2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
22-23 derece bebege yeterli deniyor ama baştan beri alistigi bir sıcaklık da varsa birden de cok soğutmamak lazim evi.

mandalina ve portakal alerjen canim. Oğlum sisti ya dr direk onları kestirdi.

Bizde de 22 derece ve 600tl..
Mandalinadan şüpheleniyorum zaten onu kestim bakalım. Biz ara kattayız sanırım ondan birde evin yalıtımı çok iyi. Aynen biz baştan beri çok sıkı giydirmedik onunda etkisi var. Sizlere niye bu kadar çok geliyor sürekli mi yanıyor?

Geçmiş olsun canım. İnşallah birdaha böyle durum yaşamazsınız. Bütün yavrularımız iyi olsunlar.

Surekli canim. Yoksa buz olur ev. Alt kat ve alt bos bizim. Ankaraaaaa deli ayaz var.

Ya bende sut ve sut urunleri dana eri yumurra kestim ama hala alerjimiz devam ediyo cocugun yuzunde egzama simdi findigi cevizi de mi kessem sence ? Mandalina hic yemedim

Kizlar rica etsem.yakin zamanda.kontrolu olan.yada doktoruyla goruscek birisi on.Bıngıldak.kapanmasi ve d vitamin.kullanimini sorabilir mi icime.sinmiyor doktor.kullan.dese de bırakıcam
Canım benim yakınım aile hekimi onla konuştum senin için oda geldiğinde bizim oğlanın bıngıldağına bakar hep erken kapanması çok önemli dedi korkutmak istemem ama beyin gelişimini ciddi etkilediğini söyledi bence farklı doktorlars gitmeni tavsiye ederim basit bir konu olduğunu düşünmüyorum

Rontgen çekildi açıklık var denildi buyume takibi yapilcakmis

Kızlar benim oğlumunda yanaginda kızarıklık var..ve büyüyo gittikçe acaba alerjimidir domates artırıyor onu fark ettim kuru yemişlerde..bugünden itibaren iyice dikkat edecem insallah geçer kakasında da kan 2 kez gormustum ama 1 ay önce felan
Ben baya eski sayfalardayım da biri biberon temizlemeyi sormuştu ben green clean kullanıyorum çamaşır detarjamida onu kullanıyorum ama çok solduruyo memnun değilim deterjandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…