2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım hangi çayı iciyorsun her zmn giremediğim icin arada kaçırıyorum konuşulanları

Canım ilk başladığımdan beri yapıyorum liste. Ben de senin gibi her detayı yazıyorum kakada kan vs. Hatta yediğim yemeğin içindekileri bile yazıyorum o derece. Ama bulamıyorum sebebini. Her şey olabilir çünkü
Kırmızı şeyler dokunuyor olabilir mi canım? Salça biber kırmızı mercimek ve domates.
Son çare onu deniycem canım ya artık. 1 hafta sadece makarna ve patates yemeyi düşünüyorum. Yoksa kafayı yiycem bu gidişle. Aklıma gluten alerjisi bile geldi gerçi. Nasıl olacak bilmiyorum

4 gündür sıkı diyet yapıyorum ve iyileşme gözle görülür derece de var. Ama bana Nerdeyse her şey yasak kırmızı şeyler yumurta yoğurt falan. Bu şekilde devam edip tek tek Açıcaz Diyeti ve neden kaynaklanıyor daha kolay bulurum diye düşünüyorum. Şikayetler hala azalmadan devam ediyorsa başka bir şeyde alerji yapıyordur
Bu arada dün Sütsüz yumurtasız poğaça yaptım. Üstüne pekmez sürdüm. Aklınızda bulunsun ve inanır mısın DOYDUM :))

Saglikli atirtirmaliktan kastim badem kayisi vs alicam evim cikolata cips dolu meyve bile az onlar olmadan da kimsenin diyet yapabilecegini dusunmuyorum 5 gunde bozuyodur muhtemelen

Salca suan yemiyo musun canim

Ben de salça ve pişmiş domates yiyordum işte bir tek onu da yemiycem artık. Aslında artarak devam etmiyor şikayetler. Bİ gidiyor bi geliyor. Ben yediklerimi değiştirmiyorum ki niye gidiyor niye geliyor anlamıyorum. Kuruyemiş alerjisinden eminim şu an sadece. Salı günü başka şehirden randevu aldık alerji bölümüne burada açılacağı yok daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Belki çıkar testte de ben de ne yemeyeceğimi bilirim artık. Bu arada youtube arama geçmişim çocuk şarkıları ve sütüsüz yumurtasız tariflerinden oluşuyor benim de

ogluma yeni kandan alerji testi yapıldı. Sonuc: alerjen yapılı. Ama baktiklari urunlere yok. Herseye de bakamiyirlar. Şimdi bi de ona dikkat ediyorum. 2 cocuga da alerji testiyle gida veriyorum .. 3 gun kuralı...
Hatta O kan testin de havuc ve patateste vardi baktiklari.
Cnm salça islenmis ürün oldugu için alerjendir. O yüzden cok tavsiye edilmez. Domatesin değil de salçanın daha suçlu olabileceğini düşünüyorum.

Ek gidaya nasil basladin canim bi anlatabir misin ne kadae veritosun ne veriyosun kac gun vs

Ev yapımı salça da mı işlenmiş ürüne giriyor canım peki? Biz de inşallah gittiğimizde yaptırırız test de bir sonuç alırız. En azından neye alerjisi olmadığını bilmek de güzel ben de ek gıdaya başlamadan bi çözüm bulmak istiyorum da zor gibi biraz

Sağol canım. Dün gaita testi yapıldı bir şey çıkmadı ama çok terliyor bende sürekli üstünü değiştiriyorum. O zaman üşüyor herhalde
O zaman üşütmüş canım sıcak tutmaya calissan bez koy sırtına yavrum ya geçmiş olsun

Bugün bizimde tekrar kızarıklık oldu halbuki aynı şeyleri yiyorum. Dün akşam mandalina yedim. Şuan ondan şüpheleniyorum. Benim bulunduğum ilde de yok malesef. Ama özel hastanelerde testi yapıyorlar. Sen bi git bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…