2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Advantan bizde kullandık oda iyi geldi. Ama Kortizonlu diye onu sürekli kullanmıyoruz. bioderma aldık. Birde kantaron yağını bi araştırmanı tavsiye ederim. Bizim pisige baya iyi geldi egzamasına da iyi geliyor sanki. Mustelanın normal bebekler için olan serisi sanki bize iyi gelmemişti. Şimdi stelatopia serisi inşallah iyi gelecek. Evet neyin alerji yaptığını bilsek en azından yemeyiz olur biter. Bizim kan yok kakasında ama mukus hala devam ediyor ve bazen çok fazla oluyor bazen çok az. Neden olduğunu bulamıyorum. Sanırım zamanla netleştiricez. Moralini bozma canım. Bu günlerde geçecek.

Öyle tabi canım, geçecek Mukus bizde de çok fazla vardı diyetle o geçti tamamen de kan ve egzama niye geçmiyor anlamıyorum işte

Öyle tabi canım, geçecek Mukus bizde de çok fazla vardı diyetle o geçti tamamen de kan ve egzama niye geçmiyor anlamıyorum işte
Canım o zamanla geçecek ben de de nokta kan oluyordu yine neden oldu diye üzülüyordum sonra not defterine yediğim her şeyi yazmaya başladım,eğer kan olursa bir gün önce yediklerime bakıyordum suphelendigim birşey varsa bir daha onu yemiyordum bir aya yakın liste yaptım hatta en alta o gün kaka durumunu da yazıyordum az mukus ,nokta kan v.s diye. Bu şekilde net görüyorsun işin kolay oluyor

Merhaba kızlar meme reddi yaşayıp emzirme destek sistemi kullananların yardımına ihtiyacım var bilmiyorum ise yarar mı sağa sağa iyice azaldı sütüm kızın biri 3 aydır emmiyordu birine emzirip digeride sagip veriyordum 1.5-2 aydır oda emmiyor sütüm kesildi sayılır damla damla gelmeye başladı son care eds uygulamak istiyorum belki ise yarar diye kateterler var nette ama numaralı hangi no ne ise yariyor hangisi işime yarar nsl uygulanır yardımcı olabilir misiniz

Sütünü arttircak hiç bir şey bulamadın mı canm.yani deneyipte faydasını göremedin mi

Benimde cok azaldı
Günde 30 cc cıkıyor cıkmıyor
Tahin,helva,malt icecek hepsini denedim ya
İns sen cözersin cnm

Benimde cok azaldı
Günde 30 cc cıkıyor cıkmıyor
Tahin,helva,malt icecek hepsini denedim ya
İns sen cözersin cnm
Bnm 20 cc zorla çıkmıyor bile her yolu denemek istiyorum kızın biri 2.5-2 aydır emmeyen en azından tutup bırakıyor tabi uykuluyken gündüz mümkün dgl de belki ise yarar da tutar emer artar belki hep bebek emmemiş artmaz diyorlar

En azından digeri emiyor
İyi düsünelim iyi olsun cnm
Ben zaten mama basından beri verdiğimden anne sütünü keyif kahvesi gibi alıyor cockk

Biz de bugün kilo kontrolüne gittik. Boyu uzamis 65cm. Kilo da almis 6380 g olmus. 1 haftada 170g... doktor beğendi. Mama ek gida ve anne sütüyle devam dedi bakalim. Sütümden umudum kalmadı ne yazik ki. Ne diyim kısmet.
Refluden dolayı ilac kullanıyoruz ama anne sütünü daha kolay kusuyor..sutumde sorun var sanıyordum meğer sutun sucu yokmuş. Refluden dolayıymış. Icine kıvam artırıcı ekleniyormus ama hep sagip vermek gerekirmis. Şimdilik gerek yok dedi bakalim.

Günaydın kızlar
Gıda dedektifinden iceri temiz mama görüp aldım
Keci sütlü baby goat.Sabah kargo geldi.
Kız pek sevmedi ya
Tadına baktım kotu koku vs yok.
Ac da degildi cok 1-2 saat sonra yine denicem.
Ben golden goat kullaniyorum.
Ben eds yapiyorum. Önce bunu oku istersen
N11den 10 tane katateri 20 liraya almistim. No5 olmasi lazim, no6 cok hızlı akiyor. Arada hoetumu kistiracaksin ki hep esit akış olmasın.
Bu atada sütünü sağıp cikana göre sütüm yok diyenler; bebegin cekisiyle makinanin cekisi bir degil derken sunu demek istiyorlar hem güc vakum hem bebek cekince gelen süt farkli. Vazgecmeyip cekmeye devam etse sütün de devami gelecek ama biberon emzik vb aldıysa cekmekle ugrasmiyor, akış yavasladiginda isyan bayragini açıyor.
Benim hala sagmayla sütüm pek yok, hep aynı. Cocuk da hala 2.5-3dk emiyor, degistire degistire 2ser 3er kez emzirdigim oluyor. Kataterle 6-7dklara çıkıyor, o arada vücuda süt lazim mesaji gidiyor.

Velhasıl dene derim. Ancak biberon ve emziklerden kurtulman çöpe atman lazım. İlk zorlukta onlari verirsen dogru olmaz. İlk gun eds zordu, hem cocuk hem ben beceremedik. İkinci gün oturdu sistem. Şimdi isin kotu tarafi kabloyu kesfetti onu takip ediyor memesiz kabloyu yakalasa, onu deniyor arada falan.
Ama bir seye sevindim; esim finger feeding yapamamisti daha önce, bu aksam disardaydim biberonla mama ver dedim icememis mamayi

Çok teşekkür ederim ins yapabilirim benim biraz kendime uyarlamam gerekecek göğüs ucum olmadığı için silikon uç kullandım bu sayede 3 - 4 ay emdiler zaten hem emdi hem de biberon aldılar sonra süt yeterli gelmiyor diye bıraktılar emmeyi ve sonuç ortada işte vakit buldukça uğraştım memeyi alsınlar diye almadılar malum iki tane oluncada zaten çok vakitte olmuyor uğraşmaya çünkü biri daha doymadan öteki kızıl kıyamet Bnde acıktım diye aynı anda emzirmeyide bir türlü beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…