- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
1,5 aylık
Estağfurullah canım bizim burda vegan peynirler yok migrostaE elfpeksimeti bu sabah 5m migrosa gittim vegan peynir meynir var vegan sut var yani yine muadil seyler alayim kan sonucu ciksin alerjisi varsa yapniz sanirim soya sutu de capraz alerjen grupta yani soya sutuyle de bi sey yapamam anladigim... Vegan peynirin icinde patates potasyumu zart zurt yaziyodu ya bu yumueta yiyememek beni cok zorlicak yumurra cunjuncok doyuruyodu pekiii bir soru daha sabah sabah iyi kafa utuledim Farkindayimbenim kullandigim decavitin icindekiler kismina baktim diyoki yardimci madde laktoz ben bu hapi da mi biraksam bi sure alerjen diyo cunku decavitte vitamin bu arafa zorunlu bi ilac degil
Tamam canimncok sagolEstağfurullah canım bizim burda vegan peynirler yok migrostaama badem sütü falan vardı doktor gerek yok dedi .ben imom latte kullanıyordum ona farketmez dedi bende bıraktım, alerji doktoru bana Solgar kalsiyum hapı verdi şimdi onu bitirdim calcimax diye bişey yazmış onu alicam
Tam 1 hafta... 2.2kg gitmiş.. ben şok. Bişi yapmadan...Ah yalan dünyaağğğ
Ya zaten ben kahvaltifa oturup ekmege sadece tereyagi surup yiyen bi insandim nasil olacak bilmiyorum ve yumurtasiz doyamiyorumda simdi bak kahvaltiyi yaptim yumurta yok dadmin olmadimGeçen akşam sıvı yağla irmik helvası yaptım Tereyağlı gibi olmuyor ama insanı tatmin ediyor. :)
Tam 1 hafta... 2.2kg gitmiş.. ben şok. Bişi yapmadan...
kız iki hafta daha böyle olsa yok olursun
Benden baska yaprak dokumu izleyen var mi cocugu sallarken gereksiz bi nostalji yaratiyorum kendime netflix varken neden surekli yaprak dokumu bide izleyemedigim.bolumleri int bulup izliuorum
Kız sen de miBenden baska yaprak dokumu izleyen var mi cocugu sallarken gereksiz bi nostalji yaratiyorum kendime netflix varken neden surekli yaprak dokumu bide izleyemedigim.bolumleri int bulup izliuorum
Ya ben de doymuyorum sürekli kilo veriyorumBizimde geçsin artık ya. Ben doymak istiyorum. Canım çok sıkkın. Gözüm hiç doymuyor. Ne yiyeceğimi de şaşırdım. Bir lokma alerjik bir şey yesem çocuğum etkileniyor. Onu öyle görünce daha da moralim bozuluyor(
Calcimax’da laktoz var canım. Gerçi diyeti açığın için artık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama.Estağfurullah canım bizim burda vegan peynirler yok migrostaama badem sütü falan vardı doktor gerek yok dedi .ben imom latte kullanıyordum ona farketmez dedi bende bıraktım, alerji doktoru bana Solgar kalsiyum hapı verdi şimdi onu bitirdim calcimax diye bişey yazmış onu alicam
Doktor söyledi diyeti açtığım için değiştirdi zaten canım ,ay ilk baş arada olur hatta diyet boyunca da ara ara olabilir korkma demişti bana mesela en son demir damlasına yaptı onu bıraktırdı bir de iyi pişmemiş tavuk yemiştim onda yaptı kan ama geçti şimdi diyeti açıyorum olmuyor şuan kan ,ama ilk açtığımda noktalar oldu doktora mesaj attım devam et açmaya diyeti dedi. Çok karışık yazdım kusura bakmaYa ben de doymuyorum sürekli kilo veriyorumişin kötüsü halâ nokta şeklinde kan oluyor kakada günde 1 kere kesin. Ne yiyorum da oluyor anlamıyorum. Kafayı yiycem. Zeytinyağından başka yağ kullanmıyorum. Sebze bakliyat meyve yiyorum sadece. Et, balık, yumurta, süt ürünleri paketli gıda yok. Alerji doktoruna yönlendirdi çocuk doktoru ona da randevu yok.
Calcimax’da laktoz var canım. Gerçi diyeti açığın için artık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama.
Hamilelikte de izliyodum bagimli oldum resnenBen hamileyken yaptım bunu.
Ferhunde nin askerleriyizKız sen de misabah açıyorum hayriyenin saçmalıklariyla sinir krizi geçiriyorum bağımlı oldum
Ozel.alerji doktorlari da masallah fiyatlari ucmusYa ben de doymuyorum sürekli kilo veriyorumişin kötüsü halâ nokta şeklinde kan oluyor kakada günde 1 kere kesin. Ne yiyorum da oluyor anlamıyorum. Kafayı yiycem. Zeytinyağından başka yağ kullanmıyorum. Sebze bakliyat meyve yiyorum sadece. Et, balık, yumurta, süt ürünleri paketli gıda yok. Alerji doktoruna yönlendirdi çocuk doktoru ona da randevu yok.
Calcimax’da laktoz var canım. Gerçi diyeti açığın için artık sıkıntı olur mu bilmiyorum ama.
Aynı durumdayız canım. Yanağındaki egzama ve pişik beni üzüyor bu ara. Pul biberli çorba içtim ama ondan oldu benimki. Benim hatam yani. 3 gündür hiç bir şekilde farklı Bir şey yemedim. Çocuk toparlanmaya başladı. İnşallah böyle devam eder ya. Bu arada mustela stelatopia serisini aldım yağını kullanmaya başladık yumuşak yapıyor. Birde bioderma atoderm diye nemlendirici krem aldık. Ondan çok mennun kaldım tavsiya ederim.Ya ben de doymuyorum sürekli kilo veriyorumişin kötüsü halâ nokta şeklinde kan oluyor kakada günde 1 kere kesin. Ne yiyorum da oluyor anlamıyorum. Kafayı yiycem. Zeytinyağından başka yağ kullanmıyorum. Sebze bakliyat meyve yiyorum sadece. Et, balık, yumurta, süt ürünleri paketli gıda yok. Alerji doktoruna yönlendirdi çocuk doktoru ona da randevu yok.
AynenFerhunde nin askerleriyizya bagimli gbiyim 10.30 da basliyo 2 ye kadar acik oyle gunu bitiriyorum bu mnyak aileyle
Bende aynıydım. Tereyağlı tost. Tereyağlı yumurta. Ah ah hepsi evlatlarımız için. Alışıcaz inşallah canım :)Ya zaten ben kahvaltifa oturup ekmege sadece tereyagi surup yiyen bi insandim nasil olacak bilmiyorum ve yumurtasiz doyamiyorumda simdi bak kahvaltiyi yaptim yumurta yok dadmin olmadim
Yok canım gayet açıklayıcı olmuş anladım sağ olDoktor söyledi diyeti açtığım için değiştirdi zaten canım ,ay ilk baş arada olur hatta diyet boyunca da ara ara olabilir korkma demişti bana mesela en son demir damlasına yaptı onu bıraktırdı bir de iyi pişmemiş tavuk yemiştim onda yaptı kan ama geçti şimdi diyeti açıyorum olmuyor şuan kan ,ama ilk açtığımda noktalar oldu doktora mesaj attım devam et açmaya diyeti dedi. Çok karışık yazdım kusura bakma
Aynen öyle çok pahalı ve seçenek de pek yok malesefOzel.alerji doktorlari da masallah fiyatlari ucmus
Bioderma atoderm’i annem kullanıyor. Gidince sürdüm çocuğun yanağı kıpkırmızı oldu yayıldı canım. Bizimkine her şey iyi gelmiyor malesef. Sadece advantan geçirmişti başka da bir şey işe yaramadı. Doktor coresatin diye bir krem önermişti egzama için o da daha beter artırdı. Sadece mustela hydra bebeyle nemlendiriyorum günde birkaç kez o da yumuşak tutuyor en azından artırmıyor. Stelatopia da daha kullanmadım elimdekiler bitsin diye bekledim ama başlayım olmazsa. İnşallah o kötü yapmaz. Ne yapacağımı şaşırdım valla artık. Belki de yediğim meyve dokunuyor ya da sebze ya da bakliyat bilmiyorum ki. Bilememek de çok sinir bozucuAynı durumdayız canım. Yanağındaki egzama ve pişik beni üzüyor bu ara. Pul biberli çorba içtim ama ondan oldu benimki. Benim hatam yani. 3 gündür hiç bir şekilde farklı Bir şey yemedim. Çocuk toparlanmaya başladı. İnşallah böyle devam eder ya. Bu arada mustela stelatopia serisini aldım yağını kullanmaya başladık yumuşak yapıyor. Birde bioderma atoderm diye nemlendirici krem aldık. Ondan çok mennun kaldım tavsiya ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?