Advantan bizde kullandık oda iyi geldi. Ama Kortizonlu diye onu sürekli kullanmıyoruz. bioderma aldık. Birde kantaron yağını bi araştırmanı tavsiye ederim. Bizim pisige baya iyi geldi egzamasına da iyi geliyor sanki. Mustelanın normal bebekler için olan serisi sanki bize iyi gelmemişti. Şimdi stelatopia serisi inşallah iyi gelecek. Evet neyin alerji yaptığını bilsek en azından yemeyiz olur biter. Bizim kan yok kakasında ama mukus hala devam ediyor ve bazen çok fazla oluyor bazen çok az. Neden olduğunu bulamıyorum. Sanırım zamanla netleştiricez. Moralini bozma canım. Bu günlerde geçecek.Yok canım gayet açıklayıcı olmuş anladım sağ olBen açmadığım halde nokta kan olması canımı sıkıyor hiç mi bir şey yememeliyim bilmiyorum artık
Aynen öyle çok pahalı ve seçenek de pek yok malesef
Bioderma atoderm’i annem kullanıyor. Gidince sürdüm çocuğun yanağı kıpkırmızı oldu yayıldı canım. Bizimkine her şey iyi gelmiyor malesef. Sadece advantan geçirmişti başka da bir şey işe yaramadı. Doktor coresatin diye bir krem önermişti egzama için o da daha beter artırdı. Sadece mustela hydra bebeyle nemlendiriyorum günde birkaç kez o da yumuşak tutuyor en azından artırmıyor. Stelatopia da daha kullanmadım elimdekiler bitsin diye bekledim ama başlayım olmazsa. İnşallah o kötü yapmaz. Ne yapacağımı şaşırdım valla artık. Belki de yediğim meyve dokunuyor ya da sebze ya da bakliyat bilmiyorum ki. Bilememek de çok sinir bozucu
Öyle tabi canım, geçecekAdvantan bizde kullandık oda iyi geldi. Ama. Kortizonlu diye bioderma aldık. Mustelanın normal bebekler için olan serisi sanki bize iyi gelmemişti. Şimdi stelatopia serisi inşallah iyi gelecek. Evet neyin alerji yaptığını bilsek en azından yemeyiz olur biter. Bizim kan yok kakasında ama mukus hala devam ediyor ve bazen çok fazla oluyor bazen çok az. Neden olduğunu bulamıyorum. Sanırım zamanla netleştiricez. Moralini bozma canım. Bu günlerde geçecek.
Canım o zamanla geçecek ben de de nokta kan oluyordu yine neden oldu diye üzülüyordum sonra not defterine yediğim her şeyi yazmaya başladım,eğer kan olursa bir gün önce yediklerime bakıyordum suphelendigim birşey varsa bir daha onu yemiyordum bir aya yakın liste yaptım hatta en alta o gün kaka durumunu da yazıyordum az mukus ,nokta kan v.s diye. Bu şekilde net görüyorsun işin kolay oluyorÖyle tabi canım, geçecekMukus bizde de çok fazla vardı diyetle o geçti tamamen de kan ve egzama niye geçmiyor anlamıyorum işte
Yeminlr beni tarif etmissimAyneno arada efe bir kere uyuyor ben uyumuyorum onu izlicem diye
Ferhunde nin askerleriyizya bagimli gbiyim 10.30 da basliyo 2 ye kadar acik oyle gunu bitiriyorum bu mnyak aileyle
Seninki yine elitmis yaprak dokumu nedr yabende atiye ye sardim bu ara.. bu sezonu bitirdim.. you dizisine basladim simdi ilk bolumu izledim de 2. bolumu izlemeye vaktim olmadi.
Bari aşkı memnu olsaydı dimiSeninki yine elitmis yaprak dokumu nedr ya
Kırmızı şeyler dokunuyor olabilir mi canım? Salça biber kırmızı mercimek ve domates.Öyle tabi canım, geçecekMukus bizde de çok fazla vardı diyetle o geçti tamamen de kan ve egzama niye geçmiyor anlamıyorum işte
Sütünü arttircak hiç bir şey bulamadın mı canm.yani deneyipte faydasını göremedin miMerhaba kızlar meme reddi yaşayıp emzirme destek sistemi kullananların yardımına ihtiyacım var bilmiyorum ise yarar mı sağa sağa iyice azaldı sütüm kızın biri 3 aydır emmiyordu birine emzirip digeride sagip veriyordum 1.5-2 aydır oda emmiyor sütüm kesildi sayılır damla damla gelmeye başladı son care eds uygulamak istiyorum belki ise yarar diye kateterler var nette ama numaralı hangi no ne ise yariyor hangisi işime yarar nsl uygulanır yardımcı olabilir misiniz
Benimde cok azaldıMerhaba kızlar meme reddi yaşayıp emzirme destek sistemi kullananların yardımına ihtiyacım var bilmiyorum ise yarar mı sağa sağa iyice azaldı sütüm kızın biri 3 aydır emmiyordu birine emzirip digeride sagip veriyordum 1.5-2 aydır oda emmiyor sütüm kesildi sayılır damla damla gelmeye başladı son care eds uygulamak istiyorum belki ise yarar diye kateterler var nette ama numaralı hangi no ne ise yariyor hangisi işime yarar nsl uygulanır yardımcı olabilir misiniz
Ilaç bile kullandım su ismini hatırlamadım şimdi bulantı için olup süt artıran boza helva yiye yiye sistim tik yokSütünü arttircak hiç bir şey bulamadın mı canm.yani deneyipte faydasını göremedin mi
Bnm 20 cc zorla çıkmıyor bile her yolu denemek istiyorum kızın biri 2.5-2 aydır emmeyen en azından tutup bırakıyor tabi uykuluyken gündüz mümkün dgl de belki ise yarar da tutar emer artar belki hep bebek emmemiş artmaz diyorlarBenimde cok azaldı
Günde 30 cc cıkıyor cıkmıyor
Tahin,helva,malt icecek hepsini denedim ya
İns sen cözersin cnm
En azından digeri emiyorBnm 20 cc zorla çıkmıyor bile her yolu denemek istiyorum kızın biri 2.5-2 aydır emmeyen en azından tutup bırakıyor tabi uykuluyken gündüz mümkün dgl de belki ise yarar da tutar emer artar belki hep bebek emmemiş artmaz diyorlar
Ben golden goat kullaniyorum.Günaydın kızlar
Gıda dedektifinden iceri temiz mama görüp aldım
Keci sütlü baby goat.Sabah kargo geldi.
Kız pek sevmedi ya
Tadına baktım kotu koku vs yok.
Ac da degildi cok 1-2 saat sonra yine denicem.
Ben eds yapiyorum. Önce bunu oku istersenMerhaba kızlar meme reddi yaşayıp emzirme destek sistemi kullananların yardımına ihtiyacım var bilmiyorum ise yarar mı sağa sağa iyice azaldı sütüm kızın biri 3 aydır emmiyordu birine emzirip digeride sagip veriyordum 1.5-2 aydır oda emmiyor sütüm kesildi sayılır damla damla gelmeye başladı son care eds uygulamak istiyorum belki ise yarar diye kateterler var nette ama numaralı hangi no ne ise yariyor hangisi işime yarar nsl uygulanır yardımcı olabilir misiniz
Benden baska yaprak dokumu izleyen var mi cocugu sallarken gereksiz bi nostalji yaratiyorum kendime netflix varken neden surekli yaprak dokumu bide izleyemedigim.bolumleri int bulup izliuorum
Çok teşekkür ederimBen golden goat kullaniyorum.
Ben eds yapiyorum. Önce bunu oku istersen
N11den 10 tane katateri 20 liraya almistim. No5 olmasi lazim, no6 cok hızlı akiyor. Arada hoetumu kistiracaksin ki hep esit akış olmasın.Emzirme Destekleyici Sistem (EDS)
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.www.lllturkiye.org
Bu atada sütünü sağıp cikana göre sütüm yok diyenler; bebegin cekisiyle makinanin cekisi bir degil derken sunu demek istiyorlar hem güc vakum hem bebek cekince gelen süt farkli. Vazgecmeyip cekmeye devam etse sütün de devami gelecek ama biberon emzik vb aldıysa cekmekle ugrasmiyor, akış yavasladiginda isyan bayragini açıyor.
Benim hala sagmayla sütüm pek yok, hep aynı. Cocuk da hala 2.5-3dk emiyor, degistire degistire 2ser 3er kez emzirdigim oluyor. Kataterle 6-7dklara çıkıyor, o arada vücuda süt lazim mesaji gidiyor.
Velhasıl dene derim. Ancak biberon ve emziklerden kurtulman çöpe atman lazım. İlk zorlukta onlari verirsen dogru olmaz. İlk gun eds zordu, hem cocuk hem ben beceremedik. İkinci gün oturdu sistem. Şimdi isin kotu tarafi kabloyu kesfetti onu takip ediyormemesiz kabloyu yakalasa, onu deniyor arada falan.
Ama bir seye sevindim; esim finger feeding yapamamisti daha önce, bu aksam disardaydim biberonla mama ver dedim icememis mamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?