2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok hareketli hiç yerinde durmuyor, bezde kayıyor. En çok ensesi terliyor zaten. Her gelen ev hamam gibi diyor ama kısayım kombiyi bari.
Evin ısısının çok yüksek olmaması gerekiyor. Terleyince daha çok hasta oluyorlar. Bizim en yüksek 24 derece oluyor. Bu çocuk üşümüyor mu diyorlar :) halbuki sıcakta nemde azalıyor. Oda burun kuruluğuna da sebep oluyor.

60da yanıyor kombi bir de kat kat giydiriyorum hastanede bronşitten yattıktan sonra tik oldu bende.
aydayılda bir dışarıdan yemek yiyelim dedim. İçindeki et yavrumun bağırsağında enfeksiyona sebep olmuş. Şimdi geldik hastaneden.
allahım artık çoook uzun bir süre hatta hiç hastanelik bir durum olmasın. Amin.

Nasıl o kadar yüksek fatura geldi ki? Kaçta yakıyorsun? Bizimde en yüksek 24 derece 50 de yakıyorum. Sürekli yakmıyoruz ve 130 lira geldi bu ay.
Bizimde sürekli 50-60 arası yanıyor 500 lira geldi. Hiç kapatmıyorum. Bir de ilden ile vergide değişiyor o da etkiliyordur.

Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin
S Shrrbtk kv 40 sabit 717 tl gelmiş

Kizlar rica etsem.yakin zamanda.kontrolu olan.yada doktoruyla goruscek birisi on.Bıngıldak.kapanmasi ve d vitamin.kullanimini sorabilir mi icime.sinmiyor doktor.kullan.dese de bırakıcam
Ya yazmayacaktim ama bak benim oglanda daha hamileyken beyinde ventrikul genişliği vardı ön kısımda bende bir ara erken kapanmasın bıngıldak diye d vitamini bir gün verdim bir gün vermedim ama tamamen kendi uydurmam kimse demedi öyle yap diye

Ya nediyosun cok gecmisnoosun cok uzuldum gercekren okuyup ufle size nazar degiyo bence bu kadar olmaz

Birakcam bir ay sonra bir gun arayla vercem ben de

Ek gidaya nasil basladin canim bi anlatabir misin ne kadae veritosun ne veriyosun kac gun vs
bizim istisnai durum oldu. Kilo alımı neredeyse durdugu için... ay sonuna kadar günlük 50cc ek gida almis olsun dedi. Bir sure onu yakalamaya çabalarken, kilo almadigi ortaya cikinca mama takviyesi 100cc ve ek gida da 100 cc dedi. Yoğurt 30cc/muhallebi 50cc/20cc meyve suyu dedi. Ben ilk günden başladığımı yazdim aşağı. Sonra dediğim gibi istisna olduk isler karisti.

1) 1 tatli kasigi elma suyu sabah
2) 2 tatli kasigi elma suyu
3) 3 tatli kasigi elma suyu
4) sabah 2 tatli kasigi elma suyu/ akşam 1 tat.kas hipp pirinçli muhallebi
5) sabah 3 tat.kasigi elma suyu /akşam 3 tat.kas muhallebi
6) 5.günle aynı
7) sabah 1 tat.kas. havuç suyu/akşam muhallebi
8)2 tat kas havuç suyu / akşam muhallebi
9) 20 cc havuc suyu/ aksa 20cc muhallebi
10) 15cc elma suyu/ öğlene 1 tat.kas yogurt/akşam 20cc muhallebi
11)15cc elma suyu/ öğlen 1 tat kas yoğurt/akşam 30cc mama+30cc muhallebi
12) isler karisti. Kilo alımı iyi degil diye dr birden mama ve ek gida artırımına gitti.

ya sorma. Ne dokunmuyor bilmek bipe şahane... ev salcasini kim yaptı? Sor bakalım içinde ne var ne yok... eger sirf domates ve tuz ise, o zaman suçlu domatestir..
Kızım 5,5 aylık oldu, bugün her mamadan sonra fışkırarak kusuyor. Önemli bir şey olabilir mi, hastaneye gitsem mi
Bi götur canim. Migdesi üşümüş olabilir, reflu olabilir vs. Belki birşey yoktur ama için rahat eder.

Çok hareketli hiç yerinde durmuyor, bezde kayıyor. En çok ensesi terliyor zaten. Her gelen ev hamam gibi diyor ama kısayım kombiyi bari.
22-23 derece bebege yeterli deniyor ama baştan beri alistigi bir sıcaklık da varsa birden de cok soğutmamak lazim evi.

mandalina ve portakal alerjen canim. Oğlum sisti ya dr direk onları kestirdi.

Valla anlamadik bacim cosmus faturalar ankarada
Bizde de 22 derece ve 600tl..

Gecmis olsun canim. Allah hicbirimize yaşatmasın artık.

Canim cok gecmis olsun. terleyen cocuk kilo kaybeder diyorlar ben terletmemeye dikkat ediyorum , bir de sicakta enfeksiyon bakteriler daha kolay ürer diye 18-22 derece arasinda olmasini oneriyor bi prof

Cok tesekkurler canim sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…