıctı

Cözülmüyor ve kusturuyor
Bugun 2 kere verdim bıraktm
5aylık oldu olan oldu artk.Baslarım organic mamasına dedim
Cocuk sırf aclıktan ıctı
Bizimki de açlıktan içiyordu ama sonuna kadar değil. Bari o mamayı öyle böyle bitirsin yazık günah :) evet biberonda da kalıntısı kalıyor :)

Canım sabret bak benimki düzelmeye başladı senin ki de düzelecek aglayasim geliyordu bazen ama direndim sen de kendini uzme
Sabretmeye çalışıyorum canım. Sırf bu yüzden komşuya falan gitmiyorum. Kayınvalidemlerin gönderdiği yemekleri bile yemiyorum. Akşam doktoru aradım durumu anlattım. Bi ara uğra yavaş yavaş Diyeti açmaya başlayalım dedi :)

Doktor ne dedi peki kapanması ile ilgili? Daha erken değil mi kapanması için ve elle muayene de mi anladı kapandığını?
Erken tabiki korkulacak durum yok kafa çevresi önemli dedi içime sinmedi kendi doktorumuza gidicem yarın elle etti yanlar acik dedi ama moralim sıfır

Erken tabiki korkulacak durum yok kafa çevresi önemli dedi içime sinmedi kendi doktorumuza gidicem yarın elle etti yanlar acik dedi ama moralim sıfır
Moralini bozma canim her cocugun gelisimi farkli seninkinin erken kapanmistir bir sıkıntı olacağını sanmıyorum banada 18 ay cok gec gelmisti arkadas söylediginde

Tahini sade yesek olur dimi?
Bugün aldım da
İki tatlı kaşığı sade yedim
İnşallah arttırırsa havalara uçarım
Valla ben tahini iciyodum pekmezle karistirip resmen simdi bebekte alwrji yaptigi icin yemiyorum sut artiak.icin promalt diye icevek var suan onu iciyoruk humama emziren.anneler bide her gun anasonlu isirgan otlu cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…