2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de polip mi var acaba diyorum. Bana da alttan baktı ama görse söylerdi herhalde. Devam ederse yine olursa bi daha baktırıcam.alttan kamera ile bakılması da beni tedirgin ediyor açıkçası. Kese falan patlar diye.
Kamera ya da ultrason ile gözükmedi benimki. Ben çatala çıktım. Kendi bakınca gördü. ve orda hemen aldı onu. Zaten almasaydı bi daha cesaret edemezdim çok ani gelişti ama çözüm oldu. Kese patlamaz merak etmeee keseye çok yol var :)

Benimde çatalda muayene etti. Bi aparat ile kanama var mı diye baktı. Doktora güvenmedim hiç

Benimde çatalda muayene etti. Bi aparat ile kanama var mı diye baktı. Doktora güvenmedim hiç
Hngi ildesin bilmiyorum ama devam ederse ve çare bulamazsa doktoru değiştir. Riskli gebelik takibi yapan doktorlar ayrı oluyor.

Efelihayat kapanan hiç duymadım bu aylarda. Eve eğitime gelen hemşireye sorduğumda 1,5 yaş demişti.Kuzum Efe değişik bir çocuk onu kıyaslama diğer çocuklarla.Tam istediğin gibi Beslenmiyor ama maşallah çok şükür iyi gidiyor. Dişleri de erken çıktı. Fiziksel olarak önden gidiyor , gerçi hepsi bi acayip benimkide çıkartacak gibi huysuz ama daha bişey patlamadı. Ama bir doktora daha sor derim. Sizin memlekette doktor kalmayacak yakında Efe'yi görmeyen diye endişe ediyorum. İnşallah güvenebileceğin bir doktor bulursun.

Teşekkürler
Çay işe yaramadı bende
Tahin yarar inşallah
Ben tahinli pide yediğimde de artıyordu tatlı niyetine. Tahin tek başına tatlı değil yenmesi zor.
Boza sütü arttırıyor bak onu da deneyebilirsin. Kaç aylık bebeğin bi de meme terbiyesi var. O haddeye mi geldin acaba?
Sütü arttırmak için ikiz etkisi yaptırman lazım memelere. Daha çok süt üretsin.

1,5 aylık

Hngi ildesin bilmiyorum ama devam ederse ve çare bulamazsa doktoru değiştir. Riskli gebelik takibi yapan doktorlar ayrı oluyor.
Soruyorum riskli demiyor. Hatta dinlenme işine bile sıcak bakmıyor. İstirahatin düşüğe faydası olmaz diyor. Kendisi çok ilgili bi doktor ama görüşleri farklı gibi.

Aaaa tamam artar sakın vazgeçme 1,5 ayda memeler henüz eğitim alıyor.
Ben mochi diye bir pompa almıştım. Mama takviyeli gidiyorduk. Her saat emzirerek ve mochi ile sağarak mama öğünlerini azalta azalta mamayı 2 aylıkken bıraktık.

Teşekkür ederim inşallah başarıcam

Hellö Ağustos anneleri,

Bizim kıza dün akşam güncelleme geldi galiba, huyu değişti. Bir huysuz bir huysuz. Sonra aklıma geldi baktım da gene sıçrıyormuş meğer. Bu sıçrama haftalarını kim icat ettiyse inşallah dördüz doğurur dördü de aynı anda sıçrar. Söyleyeceklerim bu kadar, elveda.

Yaa gulmekten ben asil.altima sictim asil seni klonlamak istiyorum tekrar soyluyorum ya da franchising yapip istanbul subeni acicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…